giorgos_k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω βγεί άλλες 2 φορές εξωτερικό και πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιά κάρτα μου είχα βάλει τα λεφτά μου για να κάνω ανάληψη απο εκεί. Θα φύγω σε 2 βδομάδες για Αγγλία για 10 μέρες και θέλω να έχω μαζί μου 2500ε περίπου. Τα 600 τα έχω κάνει ήδη λίρες και θα τα έχω πάνω μου. Τα υπόλοιπα σε τι κάρτα να τα βάλω για να κάνω αναλήψεις και αγορές με τη κάρτα απο εκεί?? Έχω αυτή: http://www.alphabankcards.gr/?Tabid=201&xmid=125 Ξέρει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα με αναλήψεις απο εκεί και τι προμήθειες μου κρατάνε? Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλα με άγχωσαν κατι φίλοι που μου είπαν οτι είχαν πρόβλημα ή οτι τους κράταγε η τράπεζα κατι τρελές προμήθειες. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Κανένα πρόβλημα και η προμήθεια είναι στάνταρ απ' όσο ξέρω. Επίσης, με αυτή μπορείς και να κάνεις απ' ευθείας αγορές χωρίς προμήθεια, σε αντίθεση με τις κρατήσεις ανάληψης.
giorgos_k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μάλιστα, αυτή την επιβεβαίωση ήθελα. Thx again,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.