Προς το περιεχόμενο

ακριβης κλονος μαζι με το recovery

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ και ενα δισκο που εχω το λειτουργικο και το recovery το εργοστασιακο ετσι οπως το ειχα παρει.ο δισκος ειναι ενασ 320 wd και θελω να τον κανω ακριβες αντιγραφο σε ενα αλλο δισκο ολοιδιο.αλλα να περιεχει οτι περιεχει και ο πρωτος μαζι με το recovery δηλαδη,το νεο τον δισκο τον εχω συνδεση με usb.πως να το κανω.με πιο προγραμμα?το ghost με μπερδευει γιατι ειναι ιδιοι οι δισκοι.

Δημοσ.
εχω ενα λαπτοπ και ενα δισκο που εχω το λειτουργικο και το recovery το εργοστασιακο ετσι οπως το ειχα παρει.ο δισκος ειναι ενασ 320 wd και θελω να τον κανω ακριβες αντιγραφο σε ενα αλλο δισκο ολοιδιο.αλλα να περιεχει οτι περιεχει και ο πρωτος μαζι με το recovery δηλαδη,το νεο τον δισκο τον εχω συνδεση με usb.πως να το κανω.με πιο προγραμμα?

(τυχαία σειρά)

clonezilla

Acronis true image

Norton ghost

Όλα κάνουν τη δουλειά που θες

Δημοσ.

θα κάνεις disk to image και θα αντιγράψει όλο το δίσκο σε ένα αρχείο στον εξωτερικό σκληρό. με το clonezilla δε έχω κάνει ποτέ αντιγραφεί δίσκου με partition αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλέψει. θέλεις να τρέχεις το λειτουργικό από το usb?(γιατί αυτό δε γίνεται) ή το θέλεις για να το κρατήσεις back up? αν είναι ίδιοι οι δίσκοι μπορείς να τους ξεχωρίσεις από τον χώρο που έχουν ελεύθερο,serial number...

edit:δες εδώ για το clonezilla

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...