Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα αποθηκευσης ολοκληρης ιστοσελιδας ( + υποσελιδα κτλ )

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ζηταω ακριβως αυτο που λεει ο τιτλος ....

Οποιος ασχολειται με web design και γενικα με web μηπως ξερει να μου προτεινει κανα προγραμμα που να αποθηκευει ολοκληρες σελιδες του ιντερνετ μαζι με τα υποσελιδα και γενικα ο,τι εχει και δεν εχει ... ???

Δλδ ενα παραδειγμα ας πουμε θελω να αποθηκευσω ολο το insomnia οπως ειναι τωρα με ολα τα threads και ολα τα sections και τα αρχεια και ολο το site γενικα ....

Και μετα να το βλεπω κι ας ειμαι και offline ή και ακομα ας εχει κλεισει και το site εντελως ...

Με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο ...

Εχω ηδη βρει ενα προγραμμα του οποιου το ονομμα ειναι HTTrack .....

Το δοκιμασα και μαρεσε απο κατι δοκιμες που εκανα ...

Αλλα μου χανε κατι σελιδες για καποιο λογο ....

Καποια ολοκληρωμενη λυση υπαρχει αν γινεται παρακαλω .. ?

Οχι μισοδουλειες ...:-)

Αν χρειαστει ας μεταφερθει και στο section με Web Design -Development αν εκανα λαθος ...

Δημοσ.
...

Εχω ηδη βρει ενα προγραμμα του οποιου το ονομμα ειναι HTTrack .....

Το δοκιμασα και μαρεσε απο κατι δοκιμες που εκανα ...

Αλλα μου χανε κατι σελιδες για καποιο λογο ....

...

Τι σελίδες σου έχανε; Το httrack ειναι απο τα καλύτερα

Δημοσ.

Thanx για τη γρηγορη απαντηση ...

Δε θελω να αποθηκευσω forum ...

Ενα site με τουριστικα αξιοθεατα και μερη τοπικα θελω να αποθηκευσω ....

Eιναι δυσκολο ...

Μηπως ξερεις καποιο να κανει δουλεια γι αυτο .. ??

Με το HTTrack δε μου κανει δουλεια που το δοκιμασα....

---------- Προσθήκη 14-10-2010 στις 00:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 13-10-2010 στις 23:52 ----------

Σε μερικες υποσελιδες οταν πας να μπεις σου βγαζει το εξης μνμ ( με το teleport pro αλλα και με το HTTrack κατι παρομοιο βγαζει ) :

This file was not retrieved by Teleport Pro, because it is addressed on a domain or path outside the boundaries set for its Starting Address.

Do you want to open it from the server?

Το οποιο καταλαβαινω τι εννοει αλλα επειδη στο συγκεκριμενο site ειναι ολα ετσι δε καταφερνω να κανω αυτο που θελω ....

Πρεπει με καποιο τροπο να βρω πως να αποθηκευει και αυτα που ειναι outside the boundaries ....

Δημοσ.

Κάπου έχουν επιλογή πόσο "βαθιά" να ψάξουν... Νομίζω ότι από Default κατεβαίνουν μέχρι 2 link πιο κάτω... Αν το βάλεις στα 3-4 ίσως τα καταφέρουν...

Δημοσ.
Κάπου έχουν επιλογή πόσο "βαθιά" να ψάξουν... Νομίζω ότι από Default κατεβαίνουν μέχρι 2 link πιο κάτω... Αν το βάλεις στα 3-4 ίσως τα καταφέρουν...

To βαλα και 20 αλλα τπτ ..

Δημοσ.
κάποτε είχα χρησιμοποιήσει αυτό

http://download.cnet.com/Offline-Explorer-Pro/3000-2377_4-10047647.html?tag=mncol

δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις

Χμμ...

Με αυτο μου φαινεται κατι κανω ....

Αλλα παιρνει ωρες για να τελειωσει ...

Σε καποια στιγμη που το σταματησα και προσπαθησα να δω αν δουλευει καταφερα και μπηκα σε καποια sites offline απο το προγραμμα απο αυτα που εσωζα πριν ...

Τωρα πρεπει να το αφησω για ωωωωωρες να τελειωσει να δω αν θα δουλεψει τελικα ....

Οσο το ειχα αφησει ειχε σωσει κανα 3gb αρχεια ....:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...