Προς το περιεχόμενο

Ανάγκη για αίμα

equi1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι επείγον αν μπορεί κάποιος να πεταχτεί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο μπας και σωθεί το παιδί που ειναι στην εντατική στον Ευαγγελισμο με μεγαλη αιμοραγια..

Θα χρωσταω χαρη! :fear:

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα πμ να του δωσω πληροφοριες

Ευχαριστω

Δημοσ.

53-11-thumb-large.jpg

Οι αστυνομικές Αρχές ελέγχουν αν το e-mail που στέλνεται αφορά φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας μεγάλης ποσότητας αίματος ομάδα (0-)

ε ρε jobs το itunes κανει και ερευνες

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ρε παιδιά, και φάρσα να είναι, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτή, καθώς το σπάνιο αυτό αίμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ρε παιδιά, και φάρσα να είναι, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτή, καθώς το σπάνιο αυτό αίμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πως ακριβώς; Που ξέρεις αν απ αυτή τη φάρσα πίσω δεν υπάρχει αγοραπωλησία;

Δημοσ.
Αγοραπωλησια με ποιον τροπο? Θα πανε στο τμημα αιμοδοσιας του δημοσιου νοσοκομειου να αγορασουν αιμα? Σε εχασα λιγακι...

Ε ξέρω εγώ ρε φίλε, ποιος ο λόγος της "φάρσας " τότε;

Δημοσ.

Εμένα αυτή η φάρσα με ανάγκασε να σταματήσω να πηγαίνω στις αιμοδοσίες. Ναι δε κάνω πλάκα. Ειδικά το 2005-2006 πρέπει να την λάμβανα καμια 10 ριά φορές τη μέρα + τις υπόλοιπες που την πετύχαινα στα φόρουμ που είμαι γραμμένος. Εύχομαι στο καθίκι που την οργάνωσε να τρακάρει σε έναν έρημο δρόμο και να πεθάνει όσο το δυνατόν πιο αργά από αιμοραγία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...