saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ναι ,εσενα πως να σε περιγραψω;Δεν σε ξερω.Συγκεντρωσου..Τον αλλο εννοουσα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνω απολυτα και τα λεφτα ο πατηρ μου μπορει να μου τα παρεχει...τωρα δεν ξερω αν θα μπορεσω να περασω ολα τα μαθηματα(με την πρωτη τουλαχιστον) γιατι απο'τι καταλαβα θελει αρκετο διαβασμα ο κλαδος της Διοικησης...Εχω και καποιες αλλες ερωτησεις ομως και θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν απαντουσατε και σε αυτες...Καταρχιν συνολο μαζι με σπιτι,φαι,διασκεδαση ποσο θα μου παει τα 4 χρονια?Και γιατι ειναι τοσα πολλα χρονια,ως συνηθος τα ΑΕΙ δεν ειναι τοσα πολλα χρονια(αν και θεωρητε college),?Απο'τι καταλαβα αν γραψεις καλα σε ενα τεστ κανεις 4 χρονια αλλιως πας για 5...μηπως θα μπορουσατε να μου το εξηγησετε εκτενεστερα αυτο?Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τα ορθογραφηκα... Αν δεν γράψεις καλά στα Αγγλικά μπορεί να χρειαστεί να πάρεις έως και 2 προπαρασκευαστικά μαθήματα Αγγλικών. Επίσης αν έχεις χαμηλό βαθμό πάς στο "Junior" και μετά παίρνεις μεταγραφή στο Deree. Αν δεν τα είχες αυτά και έπαιρνες πολλά μαθήματα μαζί θα μπορούσες να το κάνεις και 3.5. Αλλά είναι πακέτο. Εγώ ας πούμε δεν έχω καν πτυχίο Αγγλικών, αλλά ζούσα στο εξωτερικό οπότε ήταν σχεδον μητρική γλώσσα. Πήγα καλά στο τεστ και γλίτωσα τα Αγγλικά. Τώρα αν πάρεις και τα 2 Αγγλικά και τα 1-2 προπαρασκευαστικά, λογικά θα σου πάει 1 χρόνος παραπάνω. Έχε υπόψη σου ότι τα προπαρασκευαστικά τα πληρώνεις έξτρα! Για τα έξοδα της σχολής θα σου έλεγα να υπολογίσεις 25.000 (μαζί με βιβλία κτλ) για να είσαι μέσα. Τώρα διαμονή, εγώ για να πώ την μαύρη αλήθεια το 2001 ξόδευα περίπου στο 850άρι/μήνα μαζί με ενοίκια/λογαριασμούς. (ενοίκιο 350, λογαριασμοί 100, κάρτα απεριορίστων 35...σου μένουν 365 για να ζήσεις). Τι σημαίνει αυτό; Κάθε Σ/Κ θα χαλάς ΣΙΓΟΥΡΑ 40-50€ για διασκέδαση κτλ. Αυτομάτως σημαίνει ότι σου μένουν 205 Ευρώ για να φας. Αν παίρνεις μόνο Delivery είναι 5€ τη μέρα (το ένα γεύμα), άρα σου μένουν 55€ για τα υπόλοιπα γεύματα Τώρα φαντάζομαι θα είναι περισσότερα. Οπότε τα 4 χρόνια θα σου βγούν 40.000+. Καταλαβαίνεις ότι είναι σημαντική επένδυση. Μπορείς να ζητήσεις και μείωση των διδάκτρων αν πληρείς τα οικονομικά κριτήρια. Βέβαια επειδή είσαι προστατευόμενο μέλος φαντάζομαι, δεν θα μετρήσει το δικό σου εκκαθαριστικό αλλά του πατέρα σου. Αν είναι βαρβάτο...ξέχασέ το, δεν σου κόβουν τίποτα. Ο δικός μου π.χ είχε 30.000 (που δεν είναι και τίποτα τρελό) και δεν μου έκοψαν τπτ
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Παντως πολυ ενημερωση παιζει αν ημουν λιγο πονηρο ατομο για διαφημιση θα μου μοιαζε..
31337 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όλα %#@^χαρτα είνα... Άντε να τα σκάσεις να πας στο MIT. To μόνο σοβαρό πτυχίο! Τέλος
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ποιο mit kαι εσυ;Δεν τα ειδες εδω ;Αυτα ειναι πασε ..Ολοι οι γονοι καλων οικογενειων αφησαν τα ονομαστα πανεπιστημια και το γυρισαν στο δερεε για φετος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.