jakegate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά, ανάμεσα στο razer deathadder και στο g-500 ποιό προτείνεται? είχα το g-5 και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς και τα δύο,να μου πει ποιο είχε καλύτερη αίσθηση.
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Σε χαρακτηριστικά το Λότζιτεκ υπερτερεί(έχει και φαστ σκρολλίνγκ)... Πέραν του ότι έχει και το φαστ-σκρολλινγκ.... Τώρα δεν ξέρω και πόσο σημασία έχουν για σένα τα πολλά dpi, κοινώς αν είσαι gamer... Αλλιώς στα χαρακτηριστικά του άντερ υπάρχει λότζιτεκ με 30 ευρώ... και πάλι με φαστ σκρολ... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Logitech-Corded-M500-Mouse-910-001203.htm
jakegate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 βασικά δε με ενδιαφέρουν τόσο τα dpi στο g-5 πάντα στα 800 έπαιζα, δε μπορούσα παραπάνω... οπότε λες να κοιτάξω σε κάτι πιο φθηνό όπως αυτό που έβαλες?
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Bασικά αυτό που ρωτάς είναι θέμα δικού σου γούστου και δικής σου τσέπης! Το Ρέιζερ σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ποντίκι(βέβαια πρέπει να σκεφτείς κατά πόσον είσαι διατεθειμένος να αντέξεις και δη σε απόλυτο σκοτάδι, το ότι θα φωτίζει συνέχεια μπλε το Ρέιζερ... γιατί εμενα τα μάτια μου δεν αντέχουν τα πολλά φωτάκια, ειδικά το βράδυ αν αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή. Τώρα βέβαια κάποιος που το έχει θα ξέρει και αν κλείνουν τα φωτάκια με κάποιο software) Ας σου απαντήσει όμως και κανείς άλλος για τα ποντίκια που πρότεινες και πχ. την εργονομία τους ή την ποιότητά τους και κατα πόσον αξίζουν τα λεφτά τους!
jakegate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Bασικά αυτό που ρωτάς είναι θέμα δικού σου γούστου και δικής σου τσέπης!Το Ρέιζερ σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ποντίκι(βέβαια πρέπει να σκεφτείς κατά πόσον είσαι διατεθειμένος να αντέξεις και δη σε απόλυτο σκοτάδι, το ότι θα φωτίζει συνέχεια μπλε το Ρέιζερ... γιατί εμενα τα μάτια μου δεν αντέχουν τα πολλά φωτάκια, ειδικά το βράδυ αν αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή. Τώρα βέβαια κάποιος που το έχει θα ξέρει και αν κλείνουν τα φωτάκια με κάποιο software) Ας σου απαντήσει όμως και κανείς άλλος για τα ποντίκια που πρότεινες και πχ. την εργονομία τους ή την ποιότητά τους και κατα πόσον αξίζουν τα λεφτά τους! ακριβώς αυτό είχα δώσει για το g-5 50+ € αλλά τα άξιζαν τα λεφτά τους και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και τα δύο θα μου βγουν 65 € (+10€ από το πλαίσιο για τα μεταφορικά) , δεν τα λες λίγα λεφτά αλλά τουλάχιστον θα μου κρατήσουν 4 χρόνια και θα είναι άψογα. ---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ---------- τελικά θα πάρω το g500 από το pixmania στα 48 € link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.