pettakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πως θα μετατρέψω ένα σκληρό από raw σε ntfs?
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πες τπτ περισσότερο "για το τί αντιμετωπίζεις", πριν σου δοθούν οδηγίες που θα κάνουν καμμιά ζημιά
pettakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθώ να αλλάξω το σύστημα αρχείων από raw σε ntfs στο disk management win7. Ο δίσκος δεν έχει αρχεία μέσα, θέλω ένα απλό δίσκο ntfs.
pettakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 βγαζει μηνυμα Windows was unable to complete the format
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Aν είναι είτε μεταχειρισμένος που ήρθε στα χέρια σου ή παλιός που είχες παρατημένο κτλ, το πιο πιθανό είναι να είναι προβληματικός. Κατέβασε παρ' ολ' αυτά το LLF Tool, και πάτα του ένα ξεγυρισμένο γέμισμα με μηδενικά (προσοχή μην κάνεις λάθος δίσκο-εκτός κι αν έχεις ήδη φαλάκρα). Μετά κάνε restart, κι όταν ξαναμπείς Windows ξαναπροσπάθησε. Αν πάλι δεν, παράτα τον - ή μάλλον πόσταρε (αν θες) εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380561
pettakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είναι καινούργιος. Ξέχασα να αναφέρω ότι τον είχα σε whs και τον έβγαλα για να τον χρησιμοποιήσω αλλού.
mavlamemos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Στο εικονικδιο του υπολογιστη δεξι κλικ>διαχειρηση>διαχειρηση δισκων>επιλεγεις τον δισκο>δημιουργια τομου (αν δεν κανω λαθος).του κανεις μια γρηγορη διαμορφωση και ολα οκ.
pettakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά, προσπαθω με το acronis disk director suite, μου έκανε δυο partitions, μια 8ΜΒ και άλλη μια 931.5 GB και τώρα προσπαθω να τις ενώσω.
pettakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τελικά τα κατάφερα, τον έφτιαξα με μια partition και μου τον δείχνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι αντιγράφω αρχεία πολύ μεγάλα και είναι απίστευτα αργή η μεταφορά, δουλεύει όμως. Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα bottleneck δικτύου, Ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.