thanasis_gt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας φίλοι μου . Θα ήθελα την βοήθεια σας για μια Web application που κάνω Έχω ένα booking system για ξενοδοχεία . και θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει κάποιο παράδειγμα πως θα κάνω το connection με τη τράπεζα . Μου έστειλε η τράπεζα κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνω στη φόρμα μου και σε πια σελίδα θα κάνω post ( τράπεζας σελίδα ) αλλά δεν μου λειτουργεί . Μου ανοίγει η σελίδα της τράπεζα αλά χωρίς τπτ. Κάποιος που να το έχει ξανακάνει ? εγώ στη φόρμα μου πρώτα κάνω post σε μια δικιά μου σελίδα για confirm και να μου γεμίζει η βάση μου , μέχρι εκεί όλα σωστά αλά μετά που κάνω post αυτόματα στη σελίδα της τράπεζας δεν γίνετε τπτ , εκει είναι το λάθος … Any help plzzzzz Θανάσης
thanasis_gt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 μα καλα κανενας δεν εχει κανει κατι παρομιο ????????? ολοι με joomla ?????????
bikey77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις να αναλάβω τη διασύνδεση του site σου με την τράπεζα, επικοινώνησε μαζί μου με pm. Ευχαριστώ.
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι θα σου προτεινα να φωναξεις καποιον απο την τραπεζα να στο φτιαξει.
bikey77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία από την τράπεζα (απ όσο γνωρίζω εγώ προσωπικά)... η τράπεζα στέλνει όλο το πακέτο με τα technical requirements/guides και απλά βοηθά στο troubleshooting κοιτάζοντας τα logs και ενημερώνοντας τον developer για τα errors.
Nik.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ε δεν χανει κατι με το να ρωτησει. Το λογικο ομως ειναι να εχουν προσωπικο για κατι τετοιο, τι στο καλο, νεο πελατη θα εχουν, νομιζω τους συμφερει.
Xdanger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 χωρις να εχω ασχοληθει αλλα βε βαση οσα εχω δει το προβλημα πρεπει να ειναι εκει που κανεις ποστ σε μια δικια σου σελιδα πρωτα νομιζω οτι πρεπει να δηλωσεις στην τραπεζα τα url απο οπου κανεις ποστ, που θα εμφανιστει αν η συνναλαγη θα ειναι οκ, και που θα εμφανιστει αν προκυψει καποιο σφαλμα. δλδ πρεπει να εχεις τα 3 html δηλωμενα και οι συναλαγες να γινονται μονο απο εκει
bikey77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είναι και το conformation/validation, η κατάλληλη μορφοποίηση των μεταβλητών που θα στείλει και αρκετά άλλα. Συνολικά οι σελίδες που ενδιαφέρουν την τράπεζα είναι 5.
StavrosD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Η διαδικασία θέλει προσοχή. Μπορώ και εγώ να στο φτιάξω και οι προηγούμενοι που είπαν ότι ενδιαφέρονται. Το θέμα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φαίνεται εγγράφως όποιος αναλάβει να υλοποιήσει την δυνατότητα αυτή. Δεν είναι δυνατόν να κλέψει χρήματα και να τα βάλει στον λογαριασμό του, αλλά μπορεί να κάνει παραγγελίες χωρίς να έχει πληρώσει στην πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.