Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεφωνία και internet...δεν βρίσκουν τη βλάβη!

epicouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω internet και τηλεφωνία από την HOL, την Τετάρτη το πρωί κόπηκε το internet και το τηλέφωνο, δήλωσα βλάβη και σε έλεγχο που κάνανε μου είπαν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα.

Την Πέμπτη το απόγευμα επανήλθε μόνο το internet αλλά από εκείνη τη στιγμή το modem συγχρονίζει πολύ χαμηλά στα1500 kbps, κάλεσα πάλι και ξαναδηλωσα βλάβη και μου είπαν ότι θα δώσουν εντολή σε συνεργείο του ΟΤΕ να το κοιτάξει, σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι ο ΟΤΕ δεν βλέπει βλάβη!! Τη να κάνω; οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα της δικιάς μου καλωδίωσης αλλά πως εξηγείται το ότι έχω internet;

Δημοσ.

99.99% έχει κοπεί το ένα από τα δυο καλώδια του δικού σου ζεύγους. Το dsl συγχρονίζει και όταν έχει κοπεί το ένα από τα δυο καλώδια του ζεύγους, αλλά ο συγχρονισμός είναι πολύ χαμηλός 1-2 Mbps. Από την άλλη το τηλέφωνο δεν λειτουργεί με κομμένο καλώδιο. Αν οι οτετζίδες λένε την αλήθεια, έλεγξε μήπως η βλάβη-κόψιμο είναι στη δική σου πλευρά. Αν όχι δήλωσε τη βλάβη στο βλαβοληπτικό του παρόχου σου και άγιος ο θεός.......

Δημοσ.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε από μόνο του. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο ότι την ίδια ώρα που ανακάλυψα ότι έχω και πάλι τηλέφωνο και internet βρισκόταν στην παραδίπλα πολυκατοικία συνεργείο του ΟΤΕ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...