Προς το περιεχόμενο

Προβλημα αναγνωρισης SSD δισκων για RAID

dapos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το μετανιωνω αυτο που κανω,που καθομαι και ασχολουμε αλλα τεσπα.Ανθρωπε μου εσυ ανεφερες τα Deer και τα Corsair.Σου ειπα εγω τιποτα περι συγκρισης των δυο?Μονος σου τα λες.Μονος σου συγκρινεις,τι,τα Corsair με τα Deer.Τι καθομαι και ασχολουμε,να πεισω καποιον οτι η ASUS εχει καλυτερο ονομα απο τα Deer.

Βασικα η asus με την deer δεν ξερω για μπαινουν στην ιδια προταση, δεν τα συνεκρινα, ουτε τα ανεφερα καπου ως τη μια εναντι της αλλης, καθως δε δραστηριοποιουνται στους ιδιους τομεις hardware.

Επισης δεν συνεκρινα την Corsair με την deer, απλα ειπα ενα παραδειγμα βασισμενο στη λογικη σου περι πινακων/στατιστικων κλπ, δηλαδη οτι η deer ειναι το ιδιο καλη με την corsair κι οποιος λεει το αντιθετο ας φερει πινακες και στατιστικα.

Καταληγουμε στο οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του και δεν χρειαζεται να παραθετει στατιστικους πινακες για να τεκμηριωνει μια προσωπικη του αποψη, οπως πχ εσυ θεωρεις τα deer οτι δεν φτανουν την corsair, στο παραδειγμα που σου εφερα.

Αντιστοιχα κι εγω θεωρω τις ASUS κατωτερες επιλογες απο τις gigabyte/msi/asrock πχ.

Αρα τα ειρωνικα ποστ αυτα:

Δεν κανουν λες,ε? ;)

Εχεις κανενα προχειρο πινακα με στατιστικες να δω?Καπου να γραφει ρε παιδι μου πχ ASUS: 80% issues-70% ασυμβατοτητες-90% προβληματα.Κατι τετοιο ας πουμε.

καλο ειναι να τα αποφευγεις να τα παραθετεις, οταν καποιος εκφραζει τη δικη του γνωμη, για να μη δημιουργεις παρεξηγησεις στις οποιες εκ των υστερων θα προσπαθεις να κανεις τον υπερανω λεγοντας αυτα:

Το μετανιωνω αυτο που κανω,που καθομαι και ασχολουμε αλλα τεσπα.Ανθρωπε μου εσυ ανεφερες τα Deer και τα Corsair.

Καλη συνεχεια

Δημοσ.

Μετα την τρελη προσπαθεια του να καταφερω να περασω τα win στο SSD και για να μην ανοιγω νεο θεμα το προβλημα μου ειναι οτι εκανα κανονικα την εγκατασταση σε IDE ... μεσω βιος ενεργοποιησα το AHCI ...μετα το ρεβοοτ επελεξα και AHCI στην μητρικη μου και δουλευει μια χαρα...

Το θεμα ειναι ομως οτι το raid0 που ειχα με 2 Caviars δεν μου δουλευει...δεν εχω δοκιμασει να το βαλω raid στον controller της μητρικης μη κανω καμια ζημια...

Υπαρχει τροπος να βοοταρει ο SSD πλεον με τα win ...αλλα να εχω και το raid0 μου πληρως λειτουργικο μεσα στα win?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Βασικα η asus με την deer δεν ξερω για μπαινουν στην ιδια προταση, δεν τα συνεκρινα, ουτε τα ανεφερα καπου ως τη μια εναντι της αλλης, καθως δε δραστηριοποιουνται στους ιδιους τομεις hardware.

Επισης δεν συνεκρινα την Corsair με την deer, απλα ειπα ενα παραδειγμα βασισμενο στη λογικη σου περι πινακων/στατιστικων κλπ, δηλαδη οτι η deer ειναι το ιδιο καλη με την corsair κι οποιος λεει το αντιθετο ας φερει πινακες και στατιστικα.

Καταληγουμε στο οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του και δεν χρειαζεται να παραθετει στατιστικους πινακες για να τεκμηριωνει μια προσωπικη του αποψη, οπως πχ εσυ θεωρεις τα deer οτι δεν φτανουν την corsair, στο παραδειγμα που σου εφερα.

Αντιστοιχα κι εγω θεωρω τις ASUS κατωτερες επιλογες απο τις gigabyte/msi/asrock πχ.

Αρα τα ειρωνικα ποστ αυτα:

καλο ειναι να τα αποφευγεις να τα παραθετεις, οταν καποιος εκφραζει τη δικη του γνωμη, για να μη δημιουργεις παρεξηγησεις στις οποιες εκ των υστερων θα προσπαθεις να κανεις τον υπερανω λεγοντας αυτα:

Καλη συνεχεια

Λοιπον μεγαλε,τα υπερανω και τα ειρωνικα και αλλες τετοιες κουτοπονηριες σε εμενα θα τις αφησεις.Στο ξαναειπα και στο λεω ακομη μια φορα.Το τι ειναι για σενα καλο δεν ενδιαφερει κανεναν.Εκτος και αν νομιζεις οτι η γνωμη σου μετραει,δεν αποκλειω να συμβαινει κατι τετοιο,να εχεις πιστεψει οτι τα ξερεις ολα μιας και εδω και μια εβδομαδα οποιο thread και να κοιταξω θα δω το nickname σου.

Το πρωτο που εγραψες ηταν "γενικα μακρια απο ASUS " χωρις να πεις οτι ειναι η γνωμη σου ή οτι αυτο εισεπραξες απο την επαφη σου με δυο μητρικες ASUS.Αφου σε ρωτησα μετα το εγραψες.Εαν εγραφες απο την αρχη οτι ειναι καθαρα η αποψη σου,δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθω παραπανω.Οταν γραφεις τετοια,μακρια απο τον εναν και μακρια απο τον αλλον καλο ειναι να τεκμηριωνεις την γνωμη σου.Δεν μπορω εγω να βγω και να πω,"μακρια απο τους ssd Crucial" δεν πρεπει να δικαιολογησω την αποψη μου?Εκτος και αν εσυ εχεις το ακαταλογηστο,οποτε τσαμπα ασχολουμαι.

Απο την στιγμη που συγκρινεις την Deer με την Corsair,ο καθενας καταλαβαινει οτι βαζεις στη θεση της Corsair την Gigabyte ή την MSI (αφου για σενα ειναι καλυτερες) και στην θεση της Deer την ASUS.Αμα εσυ εχεις καταλαβει οτι η αξια της ASUS στον χωρο των μητρικων ειναι ιση με αυτη της Deer στον χωρο των τροφοδοτικων θα σε αφησω στην αγνοια σου και δεν θα προσπαθησω περισσοτερο.

Ειλικρινα το τελευταιο ποστ που αναφερεται σε εσενα διοτι και πολυ το ζαλισα.Οχι τπτ αλλο αλλα χαλαω και το τοπικ και ειναι κριμα.Αλλα τα του στυλ"δημιουργεις εντυπωσεις,προσπαθεις να βγεις υπερανω και αλλα τετοια,τριτη φορα που το λεω,μην τα ξαναγραψεις.

Δημοσ.

Λοιπον μεγαλε,τα υπερανω και τα ειρωνικα και αλλες τετοιες κουτοπονηριες σε εμενα θα τις αφησεις.Στο ξαναειπα και στο λεω ακομη μια φορα.Το τι ειναι για σενα καλο δεν ενδιαφερει κανεναν.Εκτος και αν νομιζεις οτι η γνωμη σου μετραει,δεν αποκλειω να συμβαινει κατι τετοιο,να εχεις πιστεψει οτι τα ξερεις ολα μιας και εδω και μια εβδομαδα οποιο thread και να κοιταξω θα δω το nickname σου.

Αφηνω τους αρχικους χαρακτηρισμους σου στην ακρη, σαν να μη τους διαβασα και παω στα υπογραμισμενα.

Εχεις ιδεα τι σημαινει forum? Αποτι φαινεται οχι, οποτε σκεψου το logout σοβαρα πριν μου κανεις παρατηρησεις που συμμετεχω σε διαφορα thread λεγοντας την δικη μου γνωμη. Φυσικα σε οτι διαφωνεις το βημα ειναι ανοιχτο και για σενα να εκφρασεις τη δικη σου γνωμη με επιχειρηματα ΑΝΤΙ να ξεκινησεις flame, ειρωνειες κλπ.

Φτασαμε να κατακρινουμε εναν που συμετεχει ενεργα σε forum, εχοντας αποψη, ω ναι! :lol:

Το πρωτο που εγραψες ηταν "γενικα μακρια απο ASUS " χωρις να πεις οτι ειναι η γνωμη σου ή οτι αυτο εισεπραξες απο την επαφη σου με δυο μητρικες ASUS.Αφου σε ρωτησα μετα το εγραψες.Εαν εγραφες απο την αρχη οτι ειναι καθαρα η αποψη σου,δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθω παραπανω.Οταν γραφεις τετοια,μακρια απο τον εναν και μακρια απο τον αλλον καλο ειναι να τεκμηριωνεις την γνωμη σου.

Λες σε ενα forum αυτα που γραφει ο καθε χρηστης να ειναι επωνυμες/επισημες αποψεις? Ξαναλεω τραβα μαθε τον ορισμο του forum γιατι συμετεχεις σε μια κοινοτητα χωρις να ξερεις ουτε καν απο ποιες αρχες διακατεχεται.

Συν τοις αλλοις στο αμεσως επομενο ποστ διευκρινισα ΚΑΙ τον λογο εχω αυτην την αποψη. Τι καθεσαι και ψαχνεις, αν το εγραψα στο ποστ νουμερο 7 η στο ποστ νουμερο 9? Και να μη διευκρινιζα καθολου (μαλλον θα ηταν καλυτερο για ολους να μην εμπαινα στη διαδικασια να σου απαντησω με επιχειρηματα γιατι απλα σου εδωσα πατημα να συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο το flame και τις ειρωνειες) ηταν αυτονοητο οτι επροκειτο για δικη μου προσωπικη γνωμη, ο μονος που δε το καταλαβε και το εκανε θεμα πρεπει να εισαι εσυ :lol:

Απο την στιγμη που συγκρινεις την Deer με την Corsair,ο καθενας καταλαβαινει οτι βαζεις στη θεση της Corsair την Gigabyte ή την MSI (αφου για σενα ειναι καλυτερες) και στην θεση της Deer την ASUS.Αμα εσυ εχεις καταλαβει οτι η αξια της ASUS στον χωρο των μητρικων ειναι ιση με αυτη της Deer στον χωρο των τροφοδοτικων θα σε αφησω στην αγνοια σου και δεν θα προσπαθησω περισσοτερο.

Το οτι επιτηδες εγραψα με τη δικη σου λογικη κατι περι Deer και Corsair τροφοδοτικων, πως μπορει να συσχετιζει την εταιρεια τροφοδοτικων Deer με την εταιρεια ASUS μονο εσυ το εχεις καταλαβει μεχρι στιγμης. Εγω παντως δεν εχω συγκρινει καπου την εταιρεια Deer με την ASUS. Εσυ επιμενεις να λες οτι το εκανα :lol::lol: Δηλαδη εσενα οταν σου συγκρινουν ενα VW golf με ενα Ford Focus, απαντας "πως γινεται ρε φιλε να μου συγκρινεις το Ford Focus με το Boeing 737?".

YΓ. Ωστοσο ακομα περιμενω να μου παραθεσεις επισημα στοιχεια, πινακες και στατιστικες που να αποδεικνυουν οτι τα deer βγαζουν συχνοτερα προβληματα απο τα corsair. Δεν βλεπω ομως να δικαιολογεις τη γνωμη σου για το δηθεν κακο ονομα της Deer οπως υποστηριζεις.

Ειλικρινα το τελευταιο ποστ που αναφερεται σε εσενα διοτι και πολυ το ζαλισα.Οχι τπτ αλλο αλλα χαλαω και το τοπικ και ειναι κριμα.Αλλα τα του στυλ"δημιουργεις εντυπωσεις,προσπαθεις να βγεις υπερανω και αλλα τετοια,τριτη φορα που το λεω,μην τα ξαναγραψεις.

Mα αυτος ειναι ο σκοπος καθε ποστ σου απτην ωρα που βγηκες να μου "την πεις" για τη δικη μου γνωμη. Επισης ο ιδιος ειναι ο σκοπος ΚΑΙ με αυτο το ποστ σου, ενω εδω και 2-3 ποστ ολο γραφεις οτι δε θα ξανασχοληθεις. Πραγμα μου ΜΟΝΟΝ γραφεις και λες, αλλα ΔΕΝ εφαρμοζεις.

Δεν αντιπαρεβαλες πουθενα την αποψη σου, δεν ειπες ουτε 1 επιχειρημα, το μονο που εκανες ηταν ενα πρωτο ειρωνικο ποστ, μετα που σου απαντησα σε αυτο με επιχειρηματα/προσωπικη γνωμη, βγηκες ειρωνικα και ζητησες να σου παραθεσω επισημα στοιχεια και στατιστικους πινακες για να στοιχειωθετησω μια ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και μεχρι τωρα συνεχιζεις αυτο το flame που εσυ ξεκινησες λεγοντας στην αρχη καθε επιθετικου σου ποστ "κακως ασχολουμαι" και στο τελος "εγω δε συμετεχω αλλο", για να δωσεις την εντυπωση του υπερανω που εγω ο κακος σε εμπλεξα σε αυτη την ιστορια αντιπαραθεσης. Στην πραξη ομως και συνεχιζεις να απαντας και συνεχιζεις να κανεις ανουσιο flame και ακομα δεν μας εχεις αναφερει τη δικη σου γνωμη πανω στο θεμα στο οποιο αποφασισες να συμμετεχεις. Μονο flame/αντιπαραθεση/προσωπικη επιθεση, τιποτα αλλο απολυτως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...