Roxbury Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Kαλησπέρα...'Εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το internet μου :/ έχω on telecom γύρο στα 6-7 mbps έως 24. το πρόβλημα μου είναι ότι κολλάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. youtube δεν το συζητάω δεν μπορώ να δω (πάντα στην χειρότερη ανάλυση) κολλάει πολύ.Παίζω και ένα on line παιχνίδι όπου εκεί έχω μεγάλο ping και αναγκαστικά δεν μπορώ να παίξω... έβαλα ένα πρόγραμμα το Leatrix Latency Fix 1.22 για να διορθώσω το ping αλλα τπτ...έχω ασύρματο δίκτυο, με αυτήν κάρτα δικτύου (Asus WL-130N Wireless PCI Adapter N (300Mbps) )Περνώ συνεχεια την On telecom αλλα μου λένε πως είναι όλα φυσιολογικά...αυτά είναι τα stats μου από το modem Up Stream 988 (Kbps.) Down Stream 7216 (Kbps.)Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει??? για να το διορθώσω? με την on telecom δεν βγάζω συμπέρασμα....ευχαριστώ
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γενικα φιλε μου με ΑΣΥΡΜΑΤΟ μην περιμενεις και τις καλυτερες επιδοσεις...Ειδικα αν εισαι μακρια απο το modem/router.
Roxbury Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γενικα φιλε μου με ΑΣΥΡΜΑΤΟ μην περιμενεις και τις καλυτερες επιδοσεις...Ειδικα αν εισαι μακρια απο το modem/router. 5 μετρα απόσταση χωρίς τοίχους στην μέση :/ για 5 μετρα είναι όλο αυτό??? και πλήρωσα πολλά για την ασύρματη και πιάνω αλλα δίκτυα εκτος σπιτιού μου και έχω καλύτερη ταχύτητα από το δικό μου :/
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μηπως πρεπει να σεταρεις καλυτερα το Modem σου ? Μηπως ειναι απο τα φτηνα modem ? πολλα παιζουν.
isay Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Να δούμε πρώτα τα βασικά; 1.Κλείσε το wireless (Απο τον router) 2.Σύνδεσε τον υπολογιστή σου με καλώδιο και δες αν εχεις τα ίδια κολλήματα 3.Γράψε και τα υπολοιπα στοιχεία της γραμμής σου (p.x. snr) 4.Μήπως τρέχεις κάποιο torrents στο background;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 τα κολλήματα είναι ώρε αιχμής ή όλες τις ώρες?
Roxbury Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Να δούμε πρώτα τα βασικά; 1.Κλείσε το wireless (Απο τον router) 2.Σύνδεσε τον υπολογιστή σου με καλώδιο και δες αν εχεις τα ίδια κολλήματα 3.Γράψε και τα υπολοιπα στοιχεία της γραμμής σου (p.x. snr) 4.Μήπως τρέχεις κάποιο torrents στο background; Το modem είναι ένα pirelli άσπρο τις ONtelecom. Όχι δεν έχω κανένα torrent. Έβαλα καλώδιο όπως είχα παλιά και είδα μια διαφορα.Όχι μεγάλη.Παλιά είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα λόγου μήκος καλωδίου και μου είπανε να το γυρίσω σε ασύρματο δίκτυο... είναι 10 μετρα το καλώδιο αλλα απότι βλέπω είναι καλύτερα,και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος όπως ήμουν παλιά. Δεν ξέρω έχω κοντά στα 7mbps και είναι λες και έχω 1.... ---------- Προσθήκη στις 20:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ---------- τα κολλήματα είναι ώρε αιχμής ή όλες τις ώρες? Όλες τις ώρες πάντα με την ίδια ταχύτητα :/
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έκλεισες το wireless απο τον router πριν κάνεις δοκιμές; (Το λαμπάκι wireless στον router είναι σβηστό ή όχι; ) Επίσης γνωρίζεις πως να συνδεθείς στον router και να αντιγράψεις εδω τα υποόλοιπα στοιχεία της γραμμής; Edit: Με τι ταχύτητες κατεβάζεις αρχεία;
Roxbury Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έκλεισες το wireless απο τον router πριν κάνεις δοκιμές;(Το λαμπάκι wireless στον router είναι σβηστό ή όχι; ) Επίσης γνωρίζεις πως να συνδεθείς στον router και να αντιγράψεις εδω τα υποόλοιπα στοιχεία της γραμμής; Edit: Με τι ταχύτητες κατεβάζεις αρχεία; Ναι πάντα το κλείνω. Αυτά είναι τα stats βρήκα :ADSL: CONNECTED Mode: G.992.3 (ADSL2) Upload: 984 Kbps. Download: 7315 Kbps.
TEOKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει στο site της Οn επιλογή για ρύθμιση της γραμμής σου .Μπαίνεις με τον κωδικό που σου έχουν δώσει.Κατέβασε ταχύτητα και επέλεξε με διόρθωση λαθών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.