Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση μετά απο rma

SofoS@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Η εγγύηση ανανεώνεται ή συνεχίζει από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς;

Είχα ένα ποντίκι logitech το οποίο ήταν ελαττωματικό και αντικαταστάθηκε (απευθείας μέσω logitech) με άλλο μοντέλο μιας και το αρχικό δεν υπήρχε πλέον. Το αρχικό ποντίκι είχε εγγύηση 3 χρόνια ενώ το καινούριο έχει 5 χρόνια. Σε ερώτηση μου προς τον εκπρόσωπο με τον οποίο μιλούσα στο τηλέφωνο σχετικά με την εγγύηση μου είπε πως δεν ανανεώνεται. Δηλαδή αν πάρω απο rma ενα προιον τις τελευταίες μέρες της εγγύησης θα έχω μια βδομάδα εγγύηση; ::X

Δημοσ.
προφανώς ανανεώνεται...

Are you sure about that .. ???

Σε καποιο μαγαζι μου ειχαν πει πως συνεχιζει η παλια ...:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Are you sure about that .. ???

Σε καποιο μαγαζι μου ειχαν πει πως συνεχιζει η παλια ...:lol:

καλά σε μαγαζί μπορεί να σου πουν ότι δεν έχουν και εγγύηση για κάποια πράγματα επειδή "δεν καίγονται ποτέ", βλέπε Cosmodata με Kingston ram :P

Δημοσ.
προφανώς ανανεώνεται...

το θέμα είναι να πάρεις και απόδειξη για το καινούριο προιόν... όπως δίνει το πλαίσιο καινούρια απόδειξη με καινούρια εγγύηση... (να λέμε και τα καλά) ..

εγώ σε παρόμοια κατάσταση με iphone στην vodafone που μου χάλασε 2 βδομάδες πριν το τέλος της εγγύησης δεν πήρα καμία απόδειξη .. και σε επικοινωνία με ινκα μου είπαν να κρατήσω τα χαρτιά απτο service και ΟΤΑΝ γίνει η στραβή να τρέξουμε το θέμα... επίσης μου είπαν οτι είμαι και τυχερός που μου το αλλάξαν... :-( :-(

για άλλη μια φορά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VODAFONE

Δημοσ.
καλά σε μαγαζί μπορεί να σου πουν ότι δεν έχουν και εγγύηση για κάποια πράγματα επειδή "δεν καίγονται ποτέ", βλέπε Cosmodata με Kingston ram :P

Πλάκα με κάνεις! Αυτό μου χαν πει μέσες-άκρες σ αυτό το κατάστημα, γι αυτές τις μνήμες. Για την ακρίβεια μετά από μία με το ζόρι αλλαγή λόγω DoA, είπαν εν ολίγοις ότι δεν θα τις ξαναλλάξουν αν έχω πρόβλημα γιατί είναι kingston και κάτι εγώ δεν έκανα καλά. Προφανώς από τότε έχω να πατήσω σε μαγαζί της αλυσίδας.

Δημοσ.

Όταν γίνει αντικατάσταση του προϊόντος έχει από την αρχή εγγύηση.

Όταν επισκευαστεί, τότε έχει 6 μήνες για το ανταλλακτικό.

Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις! Αυτό μου χαν πει μέσες-άκρες σ αυτό το κατάστημα, γι αυτές τις μνήμες. Για την ακρίβεια μετά από μία με το ζόρι αλλαγή λόγω DoA, είπαν εν ολίγοις ότι δεν θα τις ξαναλλάξουν αν έχω πρόβλημα γιατί είναι kingston και κάτι εγώ δεν έκανα καλά. Προφανώς από τότε έχω να πατήσω σε μαγαζί της αλυσίδας.

To τραγικό της υπόθεσης δεν είναι πως πήγαν να σε κοροϊδέψουν, πιθανότατα το πιστεύουν.

Μπακάληδες ftw!

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...