JohNy_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αντιμετοπιζω ενα μπροβλημα με το DECADry - ενα προγραμμα δημιουργιας ετικετων και επαγγεμλατικων καρτων. Σημερα διαπιστωσα οτι οταν προσπαθω να ανοιξω αρχεια που εχω δημιουργησει με αυτο το πραγραμμα μου βγαινει μια ειδοποιηση των Windows που λεει περιπου "The file [διαδρομη αρχειου] cannot be opened". Το περιεργο ειναι οτι εκει που 8α επρεπε να γραφεται η διαδρομη του αρχειου μου γραφει κατι στο στυλ "C:\Us???\Doc????t?#a?d%sett????" και γενικα κατι τετοιο - με πολλα συμβολα ενδιαμεσα και κυριως ερωτιματικα. Μηπως ξερει κανεις αν και πως μπορει να διορθωθει αυτο, και αν οχι εστω γιατι συμβαινει?
parsifal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Φτιάξε έναν κατάλογο με συνολικό path μικρού μήκους και χωρίς να περιλαμβάνει ελληνικούς χαρακτήρες. Π.χ. "C:\DECADry-Files\". Αντέγραψε εκεί μέσα το αρχείο(-α) που θέλεις και άνοιξέ τα από εκεί...
JohNy_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ, οντως τα αρχεια ανοιξαν αλλα τωρα προεκυψε κατι αλλο. Το 'εγγραφο' ειχε περιειχε αγγλικους και ελληνικους χαρακτηρες. Οταν τωρα παω να το ανοιξω μου λεει οτι το original font ειναι Arial Greek και μου ζηταει να επιλεξω ενα καινουργιο. Οταν επιλεγω καποιο αλλο οι ελληνικοι χαρακλτηρες εμφανιζονται ως καποιου ειδους περιεργα γραμματα. Παρ'ολ'αυτα οταν παω να δημιουργησω ενα καινουργιο κειμενο εξ αρχης σε αυτο το προγραμμα μπορω να γραψω ελληνικα κανονικα.
parsifal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ...μου λεει οτι το original font ειναι Arial Greek και μου ζηταει να επιλεξω ενα καινουργιο Γιατί, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο font στο σύστημά σου;
JohNy_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω οτι υπαρχει.. Το PC βεβαια ειναι του πατερα μου και πριν λιγο καιρο ειχαμε κανει φορματ, οποτε μπορει και να μην υπαρχει.. Θα το κοιταξω... ---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:28 ---------- Τελικα οντως ελειπαν τα Fonts.. Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.