gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έφτιαξα μια καινούργια σύνθεση η/υ αποτελούμενη απο: cpu: phenom 2 1055t mobo: ecsa890gxm-a ram: 8gb το προβλημα που αντιμετοπίζω ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο στα bios. το mobo εχει 5 sata3(6gb/s) ενώ ο σκληρος δισκος ειναι sata2(3gb/s), διάβασα και γνωρίζω οτι υπάρχει συμβατότητα οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Ακόμα σύνδεσα το dvd και το αναγνώρισε κανονικά στα bios.Δοκίμασα διαφορετικές θύρες και καλώδια αλλα το πρόβλημα παραμένει.Κάτι ακομα που παρατήρησα, χώρις συνδεμένο τον δίσκο το σύστημα έμπαινε στα bios κανονικά οταν πατούσα del, με τον δίσκο συνδεδεμένο αργούσε αρκετά και έμπαινε στα bios μετα απο αρκετή ώρα αφού ειχα πατήσει del. Κάποιος που να έιχε το ίδιο πρόβλημα; Η που να ξέρει τι μπορεί να φταίει; Σκέφτομαι σοβαρά μήπως έπεσα σε ελλατωματικό σκληρό... *ο δίσκος είναι καινούργιος. Ευχαριστώ Κώστας
gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω άλλο ευκαιρο η/υ με sata, μάλλον θα πάω στο plaisio και θα τους πω να το δοκιμάσουν επιτόπου.
caution Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ααα και δοκίμασε και ένα άλλο καλωδιάκι (sata) - έχει συμβεί και αυτό, ναι
gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ναι δοκίμασα και άλλο καλώδιο και άλλη θύρα μάλιστα έβαλα στο ίδιο καλώδιο-θύρα που δοκίμαζα τον σκλήρο το dvd και δούλεψε μια χαρά.
caution Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έχεις πειράξει/βάλει κανένα jumper για sata combatibility στον δίσκο (αν έχει) - chop chop - πάρε την βαρκούλα σου και έφυγες για Πλαίσιο Ποιος είναι ο δίσκος, έτσι για την ιστορία;
gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχει jumperakia, είναι o seagate 750gb 3gb/s. Για την ιστορία καθώς τα εξετάζω όλα πλέον, μήπως να θέλει sata drivers; αλλα αυτό δεν είναι αν δεν τον αναγνωρίζει στην εγκατάσταση των win και οχι στο bios σωστά; + το οτι δεν θα αναγνώριζε ούτε το dvd αν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
caution Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Σωστά - στο bios έπρεπε να τον βλέπεις Μάλλον χτυπημένος δίσκος - it's R.M.A. for you, sir
gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ, θα επανέρθω για ενημέρωση.
gatoulismc21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 τελικά ήταν ο δίσκος χαλασμένος, ευτύχως παρόλη την ταλαιπορία τον αλλάξαν μετά απο 4 ώρες.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο δίσκος, έτσι για την ιστορία; ...Τί κουτσομπόλης, θεέ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.