Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικά εστιατόρια

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας οι ώρες είναι οι εξής:7-9 πρωινό 11:30-4 μεσημεριανό και 5:30-8:30 βραδυνό.Πάντως δύσκολο να καταφέρεις αυτό που θές γιατί στο ταμείο είναι μια συγκεκριμένη συνέχεια.Οπότε θα σε δεί μια θα σε δεί δυο θα το μυριστεί.Ούτε και Πειραιά δεν νομίζω να τα καταφέρεις γιατί και εκεί που έχω πάει είναι αυστηρά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαίνεις και να λές δεν έχω πάσο(δεν έχουν βγει ακόμα οπότε θα σε περάσει για πρωτοετή).

Αλλά πιστεύω ότι μετά όταν βγούν θα σε μάθει και θα στο ζητήσει δεν θα την γλυτώσεις...

P.S Μάθε να μαγειρεύεις πάντως ισχύει αυτό που σου πάνε:-) Εμένα μου φένεται πολύ απλό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι πυρηνική φυσική(καλά ντάξει δεν μιλάμε φυσικά για τίποτα περιέργα σεφ φαγητά και τέτοια).Οσο για τα σκεύη πήγαινε στο ικέα και πάρε τα βασικά με 20 ευρώ είσαι μια χαρά.Ετσι κι αλλιώς και σουβλάκια να παραγγείλεις πιάτα θές:P

Δημοσ.

Στη γεωπονικη παντως μπαινεις πληρωνεις 2 ευρω τρως και κανεις δεν σου λεει τπτ ουτε φοιτητικες καρτες ζητανε ουτε τπτ.

Δημοσ.
στο δικο μου τει το φαγητο παντως ειναι ΣΚΑΤΑ.

Εμας είναι πολύ καλό.Σε ποια σχολή είσαι?

P.S ειδικά σε κάτι αφραγκίες μου φένεται θεϊκό...

Δημοσ.
Στη γεωπονικη παντως μπαινεις πληρωνεις 2 ευρω τρως και κανεις δεν σου λεει τπτ ουτε φοιτητικες καρτες ζητανε ουτε τπτ.

+1

βεβαια το φαι δε λεει πολλα αλλα αμα θες φτηνα, κανεις παραχωρησεις

Δημοσ.

χαααααααααααααχαααχα παιδιά έφαγα πόρτα στο ΤΕΙ Αθηνας!Αλλα τουλάχιστον μ αφησε να φάω .Πέτυχα αυτη τη σκρόφα που είπε ο @xania4ever.Και μου λέει "φάε τώρα αλλά άλλη φορα να μην ξανάρθεις"

Δημοσ.
χαααααααααααααχαααχα παιδιά έφαγα πόρτα στο ΤΕΙ Αθηνας!Αλλα τουλάχιστον μ αφησε να φάω .Πέτυχα αυτη τη σκρόφα που είπε ο @xania4ever.Και μου λέει "φάε τώρα αλλά άλλη φορα να μην ξανάρθεις"

Διάλεξες μέρα και συ:PΑν πήγες απόγευμα ελπίζω να μην πήρες την μπριτζόλα που για να την κόψεις θες αλυσοπρίονο:lol:

Δημοσ.

Σκρόφα δεν είναι φίλε, την δουλειά της κάνει. Μια χαρά γυναίκα είναι, πολύ συμπαθητική και εξυπηρετική, αλλά αν τα ακούει από τους από πάνω της, λογικό να μην σε αφήνει, αλλιώς αυτή θα φάει πόδι.

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο πάντως γιατί η ίδια εταιρία που έχει τα εστιατόρια του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ (όπου τρώει όποιος θέλει), έχει και αυτό του ΤΕΙ. Μάλλον έχει πέσει γραμμή από τις αρχές του ΤΕΙ και όχι του εστιατορίου.

Δημοσ.
Διάλεξες μέρα και συ:PΑν πήγες απόγευμα ελπίζω να μην πήρες την μπριτζόλα που για να την κόψεις θες αλυσοπρίονο:lol:

Οχι έφαγα παπουτσιάκια. 20:15 πήγα.Ησουν κ εσύ εκεί?

Δημοσ.
Εμας είναι πολύ καλό.Σε ποια σχολή είσαι?

P.S ειδικά σε κάτι αφραγκίες μου φένεται θεϊκό...

τει χανιων

φανταζομαι θα ξερεις...:lol:

Δημοσ.
Οχι έφαγα παπουτσιάκια. 20:15 πήγα.Ησουν κ εσύ εκεί?

Οχι κατά τις 6 πήγα.Τα παπουτσάκια είναι ωραία αλλα γενικά οι μερίδες είναι μικρές.Εγώ τρώω συνήθως 2:lol:

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

τει χανιων

φανταζομαι θα ξερεις...:lol:

Oxi δεν έχω πάει ποτέ.Καλύτερα μάλλον:lol:

Δημοσ.

Μάγκα μου, με 4 ευρώ παίρνεις 2 πιτόγυρα και στανιάρεις, άν βάλεις 3ευρώ + 1ευρώ(εισιτήριο) πάλι 4 σου βγαίνουν και δεν πεινάς πάλι μετά από ένα 2ωρο (βάζουν σόδα για καλύτερη χώνεψη και να φουσκώνεις και να νιώθεις γεμάτος)

5 χρόνια ΤΕΙ Αθήνας έχω φάει μια φορά, πάρε 2 πιάτα και μια κατσαρόλα, πήξε στο μακαρόνι άμα λάχει αλλά αξίζει να μαγειρεύεις περισσότερο από το να πηγαίνεις έξω.

Δημοσ.
Μάγκα μου, με 4 ευρώ παίρνεις 2 πιτόγυρα και στανιάρεις, άν βάλεις 3ευρώ + 1ευρώ(εισιτήριο) πάλι 4 σου βγαίνουν και δεν πεινάς πάλι μετά από ένα 2ωρο (βάζουν σόδα για καλύτερη χώνεψη και να φουσκώνεις και να νιώθεις γεμάτος)

5 χρόνια ΤΕΙ Αθήνας έχω φάει μια φορά, πάρε 2 πιάτα και μια κατσαρόλα, πήξε στο μακαρόνι άμα λάχει αλλά αξίζει να μαγειρεύεις περισσότερο από το να πηγαίνεις έξω.

Δεν μπορείς να τρως κάθε μέρα σουβλάκια φίλε μου ούτε και μακαρόνια...Δεν είναι υγειεινό(εκτός αν είναι εξεταστική:whistle:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...