Προς το περιεχόμενο

Cpu-Mobo-Ram

george0083

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως εχω ηδη πει θελω κατι για gaming,ταινιες bluray και να μην κανω αναβαθμιση για 3-4 χρονια δηλαδη να μπορει να σταθει επαξια στο διαστημα αυτο σε αυτα που προειπα!

Συγγνωμη αν σε πρηζω αλλα εχω μπερδευτει και ευχαριστω ολους για το χρονο σας

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οπως εχω ηδη πει θελω κατι για gaming,ταινιες bluray και να μην κανω αναβαθμιση για 3-4 χρονια δηλαδη να μπορει να σταθει επαξια στο διαστημα αυτο σε αυτα που προειπα!

Συγγνωμη αν σε πρηζω αλλα εχω μπερδευτει και ευχαριστω ολους για το χρονο σας

με τον 1055 και την 5850 που εχεις ηδη, πιστευω θα εισαι αρχοντας. Η ASROCK ειναι μια χαρα μητρικη και πολυ καλη για τα λεφτα της. εγω τουλαχιστον ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Ένας i5 750 και μια ποιο δυνατή GPU είναι ότι χρειάζεσαι, μην σπαταλήσεις τα λεφτά σου σε ακριβές μητρικές για τον Socket 1366 i7 950, το κύριο προτέρημα του X58 chipset, η tripple channel υποστήριξη από του χρόνου δεν θα έχει νόημα, μιας και οι πλατφόρμες Dual Channel με τις νέες αρχιτεκτονικές CPU απο Integrated Electronics και AMD μαζι με την ευρεία κυκλοφορία DDR3-1866, θα φτάσει και θα ξεπεράσει σε memory throughput την πλατφόρμα X58/Triple Channel. Φρόντισε να πάρεις μια μητρική USB3.0 και SATA 3.0 για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Δημοσ.

αρα AMD ειναι μονοδρομος τοτε!Και μονοδρομος τοτε η Asrock που εβαλα πανω!Ολοι λετε Amd απλα ειμαι λιγο δυσπιστος μαζι της

Δημοσ.

Εαν σκοπεύεις να κλοκαρεις τον 1055t κοντα στα 4.0ghz, τότες ναι είναι μια πολυ δυνατή CPU που διακρινεται σε Render και οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί πολλαπλά και βαριά threads. Για Gaming όμως και οχι μόνο ο Core i5 750 της Intel είναι και παραμένει το * αστέρι* της κατηγορίας με τον καλύτερο συνδυασμό επιδόσεων, αξίας προς χρήμα και κατανάλωσης. Και οι 2 επεξεργαστές, Core i5 750 και X6 1055t είναι πραγματικά αστέρια στην κατηγορία τους, ότι και να διαλέξεις ανάμεσα στους 2 δεν θα το μετανιώσεις, αρκεί να γνωρίζεις τις ουσιώδεις διαφορές τους.

Δημοσ.

αυτη θα τσιμπησω

τωρα με πεισατε AMD αλλα τι 1055 η 1090?

αντε να τελειωνω επιτελους γιατι μεχρι να αποφασισω θα παω σε νεα μοντελα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να κανω ποτε cf για μενα ειναι πεταμενα λεφτα επισης εσυ τι αλλη μητρικη προτινεις στα ιδια λεφτα

Επισης δεν εχω γνωσεις σε o/c και ο η/υ θα κανει και downloading πραγμα που σημαινει οτι θα μενει ισως και μερες ανοιχτος!Βεβαια εχω καλη ψυχτρα

Δημοσ.

εσυ προηγουμενως ελεγες οτι θες μητρικη με cf για να εβαζες δευτερη 5850 αργοτερα... :rolleyes:

τελος παντων

η μητρικη ειναι μια χαρα, μπορεις να πας και σε πολυ φθηνοτερη αφου δεν θες κατι εξεζητημενο

ψυκτρα δεν χρειαζεται να αλλαξεις αν δεν ασχοληθεις με o/c

Δημοσ.

το ελεγα σε περιπτωση που πεσουν πολυ οι τιμες και εχω την ευκαιρια να βαλω μια δευτερη

τωρα επειδη δεν θα κανω o/c λογω απειριας και downloading να παω σε 1090

και οτι αλλες προτασεις υπαρχουν σεβαστες μεχρι το Σαββατο που θα υλοποιηθει το σχεδιο

Δημοσ.

Στην κατηγορία τιμής του 1090T κυριαρχεί η Intel, απλά πράγματα. Εαν δεν σε ενδιαφέρουν η δεν έχεις ανάγκη τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας AMD (υποστήριξη ECC μνημης,SATA 3.0 με FIS Based Switching με υποστήριξη SATA Port Multiplier)* και και δεν έχεις σκοπό να κλοκαρεις τον 1055t προτείνω να πας κατευθείαν σε Core i5 750 και Socket 1156.

* Features που θα χρυσοπληρώσεις σε Intel, ειδικά την υποστήριξη ECC RAM που είναι absolute must για Servers αλλά και απαιτητικούς χρήστες (workstation), η υποστήριξη FIS/Port Multiplier στο SB850 προσφέρεται για την δημιουργία file servers με υποστήριξη μέχρι 15 δισκων ανά SATA port στην μητρική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...