Spyrosss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδια κολησε 4 ο υπολογιστης τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχςωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο του ---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- παιδια κολησε ο υπολογιστης με ιους τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο τουSpyrosss']παιδια κολησε ο υπολογιστης με ιους τυπου trojan κατι τετοιο και δεν γινεται να διαγραφει εχωδοκιμμασει με nod32,avast free antivirus,malwarebytes.Κανω scan με avast τους βρισκει αλλα δεν γινεται να διαγραφουν και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννεκινηση μονο
Spyrosss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 αμα μπω θα κανει μια ωρα να ανοιξει κολλαει.. να του κανω format?? ---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:35 ---------- Σε safe mode δοκίμασες..?ναι:fear::fear:
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 αμα μπω θα κανει μια ωρα να ανοιξει κολλαει.. να του κανω format?? Απο σένα εξαρτάται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.