Fan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τώρα τελευταια βρίσκω στο μπάνιο μου κάτι μεγάλους μαυρους σκορπιούς! Ξέρει κανένας τι παγίδες ή κάτι αντίστοιχο που μπορώ να βάλω για να σταματήσει η εισβολή? Σε περιπτωση τσιμπήματος τι πρέπει να γίνει άμεσα?
jasper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι θανατηφόρο το δηλητήριο τους ,αν σε τσιμπήσει άπλα θα ταλαιπωρηθείς λίγο πηγαίνεις και στο νοσοκομείο άμα δεις πώς χειροτερεύει, τώρα αν έχεις αλλεργία είναι άλλη περίπτωση, συνήθως μαζεύονται οπού υπάρχει υγρασία.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Έχω ακούσει πως τους απωθεί το άρωμα της λεβάντας. Δεν το έχω ψάξει όμως περαιτέρω για να σου πω με σιγουριά.
bluesattack Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τώρα τελευταια βρίσκω στο μπάνιο μου κάτι μεγάλους μαυρους σκορπιούς! Ξέρει κανένας τι παγίδες ή κάτι αντίστοιχο που μπορώ να βάλω για να σταματήσει η εισβολή? Σε περιπτωση τσιμπήματος τι πρέπει να γίνει άμεσα? Κλεισε τις τρυπες.Νοσοκομειο αμεσα .
jasper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 βρήκα και ένα παλιό εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=153983 ,τώρα εγώ στη θέση σου θα τους μάζευα σε 1 κουτάκι και θα τους άφηνα στη φύση ,άπλα από δω και πέρα θέλει προσοχή όχι νερά στα πατώματα στο μπάνιο σφουγγάρισμα καλό και στο σπίτι μην αφήνεις τίποτα πράγματα στης γωνίες κουτιά η ακόμα και παπούτσια πρόσεξε και αυτό μην ειναι ακομα και μεσα οταν τα φορέσεις.
injen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το θειαφι διωχνει οτιδηποτε ερπετε φιλε μου,το χρησιμοποιουσαμε στον στρατο Sent from my iPhone using Insomnia.app
slygeo87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλά μην είσαι και απόλυτα σίγουρος γι' αυτό φίλε injen!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Σκορπιοι στην Ελλαδα??Που εισαι ρε φιλε?Δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε Σκορπιο στην Ελλαδα....
pappous_soulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το θειαφι διωχνει οτιδηποτε ερπετε φιλε μου Και τα πόδια για τι τα έχουν?
jasper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 πάντως υπάρχουν στην Ελλάδα και μαύροι&καφέ έχω δει και έναν σαν πρασινωπός ήταν.
elven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ωραίο ζωάκι ο σκορπιός,ταιριάζει και με τον κριό εκτός αν έχει ωροσκόπο τοξότη. μαζεψε τους και πούλα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.