paramore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω κατεβάσει το Dev C++ και έχω γράψει ένα πρόγραμμα το οποίο κάνω compile και το τρέχω. Όταν όμως πάει να μου εμφανίσει τα αποτελέσματα το παράθυρο εμφανίζεται για πολύ λίγο και μετά κλείνει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω γι'αυτό;
Xdanger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ανοιξε ενα cmd στον φάκελο που έχεις το πρόγραμμα και γραψε το ονομα του exe και enter
MeTaXaS4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γράψω κάτω από τον κώδικά σου int delay; cin>>delay; ή system("pause"); αλλά θέλει κάποια βιβλιοθήκη που δεν θυμάμαι πια..
Sudavar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αλλά θέλει κάποια βιβλιοθήκη που δεν θυμάμαι πια.. H stdlib είναι. >#include <stdlib.h>
Evgenios1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά!Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω κατεβάσει το Dev C++ και έχω γράψει ένα πρόγραμμα το οποίο κάνω compile και το τρέχω. Όταν όμως πάει να μου εμφανίσει τα αποτελέσματα το παράθυρο εμφανίζεται για πολύ λίγο και μετά κλείνει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω γι'αυτό; breakpoint στο return.
vebarbar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα scanf στο τέλος...
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 DevC++ is lame..... Use a Notepad++ or PSPad or whatever!
virxen75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα scanf στο τέλος... καλύτερα να βάλεις--->getchar();
Evgenios1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 DevC++ is lame..... Use a Notepad++ or PSPad or whatever! Ναι μωρεεε... Τι Ide και κουραφεξαλα... Απλα εναν HEX-Editor θελει.
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ναι μωρεεε... Τι Ide και κουραφεξαλα... Απλα εναν HEX-Editor θελει. Ε καλά το παράκανες man! Εγω απλώς το είπα απο την άποψη ότι έχει προβλήματα και "χαζεύει" το ιinterface!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.