Προς το περιεχόμενο

Προβληματική εγγραφή dvd (bad sectors)

kostas06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου.

Πριν από λίγο έκανα την εγγραφή μου με σκοπό να ζητήσω την βοήθειά σας μιας και σας θεωρώ την πλέον ενημερωμένη και αξιόπιστη κοινότητα στον χώρο.

Πριν από ένα περίπου μήνα αγόρασα έναν επιτραπέζιο HP υπολογιστή.

Το πρόßληµα που αντιµετωπίζω είναι ότι δεν ολοκληρώνεται σωστά η εγγραφή αρχείων σε δίσκους dvd. Συγκεκριµένα, μετά το πέρας της εγγραφής στη μονάδα dvd rw (E), κατά την διαδικασία της επαλήθευσης (verify) αναφέρονται δύο ή περισσότεροι "bad sectors". Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσµα να είναι αδύνατη η ανάγνωση - εκτέλεση των τελευταίων σε χρονική σειρά αρχείων που έχω εγγράψει. Όταν τα αρχεία αυτά τα επανεγγράψω πρώτα σε σειρά σε άλλο δίσκο, δεν παρουσιάζεται πρόβλημα. Έχω κάνει χρήση διάφορων αντιγραφικών προγραµµάτων, µεθόδων αντιγραφής, καθώς επίσης και διάφορων τύπων dvd από διάφορες µάρκες δίσκων, αλλά το αποτέλεσµα είναι πάντοτε το ίδιο.

Τα ερωτήµατα είναι:

Έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη διεργασία του υπολογιστή;

Δεν κάνω κάτι σωστά;

Απαιτείται κάποια ρύθµιση ή η προσθήκη κάποιας αναßάθµισης;

Υπάρχει κάποια συγκεκριµένη µάρκα ή τύπος DVD, που παρουσιάζουν απόλυτη συµßατότητα µε τον υπολογιστή;

Παραθέτω περιγραφή του συστήματος.

Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 7 Home Premium

Έκδοση : 6.1.7600 Δομή 7600

Μοντέλο συστήματος : Compaq 500B Microtower

Τύπος συστήματος : X86-based pc

Επεξεργαστής : Pentium ® Dual Core CPU E6500 @ 2,93Ghz 2936 Mhz

2 πυρήνες, 2 λογικοί επεξεργαστές

Σας ευχαριστώ,

Κώστας.

Δημοσ.

Μπορεί να έχει (αρχίσει να) έχει πρόβλημα το αντιγραφικό σου, ειδικά αν είναι 1-2 ετών παλιό. Αν είναι εκτός εγγύησης, δοκίμασε παρ' ολ' αυτά να το ανοίξεις και να καθαρίσεις την κεφαλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...