Προς το περιεχόμενο

κολησε ιο ο υπολογιστης

Spyrosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κολησε 4 ο υπολογιστης τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχςωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο του

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

παιδια κολησε ο υπολογιστης με ιους τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο του
Spyrosss']παιδια κολησε ο υπολογιστης με ιους τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο
Δημοσ.

αμα μπω θα κανει μια ωρα να ανοιξει κολλαει.. να του κανω format??

---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:35 ----------

Σε safe mode δοκίμασες..?
ναι

:fear::fear::fear::fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...