Προς το περιεχόμενο

Προβλημα WD 1TB

platonas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum,

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό WD 1TB και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τον αναγνωρίζει το pc.

Όταν το συνδέω με usb για πρώτη φορά σε υπολογιστή ακούγεται κανονικά ο χαρακτηριστικός ήχος και γράφει εγκατάσταση προγράμματος συσκευής με αποτέλεσμα επιτυχής.

Όμως δεν φαίνεται τίποτα στο Υπολογιστής μου. Στο device manager κάτω από το μονάδες δίσκων μου γράφει ένα ξερό “WD”. Στο διαχείριση δίσκων δεν μου το γράφει καθόλου.

Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνετε, η τουλάχιστον να μπορέσω να πάρω τα αρχεία από μέσα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βγαλτον απο τη θηκη του και συνδεσε τον σαν εσωτερικο σκληρο σε ενα κανονικο pc.

Αν εκει σου τον αναγνωριζει παει να πει πως ο usb controller του πεθανε. Παρε μια καινουρια θηκη και βαλτον.

Αν ουτε εκει σου τον αναγνωριζει παει να πει πως ο ιδιος ο σκληρος πεθανε. Παρε εναν αλλο.

Δημοσ.
Βγαλτον απο τη θηκη του και συνδεσε τον σαν εσωτερικο σκληρο σε ενα κανονικο pc.

Αν εκει σου τον αναγνωριζει παει να πει πως ο usb controller του πεθανε. Παρε μια καινουρια θηκη και βαλτον.

Αν ουτε εκει σου τον αναγνωριζει παει να πει πως ο ιδιος ο σκληρος πεθανε. Παρε εναν αλλο.

Τον εβγαλα οπως ειπες αλλα παλι δεν τον αναγνωριζει, για πεταμα δηλαδη?

Δημοσ.
Στο device manager κάτω από το μονάδες δίσκων μου γράφει ένα ξερό “WD”

το αυτό και ως εσωτερικός;

---------- Προσθήκη στις 04:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:56 ----------

Έτσι για την ιστορία, ποιος ακριβώς είναι ο δίσκος; :-)

υποψιάζεσαι ξαδρεφάκι του 7200.11 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...