Elenouko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το joomla(παρέα φυσικά με τον φίλο μου τον google). Προσπαθώ λοιπόν να φτιάξω ένα site και χρειάζομαι οι χρήστες να μπορούν να ανεβάζουν αρχεία(.doc) στον server ώστε να μπορώ εγώ ως admin να τα βλέπω μετά..Επίσης αν είναι εφικτό θα ήθελα να ταξινομούνται κατά χρήστη/μέλος ή τουλάχιστον να αναφέρεται το όνομα χρήστη! Όπως πχ να δημιουργείται ένας φάκελος για κάθε μέλος(και ας είναι "μπακαλίστικος" τρόπος) Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή ζητάω πολλά; Υ.Γ.: Πέρασα το Simple File Upload (extension) αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω.. απλά ανεβαζει "χύμα" τα αρχεία στον server Περιμένω απαντήσεις σας! Ευχαριστώ
eNs_99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το joomla(παρέα φυσικά με τον φίλο μου τον google). Προσπαθώ λοιπόν να φτιάξω ένα site και χρειάζομαι οι χρήστες να μπορούν να ανεβάζουν αρχεία(.doc) στον server ώστε να μπορώ εγώ ως admin να τα βλέπω μετά..Επίσης αν είναι εφικτό θα ήθελα να ταξινομούνται κατά χρήστη/μέλος ή τουλάχιστον να αναφέρεται το όνομα χρήστη! Όπως πχ να δημιουργείται ένας φάκελος για κάθε μέλος(και ας είναι "μπακαλίστικος" τρόπος) Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή ζητάω πολλά; Υ.Γ.: Πέρασα το Simple File Upload (extension) αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω.. απλά ανεβαζει "χύμα" τα αρχεία στον server Περιμένω απαντήσεις σας! Ευχαριστώ docman. για doc files
Elenouko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πήγα να το δοκιμάσω αλλά δεν είναι συμβατό με την νέα έκδοση του joomla 1.5 που έχω... Το docman κάνει αυτή τη δουλειά; Κατηγοριοποιεί κιόλας;
eNs_99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πήγα να το δοκιμάσω αλλά δεν είναι συμβατό με την νέα έκδοση του joomla 1.5 που έχω... Το docman κάνει αυτή τη δουλειά; Κατηγοριοποιεί κιόλας; Δεν νομίζω να μπορεί να κατηγοριοποιεί, αλλά μπορεί να αφήνει τους χρήστες να ανεβάζουν αρχεία .doc πολύ έυκολα. Όσο για τις κατηγορίες, πρέπει να γίνουν χειροποίητα, html.
Elenouko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Όπως έγραψα, κατάφερα να ανεβάζουν οι χρήστες στον server αλλά αυτό που θέλω είναι να ξέρω ποιος χρήστης ανεβάζει τι... Είναι εφικτό; Ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αποκτώ τα αρχεία από τους χρήστες;
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ίσως αν χρησιμοποιούσες το ChronoForms, να έφτιαχνες μία φόρμα που να παίρνει αυτόματα το ανάλογο {user} και να έδινες επιλογή .doc ανέβασμα αρχείου;
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το joomla(παρέα φυσικά με τον φίλο μου τον google). Προσπαθώ λοιπόν να φτιάξω ένα site και χρειάζομαι οι χρήστες να μπορούν να ανεβάζουν αρχεία(.doc) στον server ώστε να μπορώ εγώ ως admin να τα βλέπω μετά..Επίσης αν είναι εφικτό θα ήθελα να ταξινομούνται κατά χρήστη/μέλος ή τουλάχιστον να αναφέρεται το όνομα χρήστη! Όπως πχ να δημιουργείται ένας φάκελος για κάθε μέλος(και ας είναι "μπακαλίστικος" τρόπος) Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή ζητάω πολλά; Υ.Γ.: Πέρασα το Simple File Upload (extension) αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω.. απλά ανεβαζει "χύμα" τα αρχεία στον server Περιμένω απαντήσεις σας! Ευχαριστώ Παλαιότερα που έψαχνα κάτι παρόμοιο, μαζί με διαχείριση αρχείων, κλπ δεν βρήκα κάτι έτοιμο, και το έφτιαξα στο χέρι. Προσωπικά δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βρεις κάτι έτοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.