Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικά εστιατόρια

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε γίνεται αυτό, δηλαδή τι σου είπαν; Έχω ταίσει άπειρους μη φοιτητές εκεί πέρα. Πάς στο ταμείο με 3€ στο χέρι και τρώς. Μήπως πάς με τίποτα στύλ χεσμεντέν λές και διαπράττεις κακούργημα και τους λές "γειά σας, ξέρετε δεν είμαι φοιτητής, και ίσως απαγορεύεται αλλά μήπως θα μπορούσα να φάω;"

---------- Προσθήκη στις 22:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

επίσης, η τυπισσα δεν ειναι σκροφα απλα κάνει τη δουλεία της και δεν υπερχρεώνει το Ελληνικο Δημόσιο όπως εσυ θα ήθελες...

Ναι, μόνο που κανείς δεν τρώει τζάμπα στα φοιτητικά εστιατόρια για να χρεώσει το ελληνικό δημόσιο. Και να μην έχεις κάρτα σίτισης, πληρώνεις κάποιο χρηματικό αντίτιμο και τρώς.

Δημοσ.
Δε γίνεται αυτό, δηλαδή τι σου είπαν; Έχω ταίσει άπειρους μη φοιτητές εκεί πέρα. Πάς στο ταμείο με 3€ στο χέρι και τρώς. Μήπως πάς με τίποτα στύλ χεσμεντέν λές και διαπράττεις κακούργημα και τους λές "γειά σας, ξέρετε δεν είμαι φοιτητής, και ίσως απαγορεύεται αλλά μήπως θα μπορούσα να φάω;"

Η αλήθεια είναι οτι δε μου είπαν τίποτα αλλά μου ζήτησαν κάρτα κ τους είπα οτι δεν έχει βγει ακόμα και μου είπαν εντάξει 4€ είναι το γεύμα.Και μετά η ταμίας με ρώτησε σε ποιο τμήμα είμαι και της είπα στο θεωρητικό.

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

Απλα μετά φαντάστηκα οτι θα φάω πορτα την 2η φορα

Δημοσ.

Και αν πάς σε άλλο φοιτητικό εστιατόριο και σε ρωτήσουν να λές οτι είσαι φοιτητής 7ο έτος και δε δικαιούσαι πια κάρτα.

Δημοσ.

Ναι ρε. Γιατί μετά το 6ο έτος δε δικαιούσαι κάρτα σίτισης. Αλλά τρώς κανονικά στη λέσχη πληρώνοντας. Και στο ΤΕΙ Αιγάλεω αν της είχες πεί έτσι στο ταμείο, δε θα σου έλεγε κάτι.

Δημοσ.

Πώ, καλά. Την έχουν δει πιλπούλ στο ΤΕΙ μάλλον. Τώρα παίρνω τηλ. ένα φίλο μου βρωμοφοιτήταρο εακκίτη να του πώ να κανονίσουν κατάληψη στο εστιατόριο από Δευτέρα.

Δημοσ.

Στο ΓΠΑ δε ζητανε καρτα, μονο εναν αριθμο. Πολυ που δε δικαιουνται τζαμπα, λενε εναν στη τυχη και τρωνε.

Ελα για δοκιμη, αλλα μην εχεις ενοχο υφος!!! Βασικα κ αριθμο να μη πεις, θα φας φτηνα. Ποτε δεν εχουν ζητησει πασο, απ οσο ξερω τουλαχιστον

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Ναι ρε. Γιατί μετά το 6ο έτος δε δικαιούσαι κάρτα σίτισης. Αλλά τρώς κανονικά στη λέσχη πληρώνοντας. Και στο ΤΕΙ Αιγάλεω αν της είχες πεί έτσι στο ταμείο, δε θα σου έλεγε κάτι.

Free ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και με το πάσο?

Δημοσ.

Ναι, μόνο που κανείς δεν τρώει τζάμπα στα φοιτητικά εστιατόρια για να χρεώσει το ελληνικό δημόσιο. Και να μην έχεις κάρτα σίτισης, πληρώνεις κάποιο χρηματικό αντίτιμο και τρώς.

Οτι ισχυει στην Αθηνα δεν ισχυει σε όλη την Ελλάδα. Ψαξτο πριν μιλησεις. Πολλοι ρεμπεσκεδες χρεωνουν το Ελληνικο Δημοσιο (και φυσικα μετα απο την τσεπη μας τα παιρνουν)

Δημοσ.

Να μας πείς και κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα που έχεις υπόψη ή μήπως να πάρω σβάρνα όλες της σχολές της Ελλάδας και να το ψάξω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...