PCharon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Φιλε pcharon, η ιδια η seagate μειωσε την εγγυηση στους δισκους της και δινει πλεον 3 χρονια αντι για 5. Ναι το ξέρω πως τη μείωσε, αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο (που δεν ήταν διαθέσιμο ούτως ή άλλως τον καιρό της μείωσης) θα έπρεπε να γράφει 5 χρόνια και όχι 3 (όπως βλέπεις). Αν πας μετά στο κατάστημα, πεις στον υπάλληλο πως έγραφε 5 και αυτός στη database δει το 3, δε νομίζω πως θα συνεννοηθείς... (γι αυτό και η εγγύηση πρέπει να είναι γραπτή κάπου, όχι προφορική). Η πρώτη screenshot είναι από τη σωσμένη σελίδα στο αρχείο μου (από τότε) σε μορφή .mht και η δεύτερη από τωρινό link. Η απενεργοποιηση του pagefile ειναι μεσα στα tips. Υποθέτω γι άλλους λόγους, όχι επειδή δε θα υπάρχει βελτιωμένο performance. Τέλος πάντων.
georginos1989 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Η σειρα nova της corsair στους ssd ειναι καλή? πχ αυτος είναι καλός? http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18989&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Και κάτι άλλο... 64gb είναι αρκετά?
PCharon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Η σειρα nova της corsair στους ssd ειναι καλή?πχ αυτος είναι καλός? http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18989&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Δες προσεκτικά pros/cons από αυτούς που τον έχουν: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233108&Tpk=Corsair%2064GB%20Nova .
georginos1989 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Απ' οτι κατάλαβα είναι καλός αλλά στα αρνητικά είναι η τιμή του ε?
PCharon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλά η τιμή είναι αρνητική για όλους τους SSD δίσκους. Άμα τα έχεις τα σκας, αλλιώς υπομονή. Ναι, όπως φαίνεται από τα reviews καλούλης είναι ο δίσκος. Πάντως καλό είναι να τον βάλεις με Windows 7, τα XP δεν είχαν προβλέψει τέτοιο hardware.
georginos1989 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 64gb ειναι αρκετα? Πότε σκοπευουν να πεσουν οι τιμες?
PCharon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 64gb ειναι αρκετα? Κοίτα, δεν έχει νόημα η ερώτηση, εξαρτάται τί τον θες και πώς θα τον χειριστείς. Για το λειτουργικό και προγράμματα είναι υπερ-αρκετά. Αν δε βάλεις πάνω από 3-4 παιχνίδια μέσα και δεν αποθηκεύεις τίποτα μεγάλο, τότε θα σου είναι ΟΚ. Αν τον θες για γενική χρήση, τότε δε σου κάνει, σε κάθε περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να έχεις και δεύτερο δίσκο στο σύστημα για τα μεγάλα αρχεία, δε το συζητάμε. Πότε σκοπευουν να πεσουν οι τιμες? Κάποια στιγμή κάτι είχε γραφεί στο insomnia για νέα γενιά SSD δίσκων από την Intel με μεγαλύτερες χωρητικότητες (ΑΝ θυμάμαι καλά, βαριέμαι να ψάχνω τώρα rοadmaps). Οπότε λογικά όταν γίνει αυτό και πέσουν τα "low-end" της Intel, λογικά θα πέσουν και οι υπόλοιποι για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Αν θα συμβεί αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου δε ξέρω. Γενικώς είναι ασφαλής η αγορά SSD, δεδομένου πως - όπως αποδείχτηκε εδώ και τόσο καιρό που υπάρχουν - οι όποιες μειώσεις τιμών γίνονται με το σταγονόμετρο. Αν θες να ξέρεις τί θα γίνει άυριο-μεθαύριο, το μόνο επιπλέον που μπορώ να υποθέσω είναι μήπως έρθει καμιά καινούργια παραλαβή φτηνότερη, λόγω της πτώσης του δολλαρίου (σε ελληνικούς ρυθμούς...). Αν τα έχεις να τα σκάσεις, έχεις Windows 7 και δεύτερο σκληρό για τα μεγάλα αρχεία, τον παίρνεις (εχμ, το δίσκο).
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τον τίτλο του θρεντ άραγε θα τον αλλάξει κανείς; Σα γιούζερνεϊμ στο Γιουπόρν ακούγεται
PCharon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Erros... σκληρός... στο #22 καταλήγω πως υπό προϋποθέσεις τον παίρνει... επίσης αν δούμε λίγο και άλλα posts, πχ τη φράση στο #4 του LouCi4er και το επιφώνημα στο #5... καλά το πήγαμε... Υ.Γ. Επ' ευκαιρία (για να δούμε αν θα γίνει κάτι μέχρι το τέλος του 2010, που δεν το βλέπω, ακόμα και να βγει κάτι, μέχρι να γίνει η αναπροσαρμογή στην αγορά...)
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ^...και νόμισα πως κάτι έκανα εγώ που εντόπισα αισθαντικότητα στον τίτλο...Μάλλον κοιμάμαι όρθιος
georginos1989 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Για προτεινετε εναν σκληρό μόνο και τορρεντς( σαυτον θα εχω τα τορρεντ που κατεβαζω και κανω seed μέχρι να τα μετακινησω σε άλλο σκληρό) και εναν σκληρό για αποθήκευση.. Τώρα για χωρητικότητες σαυτον για τα τορρεντσ λογικα γυρω στα 250gb ή και παραπανω? και σαυτον για αποθηκευση μάλλον 2tb....
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γενικά το ιδανικό είναι να πάρεις δίσκο/ους που δίνουν την καλύτερη αναλογία €/GB, και αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή την παρέχουν οι 1.5ΤΒ, αν όχι οι 2ΤΒ (ασχέτως "τόρρενΤΣ" :Ρ) Βούτα κομπιουτεράκι και σύγκρινε.
SOWHAT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Για προτεινετε εναν σκληρό μόνο και τορρεντς( σαυτον θα εχω τα τορρεντ που κατεβαζω και κανω seed μέχρι να τα μετακινησω σε άλλο σκληρό) και εναν σκληρό για αποθήκευση..Τώρα για χωρητικότητες σαυτον για τα τορρεντσ λογικα γυρω στα 250gb ή και παραπανω? και σαυτον για αποθηκευση μάλλον 2tb.... Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω από όσο έχει πάρει το μάτι μου ότι συμφέρουν οι 250γίγα... γιατί όλοι τους σχεδόν έχουν την ίδια τιμή περίπου με τον κοντινότερο 320γίγα... για ούτε 10 ευρω διαφορά
georginos1989 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Με τη σειρά green της wd θα έχω προβλημα στην αναπαραγωγή hd ταινιών? Το λέω γιατί δουλευουν και σε 5400 στροφες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.