monoxromos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εχω στο site τον joomla 1.5.20 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα θελω σε καθε αναρτηση κεμενου να φτιαχνω τον τιτλο με <br> για να αλλαζω σειρες κλπ.αλλα δεν δεχεται στην επιλογη τιτλος. Πως μπορω να το κανω αυτο η να καταργησω αυτη την εκδοση του joomla; Σας ευχαριστω
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Joomla! is too LAME! Καλύτερα βρες κανένα σοβαρό CMS όπως το CMS Made Easy
spartakoscs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 μα το title σε καθε σιλιδα του joomla βγανει σε μορφη <div class="componentheading">Title</div> σου δίνει έτυμο το class "componentheading" για να κάνεις ότι θες στο styling . από εκεί και μετά εάν δεν θες αυτό και θες με πολλαπλές σειρές απλά φτιάξε ένα title μέσα στο article σου και απενεργοποίησε το ήδη υπάρχον title !
dewn735 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Joomla! is too LAME! Καλύτερα βρες κανένα σοβαρό CMS όπως το CMS Made Easy Έχεις κάποια επιχειρηματολογία της προκοπής πάνω σε αυτό, ή ανήκει στη γενικότερη σφαίρα του "πίστευε και μη ερεύνα";
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Έχεις κάποια επιχειρηματολογία της προκοπής πάνω σε αυτό, ή ανήκει στη γενικότερη σφαίρα του "πίστευε και μη ερεύνα"; I Do Have, actually! Κατ'αρχήν το παίγνιο είναι "Πίστευε και μη, ερεύνα!" ένα κόμμα κάνει τη διαφορά βλέπεις...η Ελληνική γλώσσα έχει πλούσιο diversity! Οπότε ναι, μπορείς να ψάξεις εάν δε πιστεύεις και εγώ απλά θα σου δώσω μερικά hints! 1. Το Joomla! δεν έχει δικό του framework και είναι όλο γραμμένο χύμα για να αποτελεί ένα γραφικό κομμάτι που μπορεί ένας χρήστης απλά να κάνει μικρο-αλλαγές στο περιβάλλον και κυρίως να αλλάζει περιεχόμενο. 2. Το υποτιθέμενο A.P.I του είναι προβληματικό και δεν βολεύει ιδιαίτερα για σοβαρές αλλαγές. 3. Τα extensions του συνήθως είναι πιο προβληματικά από το ίδιο το Joomla! 4. Δεν υπάρχει σοβαρό support και οι κώδικες και τα λάθη διορθώνονται με τρελά αργούς ρυθμούς. 5. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο αργά CMS. 7. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο ΜΗ ασφαλή CMS. 8. Το Joomla! έχει πολύ κακογραμμένο PHP κώδικα. 9. Το Joomla! είναι η ντροπή του Open Source Community.
kostas0928 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 1. Το Joomla! δεν έχει δικό του framework και είναι όλο γραμμένο χύμα για να αποτελεί ένα γραφικό κομμάτι που μπορεί ένας χρήστης απλά να κάνει μικρο-αλλαγές στο περιβάλλον και κυρίως να αλλάζει περιεχόμενο. 2. Το υποτιθέμενο A.P.I του είναι προβληματικό και δεν βολεύει ιδιαίτερα για σοβαρές αλλαγές. 3. Τα extensions του συνήθως είναι πιο προβληματικά από το ίδιο το Joomla! 4. Δεν υπάρχει σοβαρό support και οι κώδικες και τα λάθη διορθώνονται με τρελά αργούς ρυθμούς. 5. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο αργά CMS. 7. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο ΜΗ ασφαλή CMS. 8. Το Joomla! έχει πολύ κακογραμμένο PHP κώδικα. 9. Το Joomla! είναι η ντροπή του Open Source Community. Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα επιχειρήματα..... :rolleyes:
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα επιχειρήματα..... :rolleyes: sorry, αλλά που το βασίζεις αυτό; Το γεγονός ότι γράφτηκε τον ΟΚΤ. του 2010 και τα επιχειρήματά του μοιάζουν με αυτά του Δελλαπόρτα, δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα... Επίσης, το γεγονός ότι έχει επιλέξει haxor nickname δεν σημαίνει ότι είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΤΕΒΕΛΟΠΕΡ.. ΟΚ? καλά τον μυρίστηκες
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μεγιστε developer ξανα εδω???Τα σεβη μου! ps αλλη φορα να μου λες ποιος εισαι,για να μην παω να τα βαλω μαζι σου σ αλλα threads!
kostas0928 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 WTF?Ποιος? :-S Τίποτα. Κάποιο λάθος κάναμε. ΝΟΤ
monoxromos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κύριοι μια βοήθεια ζητησα και εσεις αρχισατε την αντιπαραθεση και με ξεχασατε! Πες τε μου τι μπορω να κανω Σας ευχαριστω,περιμενω πρσκτικες προτασεις.
pOLoS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 I Do Have, actually! Κατ'αρχήν το παίγνιο είναι "Πίστευε και μη, ερεύνα!" ένα κόμμα κάνει τη διαφορά βλέπεις...η Ελληνική γλώσσα έχει πλούσιο diversity! Οπότε ναι, μπορείς να ψάξεις εάν δε πιστεύεις και εγώ απλά θα σου δώσω μερικά hints! 1. Το Joomla! δεν έχει δικό του framework και είναι όλο γραμμένο χύμα για να αποτελεί ένα γραφικό κομμάτι που μπορεί ένας χρήστης απλά να κάνει μικρο-αλλαγές στο περιβάλλον και κυρίως να αλλάζει περιεχόμενο. 2. Το υποτιθέμενο A.P.I του είναι προβληματικό και δεν βολεύει ιδιαίτερα για σοβαρές αλλαγές. 3. Τα extensions του συνήθως είναι πιο προβληματικά από το ίδιο το Joomla! 4. Δεν υπάρχει σοβαρό support και οι κώδικες και τα λάθη διορθώνονται με τρελά αργούς ρυθμούς. 5. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο αργά CMS. 7. Το Joomla! είναι ένα από τα πιο ΜΗ ασφαλή CMS. 8. Το Joomla! έχει πολύ κακογραμμένο PHP κώδικα. 9. Το Joomla! είναι η ντροπή του Open Source Community. ok http://www.joomla.org/announcements/general-news/5299-pcworldebay.html
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ok http://www.joomla.org/announcements/general-news/5299-pcworldebay.html Καλά....ξέρεις υπάρχει και κάτι που λέγεται marketing.... Για την ώρα πάντως εδώ στην California ακούμε Joomla! και βγάζουμε σπυριά όπως και το e-bay που μόνο με custom PHP κώδικες παίζει και σιγά μην θυσιάσουν τόσων ετών σοβαρή διουλειά για να βάλουν joomla......LOL
monoxromos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ειρνηνη υμίν.Κατι εκανα ,απενεργοποιηση τον τιτλο και κανω τιτλο στο κυριως κειμενο.τωρα ομως παω στο δευτερο προβλημα μου,πως ανεβαζω ενα αρχειο ηχου σε ενα σημειο του site στον player ,αυτος υπαρχει,αλλα δεν μπορω να ανεβασω εκει ενα αρχειο ηχου. Και εδω πιστευω θα εχω την αμεριστη βοηθεια σας.
dewn735 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ειρνηνη υμίν.Κατι εκανα ,απενεργοποιηση τον τιτλο και κανω τιτλο στο κυριως κειμενο.τωρα ομως παω στο δευτερο προβλημα μου,πως ανεβαζω ενα αρχειο ηχου σε ενα σημειο του site στον player ,αυτος υπαρχει,αλλα δεν μπορω να ανεβασω εκει ενα αρχειο ηχου.Και εδω πιστευω θα εχω την αμεριστη βοηθεια σας. Με μπέρδεψες λιγάκι... ποιον player εννοείς; Και όταν λες ότι δε μπορείς να ανεβάσεις; Με ftp;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.