Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση λύσης για πρόβλημα σε Blog

stiv1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι για σας, αν και δεν πολύ μπαίνω στο Insomnia κάθε φορά που χρειάστηκα κάποια λύση σε κάποιο μου πρόβλημα, την βρήκα εδώ. Έτσι και αυτή την φορά αναζητώ μια λύση σε ένα πρόβλημα που έχω σε ένα Blog που διατηρώ και έχει σχέση με το στοίχημα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιο σύντομος και περιεκτικός γίνεται.

Σε μια σελίδα του blog http://fertakaiparta.blogspot.com/p/live-score.html έχω βάλει πίνακες για Live Score που πήρα από ένα Κινεζικό website το 7m.cn και σε γενικές γραμμές λειτουργούν καλά. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι το συγκεκριμένο website δεν είχε live score σε χόκεϊ επί πάγου τένις χάντμπολ και βόλεϋ που ήθελα, έτσι αναγκάστηκα να προσανατολιστώ αλλού για αυτά.

Στον κώδικα που μου παραχώρησαν από κάποιο άλλο website έκανα κάποιες διορθώσεις για να ταιριάζει μέσα στις επιθυμητές μου διαστάσεις και άλλαξα την εντολή scrolling από no σε yes και λειτουργεί κανονικά.

Το μειονέκτημα τώρα σε αυτόν τον πίνακα από το συγκεκριμένο website, είναι ότι στο επάνω μέρος του πίνακα που σου παραχωρούν παρουσιάζουν διαφήμιση κάποιας διαδικτυακής εταιρίας στοιχημάτων, πράγμα που δεν θέλω να υπάρχει επ' ουδενί λόγο μέσα στο Blog μου γενικότερα και όχι μόνο της συγκεκριμένης εταιρίας.

Το ερώτημα είναι, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ή να χρωματίσω μέσω του κώδικα τα πρώτα 50-100 pixel του πίνακα για να μην είναι εμφανής η διαφήμιση ή παρεμβαίνοντας πάλι με κάποιον τρόπο στον κώδικα να μην του επιτρέπει να κάνει scrolling πάλι στα πρώτα 50-100 pixel και έτσι να μην είναι ορατά ή πάλι μέσω κώδικα να μπει μια φωτογραφία ίσως έτσι ώστε πάλι να αποκρύπτει το θέμα της διαφήμισης.

Σε κάποιο άλλο δευτερεύων Blog που έχω σε αδράνεια έκανα τις δοκιμές μου και τον έχω αφήσει εκεί για να πάρετε μια ιδέα, εδώ: http://to-stihima.blogspot.com/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

Με εκτίμηση

Σταύρος

Υ.Γ επισυνάπτω σε ΤΧΤ αρχείο και τον κώδικα προς διευκόλυνση σας.

Κώδικας.txt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...