xania4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν επειδή είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας οι ώρες είναι οι εξής:7-9 πρωινό 11:30-4 μεσημεριανό και 5:30-8:30 βραδυνό.Πάντως δύσκολο να καταφέρεις αυτό που θές γιατί στο ταμείο είναι μια συγκεκριμένη συνέχεια.Οπότε θα σε δεί μια θα σε δεί δυο θα το μυριστεί.Ούτε και Πειραιά δεν νομίζω να τα καταφέρεις γιατί και εκεί που έχω πάει είναι αυστηρά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαίνεις και να λές δεν έχω πάσο(δεν έχουν βγει ακόμα οπότε θα σε περάσει για πρωτοετή). Αλλά πιστεύω ότι μετά όταν βγούν θα σε μάθει και θα στο ζητήσει δεν θα την γλυτώσεις... P.S Μάθε να μαγειρεύεις πάντως ισχύει αυτό που σου πάνε Εμένα μου φένεται πολύ απλό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι πυρηνική φυσική(καλά ντάξει δεν μιλάμε φυσικά για τίποτα περιέργα σεφ φαγητά και τέτοια).Οσο για τα σκεύη πήγαινε στο ικέα και πάρε τα βασικά με 20 ευρώ είσαι μια χαρά.Ετσι κι αλλιώς και σουβλάκια να παραγγείλεις πιάτα θές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 στο δικο μου τει το φαγητο παντως ειναι ΣΚΑΤΑ.
endj3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Στη γεωπονικη παντως μπαινεις πληρωνεις 2 ευρω τρως και κανεις δεν σου λεει τπτ ουτε φοιτητικες καρτες ζητανε ουτε τπτ.
xania4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 στο δικο μου τει το φαγητο παντως ειναι ΣΚΑΤΑ. Εμας είναι πολύ καλό.Σε ποια σχολή είσαι? P.S ειδικά σε κάτι αφραγκίες μου φένεται θεϊκό...
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Στη γεωπονικη παντως μπαινεις πληρωνεις 2 ευρω τρως και κανεις δεν σου λεει τπτ ουτε φοιτητικες καρτες ζητανε ουτε τπτ. +1 βεβαια το φαι δε λεει πολλα αλλα αμα θες φτηνα, κανεις παραχωρησεις
jason_rethymno Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 χαααααααααααααχαααχα παιδιά έφαγα πόρτα στο ΤΕΙ Αθηνας!Αλλα τουλάχιστον μ αφησε να φάω .Πέτυχα αυτη τη σκρόφα που είπε ο @xania4ever.Και μου λέει "φάε τώρα αλλά άλλη φορα να μην ξανάρθεις"
xania4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 χαααααααααααααχαααχα παιδιά έφαγα πόρτα στο ΤΕΙ Αθηνας!Αλλα τουλάχιστον μ αφησε να φάω .Πέτυχα αυτη τη σκρόφα που είπε ο @xania4ever.Και μου λέει "φάε τώρα αλλά άλλη φορα να μην ξανάρθεις" Διάλεξες μέρα και συΑν πήγες απόγευμα ελπίζω να μην πήρες την μπριτζόλα που για να την κόψεις θες αλυσοπρίονο
CloudConnected Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σκρόφα δεν είναι φίλε, την δουλειά της κάνει. Μια χαρά γυναίκα είναι, πολύ συμπαθητική και εξυπηρετική, αλλά αν τα ακούει από τους από πάνω της, λογικό να μην σε αφήνει, αλλιώς αυτή θα φάει πόδι.
freedubus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μου φαίνεται περίεργο πάντως γιατί η ίδια εταιρία που έχει τα εστιατόρια του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ (όπου τρώει όποιος θέλει), έχει και αυτό του ΤΕΙ. Μάλλον έχει πέσει γραμμή από τις αρχές του ΤΕΙ και όχι του εστιατορίου.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Διάλεξες μέρα και συΑν πήγες απόγευμα ελπίζω να μην πήρες την μπριτζόλα που για να την κόψεις θες αλυσοπρίονο Οχι έφαγα παπουτσιάκια. 20:15 πήγα.Ησουν κ εσύ εκεί?
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εμας είναι πολύ καλό.Σε ποια σχολή είσαι? P.S ειδικά σε κάτι αφραγκίες μου φένεται θεϊκό... τει χανιων φανταζομαι θα ξερεις...
xania4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Οχι έφαγα παπουτσιάκια. 20:15 πήγα.Ησουν κ εσύ εκεί? Οχι κατά τις 6 πήγα.Τα παπουτσάκια είναι ωραία αλλα γενικά οι μερίδες είναι μικρές.Εγώ τρώω συνήθως 2:lol: ---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ---------- τει χανιωνφανταζομαι θα ξερεις... Oxi δεν έχω πάει ποτέ.Καλύτερα μάλλον
zeniath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μάγκα μου, με 4 ευρώ παίρνεις 2 πιτόγυρα και στανιάρεις, άν βάλεις 3ευρώ + 1ευρώ(εισιτήριο) πάλι 4 σου βγαίνουν και δεν πεινάς πάλι μετά από ένα 2ωρο (βάζουν σόδα για καλύτερη χώνεψη και να φουσκώνεις και να νιώθεις γεμάτος) 5 χρόνια ΤΕΙ Αθήνας έχω φάει μια φορά, πάρε 2 πιάτα και μια κατσαρόλα, πήξε στο μακαρόνι άμα λάχει αλλά αξίζει να μαγειρεύεις περισσότερο από το να πηγαίνεις έξω.
xania4ever Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μάγκα μου, με 4 ευρώ παίρνεις 2 πιτόγυρα και στανιάρεις, άν βάλεις 3ευρώ + 1ευρώ(εισιτήριο) πάλι 4 σου βγαίνουν και δεν πεινάς πάλι μετά από ένα 2ωρο (βάζουν σόδα για καλύτερη χώνεψη και να φουσκώνεις και να νιώθεις γεμάτος) 5 χρόνια ΤΕΙ Αθήνας έχω φάει μια φορά, πάρε 2 πιάτα και μια κατσαρόλα, πήξε στο μακαρόνι άμα λάχει αλλά αξίζει να μαγειρεύεις περισσότερο από το να πηγαίνεις έξω. Δεν μπορείς να τρως κάθε μέρα σουβλάκια φίλε μου ούτε και μακαρόνια...Δεν είναι υγειεινό(εκτός αν είναι εξεταστική)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.