Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για να σκάσει η διπλανή που ουρλιάζει!

panais_ur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στην αρχή είχε πλάκα. "Μπράβο η 45άρα διπλα και δε της φαινόταν",

"δίνει ρέστα",

"πολύ γέλιο",

" κοιτα που θα φτιαχτούμε κιόλας" κ.τλ.

Την ξέρετε την ιστορια λιγο πολύ θα σας έχει συμβει ή θα έχει συμβει σε καποιον φίλο/γνωστό...

Έλα ομως που η "θεία" παίζει μπάλα σχεδόν καθημερινά και το θέμα εχει σταματήσει να ειναι αστειο..

Μιλάμε παιδιά ουρλιάζει σαν να τη σφάζουν!!!! Και ο κολλητός "δίνει" για τουλάχιστον 2 ΩΡΕΣ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!! 2 ΩΡΕΣ. Τουλάχιστον!! Non Stop!!! Όχι τπτ αλλο Δεν κοιμάμαι και ειμαι κομματια καθε μερα, στο τέλος θα κομπλάρω κιόλας απ΄τον "μπάρμπα"!!!!

ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΔΩΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΏΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΜΩΣ... ΘΕΝΚΣ....

Δημοσ.

πήγαινε να της μιλήσεις ο ίδιος ευγενικά...

(και ο θεός βοηθός...)

(άσε ρε τη γυναικούλα να το ΄φχαριστηθέι...)

Δημοσ.

@guido: Θεός!!! Κάτι τέτοιο ψάχνω, ίσως πιο ευγενικο.

Μιλάμε για άκυρες ώρες όπως 3-4 το πρωι.

Βασικά ντρέπομαι να της πω οτι το εχει χεσει το θέμα και δεν γουσταρω να ειμαι ο σπαστικος *αλακας αλλα αληθεια υποφερω πλεον. ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ εχω!!!

Ουτε λένε τα ακυρα χτυπήματα στους τοιχους απο τους γειτονες. Μετα γα*ιεται η φάση!! Θέλω να ποντάρω στην ντροπή χωρις να προσβάλλω!!

ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!!

---------- Προσθήκη στις 17:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ----------

(και ο θεός βοηθός...)

(άσε ρε τη γυναικούλα να το ΄φχαριστηθέι...)

ρε τη ντρέπομαι λεμε!!! Ασε που μοιάζει να της ελειπε χρονια!! Και επισης αληθεια τοσο πολύ ουρλιαχτό δεν παιζει να μην υποκρίνεται ρε παιδιά (εκτός κι αν ο τυπος ειναι size tommy Lee) αλλα αυτο είναι άλλη κουβέντα..

Δημοσ.

Αυτό. Δεν είναι ανάγκη να της πείς "καλέ κυρία σας παρακαλώ μπορείτε να σταματήσετε να ΣΚΟΥΖΕΤΕ όταν τον ΠΑΙΡΝΕΤΕ;" ούτε να κάνεις το παραμικρό υπονοούμενο για την αιτία του θορύβου. Απλά κάτι σε "θα σας παρακαλούσα θερμά να μην ενοχλείτε κάνοντας φασαρία τις ώρες κοινής ησυχίας" .

Τα άλλα χαρτάκια με εξυπνάδες κτλ. είναι μικροαστικές θρασυδειλίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...