Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθησα να εγκαταστησω τα office 10 που κατεβασα απο το XXXXXXXX αλλα μου κολλησε στο install και εκανα cancel μετα προσπαθησα να το κανω unistall απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα μου ελεγε "Η γλωσσα αυτου του πακετου εγκαταστασης δεν υποστηριζεται απο το συστημα σας" στη συνεχεια προσπαθησα να ξανα κανω install τα office και τωρα δε μου ανοιγει καν το setup menu ...:mad:

Με συνεπεια ουτε να μου δουλευουν τα office (αφου πατησα cancel) ουτε να μπορω να τα κανω unistall (μου βγαζει το ανωτερω μηνυμα) αλλα οθτε και να μποορω να τα ξανα κανω install :confused:

Μπορει να με βοηθησει καποιος ??? Τουλαχιστον να τα κανω unistall ....

Να πω οτι εχω windows 7...

Επεξ/σία από parsifal
Αναφορά σε torrent tracker με πειρατικό υλικό
Δημοσ.
Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.

Πως γινεται αυτο ???

Δημοσ.

Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> System restore

Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς next, τσεκάρεις το "show more restore points", επιλέγεις κάποιο που είχε γίνει πριν την εγκατάσταση του office και προχωράς

ΥΓ: Το γεγονός ότι σου κόλλησε πάνω στην εγκατάσταση, πιθανόν να οφείλεται στο ότι κουβαλούσε και κάποιον ιό μαζί και στο μπλόκαρε το antivirus

Δημοσ.

Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς next, τσεκάρεις το "show more restore points", επιλέγεις κάποιο που είχε γίνει πριν την εγκατάσταση του office και προχωράς

ΥΓ: Το γεγονός ότι σου κόλλησε πάνω στην εγκατάσταση, πιθανόν να οφείλεται στο ότι κουβαλούσε και κάποιον ιό μαζί και στο μπλόκαρε το antivirus

Ευχαριστω πολυ !!! εκανα το παραπανω και τωρα ολα οκ ... ;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το ιδιο ακριβωσ προβλημα εχω και 

Ευχαριστω πολυ !!! εκανα το παραπανω και τωρα ολα οκ ... ;)

το ιδιο ακριβωσ προβλημα αντιμετωπιζω και εγω αλλα εχω vista μπορεις να βοηθησεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...