positivecreep21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ας πουμε οτι ενας φοιτητης σας χτυπουσε την πορτα ή σας εβρισκε σε μια καφετερια και σας ελεγε οτι πουλαει καποια ημερολογια για να βγαλει τα εξοδα του επειδη ειναι φοιτητης. Ας πουμε οτι παιρνεται ενα και αφου πληρωσεται σας κοβει και μια αποδειξη απο μια φορητη ταμειακη μηχανη. Πως θα αντιδρουσατε? Θα σας αρεσε που ειναι τελειως νομιμος αφου η ταμειακη ειναι υποχρεωτικη και σε λιγο θα πρεπει να διαβαζει και την ηλεκτρονικη καρτα που θα βγαλουν? ή οχι? θα ζητουσατε τα λεφτα σας πισω? Θα ξαναπαιρνατε? την καρτα σας θα του την δινατε να την χτυπισει?(οχι την πιστωτικη,την καινουργια που θα αντικαταστισει τις αποδειξεις) Το κανω αυτο χωρις αποδειξεις αλλα τωρα τα πραγματα σκληραινουν και θελω να δω πως αντιδραει ο κοσμος πριν το κανω οργανομενα.
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 νομιζω αυτο "θεωρειται" δωρεα... Δωρεά με την έννοια που το λες δεν υπάρχει. Αν κάνεις δωρεά σε κάποιον φορολογείσαι με 10% -αν θυμάμαι καλά- επί του ποσού της δωρεάς. Η περίπτωση του θέματος είναι εμπόριο.
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 To ερωτημα ειναι αν θελουμε την καρτα η οχι ?
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δωρεά με την έννοια που το λες δεν υπάρχει. Αν κάνεις δωρεά σε κάποιον φορολογείσαι με 10% -αν θυμάμαι καλά- επί του ποσού της δωρεάς. Η περίπτωση του θέματος είναι εμπόριο. δηλαδη αν δωσω tip στη σερβιτορα στη καφετερεια πρεπει να το φορολογηθει 10%?
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω μετά από όλα αυτά τα πόστ οτι αν μου χτυπήσει την πόρτα φοιτητής που πουλάει ημερολόγια, θα του κάνω κακό.
positivecreep21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω μετά από όλα αυτά τα πόστ οτι αν μου χτυπήσει την πόρτα φοιτητής που πουλάει ημερολόγια, θα του κάνω κακό. χαχα! ηρεμισε καπετανιο!
black_widow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 O φοιτητής να πάει να βρει μία κανονική δουλειά όπως κάνουμε και οι υπόλοιποι.
mavroulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Θα τον έδιωχνα μόλις μου έλεγε ότι πουλάει ημερολόγια.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Θα ξαναπαιρνατε? Bασικα το αν θα επαιρνα ενα ημερολογιο δεν εχει να κανει με το αν ο πωλητης του ειναι φοιτητης ή οχι, ουτε αν δινει αποδειξη ή οχι, αδιαφορο θα μου ηταν. Αν ηθελα ημερολογιο αμεσα θα το αγοραζα, αλλιως οχι (κατα πασα πιθανοτητα οχι). Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα ξανα ενα ημερολογιο. Εκτος αν μιλαμε για μετα απο εναν χρονο, αλλα τι πιθανοτητες θα υπηρχαν να με πετυχει παλι ο ιδιος φοιτητης?
Whiteyez Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μου τη σπάνε τα άτομα που χτυπάνε πόρτες και ενοχλούν για τέτοιους και παρόμοιους λόγους καθώς και όταν με ενοχλούν όταν πίνω τον καφέ μου στη καφετέρια, οπότε.....
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δεν με ενοχλουν οι πλασιε.Με ενοχλει η επιμονη τους .Αν μου το ελεγε μια φορα και ηθελα ημερολογιο θα επαιρνα.
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 σορι κιολας αλλά βγάζεις λεφτά από αυτη την δουλειά?
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω μετά από όλα αυτά τα πόστ οτι αν μου χτυπήσει την πόρτα φοιτητής που πουλάει ημερολόγια, θα του κάνω κακό. αμα ηταν φοιτητρια με βυζαρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.