Προς το περιεχόμενο

Reallocated sectors count 2 - Ειναι προβλημα?

dapos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση στο crystal disk μου αναφερε για τον δισκο μου το health σαν cautiοn καθως λεει εχει reallocated sectors count 2. Ποσο σοβαρο προβλημα ειναι?? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω (περα του backup που εκανα) ή θα εχω συντομα χειροτερα μαντατα οτι κι αν κανω? Τον εχω παρει απο e-shop πριν 10 μηνες... Με καλυπτει η εγγυηση να τον αντικαταστησω τωρα ή πρεπει να ειναι σε χειροτερη κατασταση??

barracudas.jpg

Ευχαριστω...

Δημοσ.

ετσι δεν θα στον αλλαξουν.θα πρεπει να φαγωθουν ολα τα reallocated και να φαινεται πλεον σε καποιο chkdsk οτι ο δισκος εχει bad sectors.και τωρα μπορει να μην εχεις κανενα και απλα να εχουν γινει Reallocated μονο 2 οποτε να μην βλεπεις κανενα εσυ.αμα τελειωσει το pool με τα free καλα sectors τοτε βλεπεις τα προβληματικα και τον πας για αλλαγη.και το raw values δεν ξερω αν το 2 που βλεπεις ειναι πραγματι δυο γιατι οι τιμες ειναι σε κατι δεκαεξαδικα.το κακο ειναι οτι το smart καιαυτα τα προγραμματα τα αποτελεσματα τα βγαζουν λιγο χυμα και παραξενα.αμα θες κατεβασε το προγραμμα της seagate.αμα κανεις τεστ και σου πει οτι ολα ειναι οκ τοτε οκ.αν βρει bad sector η κατι αλλο και δεν φτιαχνεται θα σου πεταξει error.η καθε εταιρεια εχει προγραμμα για diagnostics κτλ για τους σκληρους τις.

Δημοσ.

το backup πρεπει να το κανεις παντα οτι δισκο και αν εχεις οχι οταν βλεπεις αυτο.γιατι δισκος ειναι μπορει να χαλασει η να καει απο ρευμα χωρις να προλαβεις να δεις τιποτα ,χωρις προειδοποηηση.backup σε ενα δισκο = No backup

Δημοσ.
το κακο ειναι οτι το smart καιαυτα τα προγραμματα τα αποτελεσματα τα βγαζουν λιγο χυμα και παραξενα.αμα θες κατεβασε το προγραμμα της seagate.

Αυτό βασικά.

Μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στο crystaldiskinfo.

Αν σου βγάλει error στα seatools, τον πας πίσω.

Δημοσ.

συνηθως με τα tools ta official του σκληρου απο την seagate μπορεις και εκει να διαβασεις το smart.μπορει εκει να μην στο βγαζει σαν προβλημα γιατι πρεπει να ξεπερασει μια τιμη για να θεωρειται προβλημα και β,μπορεις να κανεις και το surface test Που δινουν η zero fill αν δεν σε νοιαζουν τα αρχεια που εχεις μεσακαι θες να κανεις δοκιμη.εκει θα σου βγαλει αν υπαρχει προβλημα.το ιδιο και οταν διαβασει το smart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...