localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 εχω ενα λαπτοπ και ενα δισκο που εχω το λειτουργικο και το recovery το εργοστασιακο ετσι οπως το ειχα παρει.ο δισκος ειναι ενασ 320 wd και θελω να τον κανω ακριβες αντιγραφο σε ενα αλλο δισκο ολοιδιο.αλλα να περιεχει οτι περιεχει και ο πρωτος μαζι με το recovery δηλαδη,το νεο τον δισκο τον εχω συνδεση με usb.πως να το κανω.με πιο προγραμμα?το ghost με μπερδευει γιατι ειναι ιδιοι οι δισκοι.
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 εχω ενα λαπτοπ και ενα δισκο που εχω το λειτουργικο και το recovery το εργοστασιακο ετσι οπως το ειχα παρει.ο δισκος ειναι ενασ 320 wd και θελω να τον κανω ακριβες αντιγραφο σε ενα αλλο δισκο ολοιδιο.αλλα να περιεχει οτι περιεχει και ο πρωτος μαζι με το recovery δηλαδη,το νεο τον δισκο τον εχω συνδεση με usb.πως να το κανω.με πιο προγραμμα? (τυχαία σειρά) clonezilla Acronis true image Norton ghost Όλα κάνουν τη δουλειά που θες
localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 disk to disk να φανταστο θα επιλεξω? και θα κανει και το recovery partition και το το c:. ετσι?
jakegate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 θα κάνεις disk to image και θα αντιγράψει όλο το δίσκο σε ένα αρχείο στον εξωτερικό σκληρό. με το clonezilla δε έχω κάνει ποτέ αντιγραφεί δίσκου με partition αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλέψει. θέλεις να τρέχεις το λειτουργικό από το usb?(γιατί αυτό δε γίνεται) ή το θέλεις για να το κρατήσεις back up? αν είναι ίδιοι οι δίσκοι μπορείς να τους ξεχωρίσεις από τον χώρο που έχουν ελεύθερο,serial number... edit:δες εδώ για το clonezilla
localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 για backup περισσοτερο το κανω θα δοκιμασω με το clonezilla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.