asdf_* Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας... Γραφτηκα προσφατα σε ιδιωτικο ιεκ στο οποιο δεν παρακολουθησα ουτε μαθημα και σταματησα. Την πρωτη γνωριμιας που πατησα το επιπεδο μου φανηκε καπως χαμηλο. Ειχε ατομα 40+ χρονων ολοι μεγαλυτεροι μου και αλλους που δουλευαν (απλα μου φανηκε καπως οτι εκει βρισκονται "αποτυχημενοι").. 18 ειμαι εγω...και δεν νομιζα οτι "αξιζα" να ειμαι εκει με τοσο μεγαλους. Nα πω πως οταν πηγα εκει (ιεκ ξυνη) και τους ειπα ειστε απατεωνες και οτι χρωστατε λεφτα στο ικα και αν θελετε να σας το βρω σε αρθρο στο ιντερνετ με κοιταξαν καπως και μου ειπαν διακοπτετε η συνεργασια μας αν δεν θελετε. και λεω οκ στα @@ μου φευγω..ετσι και εγινε. Ακομη μου ανακοινωσαν οτι τελικα θα ειμαι σε αλλο κτηριο απο αυτα που μου παρουσιαζαν αρχικα. Ετσι σταματησα αν και δεν ξεκινησα καν... Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο σχετικα με ιεκ; Καποια ιδιωτικη σχολη; Σκεφτομαι για deree..αλλα δεν ξερω τι παιζει εκει.. Οποιος ειναι αποφοιτος ιεκ/κολεγιου η εχει γνωμη ας με βοηθησει παρακαλω. Να πω πως στην σχολη απο οτι ειδα στο προγραμμα θα εκανα html pascal, dreamwaver, php_2, asp_2, ή java και ακομη καποια μαθηματα Οπως ειπα σταματησα διοτι δεν μου αρεσε ολο το κλιμα. Αυτη τη στιγμη ειμαι χωρις σχολη..και ψαχνω
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=398187 Λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.