ikskarda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα . ενας φιλος μου πηρε για τον υπολογιστη του εναν SSD και μεχρι τωρα χρησιμοποιουσε για ανασυγκροτηση το O&O defrag pro 12 . τωρα που εκανε φορματ και περασε τα windows εβαλε την νεα εκδοση την 14 ωστε να κανει ανασυγκροτηση στους μηχανικους του δισκους , αλλα του χει και μια επιλογη για TRIM στον SSD . με ρωτησε αν πρεπει να την αφησει ενεργη η να το αποεπιλεξει . τι να του πω ? PS:οτι θα γραφω θα ειναι λογια δικα του
samplist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι εάν έχει win7 δε χρειάζεται να το τσεκάρει αυτό, το κάνουν έτσι κι αλλιώς τα win7. Εάν δεν έχει win7 καλό είναι να το τσεκάρει. PS: Δεν έχω ssd για σιγουριά περίμενε να απαντήσει και κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ.
ikskarda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 εχει windows 7 ultimate ελληνικα και απο οτι μου ειπε εχει απενεργοποιησει το defrag των windows (και απο το schedule και απο τα services) και τωρα φτιαχνει και τις αλλες ρυθμισεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.