Προς το περιεχόμενο

RAW σε NTFS

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να αλλάξω το σύστημα αρχείων από raw σε ntfs στο disk management win7.

Ο δίσκος δεν έχει αρχεία μέσα, θέλω ένα απλό δίσκο ntfs.

Δημοσ.

Aν είναι είτε μεταχειρισμένος που ήρθε στα χέρια σου ή παλιός που είχες παρατημένο κτλ, το πιο πιθανό είναι να είναι προβληματικός.

Κατέβασε παρ' ολ' αυτά το LLF Tool, και πάτα του ένα ξεγυρισμένο γέμισμα με μηδενικά (προσοχή μην κάνεις λάθος δίσκο-εκτός κι αν έχεις ήδη φαλάκρα). Μετά κάνε restart, κι όταν ξαναμπείς Windows ξαναπροσπάθησε. Αν πάλι δεν, παράτα τον - ή μάλλον πόσταρε (αν θες) εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380561

Δημοσ.

Στο εικονικδιο του υπολογιστη δεξι κλικ>διαχειρηση>διαχειρηση δισκων>επιλεγεις τον δισκο>δημιουργια τομου (αν δεν κανω λαθος).του κανεις μια γρηγορη διαμορφωση και ολα οκ.

Δημοσ.

Φυσικά, προσπαθω με το acronis disk director suite, μου έκανε δυο partitions, μια 8ΜΒ και άλλη μια 931.5 GB και τώρα προσπαθω να τις ενώσω.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα, τον έφτιαξα με μια partition και μου τον δείχνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι αντιγράφω αρχεία πολύ μεγάλα και είναι απίστευτα αργή η μεταφορά, δουλεύει όμως. Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα bottleneck δικτύου, Ίδωμεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...