pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Διαφωνω! Ο νομος ειναι νομος! Πρεπει να μπουν στη φυλακη και αν επιδειξουν καλη συμπεριφορα, να βγουν στα 5-7 χρονια αντι για τα 15 που προβλεπεται. Εδω μιλαμε για ηλεκτρονικο εγκλημα, οχι αστεια... Θα συμφωνησω απολυτα. Απο κατι τετοια ξεκινανε και τελικα καταληγουν να μπαινουν στη ΝΑΣΑ και στις τραπεζες. Οχι κυριε προεδρε, καμμια ανοχη, καμμια δικαιολογια για την αναισχυντη πραξη που εκαναν.
PavelX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ νομίζω πως θα τους προσφέρουν δουλειά, τόσο καλοί που είναι.
pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ νομίζω πως θα τους προσφέρουν δουλειά, τόσο καλοί που είναι. Για οδοκαθαριστες ή για τιποτε πιο πολυπλοκο;
some1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Επειδή τυγχάνει να εργάζομαι στην δίωξη, αύριο πρωί πρωί θα θέσω προτεραιότητα την περίπτωση αυτήν. Και όσο για τον φίλο μας που ρωτάει πως θα τους βρούμε, μόλις μας βοήθησε. Θα βρούμε πρώτα τον κύριο 'stam1234', ο οποίος θα μας οδηγήσει μετέπειτα στους ενόχους. Του προτείνω να συνεργαστεί. Το μήνυμα του στο φόρουμ πιάνεται ήδη σαν μαρτυρία.
PavelX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για Ζιμπάμπουε, χωρίς επιστροφή.
kostastnt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Είμαι ο πατέρας του παιδιού που χάκαρε το hotmail του άλλου... Φυγάδευσα ήδη τον υιό μου στις Μπαχάμες με τα λεφτά που απέσπασε μέσω Facebook... Η Δίωξη δεν θα τον πιάσει ποτέ και ο υιός μου θα ζει πλουσιοπάροχα με τον κλεμμένο λογαριασμό hotmail!!! ΥΓ. Η google μας είπε ότι θέλουν να προσλάβουν τον υιό μου για bot!
PavelX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ο γιος σας είναι ανήλικος, οπότε εσείς θα έπρεπε να φύγετε στις Μπαχάμες. Για την πολύτιμη βοήθειά σας, σας υποσχόμαστε πως το κελί σας θα έχει παράθυρο με θέα στη θάλασσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.