billvwrulez Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Προσπαθησα να εγκαταστησω τα office 10 που κατεβασα απο το XXXXXXXX αλλα μου κολλησε στο install και εκανα cancel μετα προσπαθησα να το κανω unistall απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα μου ελεγε "Η γλωσσα αυτου του πακετου εγκαταστασης δεν υποστηριζεται απο το συστημα σας" στη συνεχεια προσπαθησα να ξανα κανω install τα office και τωρα δε μου ανοιγει καν το setup menu ... Με συνεπεια ουτε να μου δουλευουν τα office (αφου πατησα cancel) ουτε να μπορω να τα κανω unistall (μου βγαζει το ανωτερω μηνυμα) αλλα οθτε και να μποορω να τα ξανα κανω install Μπορει να με βοηθησει καποιος ??? Τουλαχιστον να τα κανω unistall .... Να πω οτι εχω windows 7... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2010 από parsifal Αναφορά σε torrent tracker με πειρατικό υλικό
alex.de Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
alex.de Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
billvwrulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office. Πως γινεται αυτο ???
dewn735 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> System restore Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς next, τσεκάρεις το "show more restore points", επιλέγεις κάποιο που είχε γίνει πριν την εγκατάσταση του office και προχωράς ΥΓ: Το γεγονός ότι σου κόλλησε πάνω στην εγκατάσταση, πιθανόν να οφείλεται στο ότι κουβαλούσε και κάποιον ιό μαζί και στο μπλόκαρε το antivirus
billvwrulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> System restoreΣτο παράθυρο που ανοίγει πατάς next, τσεκάρεις το "show more restore points", επιλέγεις κάποιο που είχε γίνει πριν την εγκατάσταση του office και προχωράς ΥΓ: Το γεγονός ότι σου κόλλησε πάνω στην εγκατάσταση, πιθανόν να οφείλεται στο ότι κουβαλούσε και κάποιον ιό μαζί και στο μπλόκαρε το antivirus Ευχαριστω πολυ !!! εκανα το παραπανω και τωρα ολα οκ ...
auris73 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το ιδιο ακριβωσ προβλημα εχω και Ευχαριστω πολυ !!! εκανα το παραπανω και τωρα ολα οκ ... Start menu -> Programs -> Accessories -> System tools -> System restoreΣτο παράθυρο που ανοίγει πατάς next, τσεκάρεις το "show more restore points", επιλέγεις κάποιο που είχε γίνει πριν την εγκατάσταση του office και προχωράςΥΓ: Το γεγονός ότι σου κόλλησε πάνω στην εγκατάσταση, πιθανόν να οφείλεται στο ότι κουβαλούσε και κάποιον ιό μαζί και στο μπλόκαρε το antivirus το ιδιο ακριβωσ προβλημα αντιμετωπιζω και εγω αλλα εχω vista μπορεις να βοηθησεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα