Προς το περιεχόμενο

Η Νέα φοροκάρτα – Ένα ακόμα ενδιάμεσο στάδιο πριν το σφράγισμα

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
κακώς πιστεύεις αυτο το πράμα...Ουτε εγω ειμαι κανας φανατικός του είδους..Εκκλησια παω μονο το πάσχα στην ανασταση..Απλα κρίμα να πιστεύει κάποιος οτι δεν υπάρχει Θεος..Είναι ασχημο αυτο.

Θα σου προτεινα να ασχοληθείς λιγο με το θέμα και να το ψάξεις λίγο παραπάνω..Αν και τότε σε βρίσκει αδιάφορο το θέμα τοτε παω πάσο..Αν το ψάξεις θα δείς οτι πολλά πράματα που λέει η Αγια γραφή,ευαγγέλια κτλ εγιναν οσο ζούμε..(εγω και εσυ οχι η ανθρωπότητα...)

---------------------------------------------------

edit: Τον γαλιλαιο τον κρεμάσανε ομως επειδη νομιζαν οτι είναι τρελος...Τι πρέπει να γίνει σε παρόμοια κατασταση τωρα????????????? :lol: Πλακα κανω ετσι...

Καλογραμμένα και "προφητικά" κείμενα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα! Είναι στη φύση μας να τα ψάχνουμε και να τα προσαρμόζουμε στα μέτρα μας!

Προσωπικά θεωρώ την κάθε θρησκεία, το μεγαλύτερο είδος τρομοκρατίας για τον άνθρωπο! Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη ή όχι του Θεού κλπ! Θεός θα μπορούσε να έιναι ας πούμε το σωματίδιο Χ ή μια μαύρη τρύπα, οπότε είναι σχετική η έννοια!

:-)

Δημοσ.
Γιατι ειναι κριμα και ασχημο?

Θελω απαντηση, δεν ειναι flame.

---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ----------

Θα ηθελα ενα quote με το "flame".

Οχι τιποτα αλλο, αλλα εγω ειδα ενα μονο μελος, το οποιο ειπε την αποψη του με ηρεμο, σοβαρο και λογικο τροπο.

Μηπως αλλοι ειναι οι πικραμενοι που οταν διαβαζουν κατι αντιθετο απο την δικια τους αποψη, το θεωρουν flame?

Για πολλούς λόγους φιλε μου..Γιατι σιγουρα και εσυ καποια στιγμη θα έχεις πει Θεε μου βοηθησε με,γιατι ετσι εχεις μάθει,γιατι αυτα που εχεις μαθει σ'άρεσουν,γιατι το εχεις ψάξει και πιστεύεις οτι αυτο σε αντιπροσωπεύει,γιατι στην τελικη νομιζεις οτι ολα αυτα γυρω απο τον χριστινισμο ειναι αληθεια..

Δημοσ.
Για πολλούς λόγους φιλε μου..Γιατι σιγουρα και εσυ καποια στιγμη θα έχεις πει Θεε μου βοηθησε με,γιατι ετσι εχεις μάθει,γιατι αυτα που εχεις μαθει σ'άρεσουν,γιατι το εχεις ψάξει και πιστεύεις οτι αυτο σε αντιπροσωπεύει,γιατι στην τελικη νομιζεις οτι ολα αυτα γυρω απο τον χριστινισμο ειναι αληθεια..

Πολλοι το λενε, αλλα δεν τους βοηθαει. Αλλιως ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος. ;)

Οσο για τα υπολοιπα, αν εσυ εχεις μαθει ετσι και αν εσυ πιστευεις τα παντα γυρω απο τον χριστιανισμο, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι κριμα και ασχημο καποιος αλλος να εχει διαφορετικη γνωμη.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κακό στο να μην πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός από την στιγμή που σου έχει δωθεί η ελευθερία να πιστεύεις σε ότι θες. Σωστά;

Δεν έχω διαβάσει κάπου(π.χ Αγία Γραφή) να λέει να είστε φανατικοί χριστιανοί και να τους κάνετε όλους χριστιανούς χωρίς την θέλησή τους(άσχετα που κάποιοι το προσπάθησαν ή το προσπαθούν).

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Δε ξέρω για τα περί αποκάλυψης και τα σχετικά αλλά όταν άκουσα για τη "φοροκάρτα" μου ήρθε στο μυαλό η ρήση του Γιωργάκη "...we need global governance and we need it now".

Αρχίζω και πιστεύω πλέον πως είμαστε οι πρώτοι τυχεροί στον πλανήτη που θα δοκιμαστούν διάφορες μορφές "ελέγχου" και πειθαρχείας στα παγκόσμια καρτέλ.

Δημοσ.

Δεν μπορει εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα) να κάθεσαι και να λες Χριστε μου βοηθα με και να περιμένεις να γίνει κάτι...Η διαφορα που έχουμε απο τα ζωα είναι οτι έχουμε μυαλο και σκεφτόμαστε..είμαστε υπευθυνοι για τις πράξεις μας..Δεν μπορει π.χ να καπνιζεις μια ζωη να πάθεις καρκίνο και μετα εκει που θα είσαι ετοιμοθάνατος να λες "Χριστέ μου βοηθα με" και να γίνει το θαύμα!!

το μηνυμα πήγαινε στον ..MementoMori..!

Δημοσ.
Δεν μπορει εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα) να κάθεσαι και να λες Χριστε μου βοηθα με και να περιμένεις να γίνει κάτι...Η διαφορα που έχουμε απο τα ζωα είναι οτι έχουμε μυαλο και σκεφτόμαστε..είμαστε υπευθυνοι για τις πράξεις μας..Δεν μπορει π.χ να καπνιζεις μια ζωη να πάθεις καρκίνο και μετα εκει που θα είσαι ετοιμοθάνατος να λες "Χριστέ μου βοηθα με" και να γίνει το θαύμα!!

το μηνυμα πήγαινε στον ..MementoMori..!

Παιδακι στην Αφρικη που δεν καπνιζει αλλα δεν εχει να φαει απο την στιγμη που γεννηθηκε.

Go...

Δημοσ.

O θεός είναι επινόηση των αδύναμων ανθρώπων ώστε να πιστεύουν πως κάτι τους προστατεύει στις δύσκολες στιγμές και δεν νιώθουν μόνοι ,,,

Είναι δύσκολο να συνηδιτοποιήσεις πως δεν υπάρχει τίποτα μετα ε? και δεν σου αρέσει κάτι τέτοιο!!!

Ε εμένα δεν με απασχολεί!

Μπορεί και να υπάρχει θεός μπορεί και όχι, μπορεί να λέγεται Χριστός η οτιδήποτε άλλο, σωστοί άνθρωποι να είμαστε και τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου!:-)

ΥΓ. Α και να πω ότι συμφωνώ με τον billdanos με 1000 , ανοιχτό μυαλό και όχι καθοδηγούμενες , θρησκόληπτες απόψεις.

Δημοσ.
Παιδακι στην Αφρικη που δεν καπνιζει αλλα δεν εχει να φαει απο την στιγμη που γεννηθηκε.

Go...

Πολεμος στο Ιραν-Κοσσοβο κτλ...Ο κόσμος είναι άδικος..Δεν είναι ολα ομορφα και αγγελικα..Δυστηχως...Αλλα και για τους πολέμους αυτους κάποιοι είναι υπεύθυνοι..Κάποιος φταίει..Ασχετα που την πληρώνουν και αλλοι..(Αμαχος πληθυσμος..)

(Νομίζω οτι ξεφύγαμε λιγο απο το θέμα..:-D)

Λοιπον τι λεει το φόρουμ για την κάρτα?? τι άποψη έχετε??

Δημοσ.
Πολεμος στο Ιραν-Κοσσοβο κτλ...Ο κόσμος είναι άδικος..Δεν είναι ολα ομορφα και αγγελικα..Δυστηχως...Αλλα και για τους πολέμους αυτους κάποιοι είναι υπεύθυνοι..Κάποιος φταίει..Ασχετα που την πληρώνουν και αλλοι..(Αμαχος πληθυσμος..)

(Νομίζω οτι ξεφύγαμε λιγο απο το θέμα..:-D)

Λοιπον τι λεει το φόρουμ για την κάρτα?? τι άποξη έχετε??

Mωρε για την καρτα και την φακελοποιηση, κατα ειμαστε.

Απλα για εντελως διαφορετικους λογους απο αυτους του αρχικου post.

Ξεκαθαριστε να θελετε να συζητησουμε για την καρτα ή για το αν κρυβεται κατι υπερφυσικο απο πισω της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...