insomnian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θελω να συμπυκνωσω ενα βιντεο 5 περιπου giga στα 4.37giga, ωστε να το μεταφερω μετα στο dvd. Θα κανω τη συμπυκνωση με το Windows Movie Maker το οποιο ομως μετραει σε ΜΒ... Πόσα MBs ειναι τα 4.37GB?
v-tidus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το δυσκολο θα ηταν να το κοιταξεις στο google? 1gb=1024mb
insomnian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θελω σιγουρο και ακριβες νουμερο για να τιγκαρω το dvd χωρις να το καταστρεψω. Οι μεταφορες θα ειναι μαζικες. Το ξερω οτι 1gb=1024 mb αλλα δεν ειναι αρκετο, θελω ασφαλες νουμερο, πόσα ΜΒ ειναι ενα 1 dvd-rom?
giorgos147 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Γράφεις απλά x to x.(αν κατάλαβες τι εννοώ)
SOWHAT Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Γράφεις απλά x to x.(αν κατάλαβες τι εννοώ) Χα ωραίο κολπάκι! Δεν ήξερα ότι κάνει και αριθμητικες μετατροπές ο γούγλης(εννοώ πέρα από το να μας λέει πχ πόσα ΜΒ είναι 1 Γίγα κλπ) Επίσης υπάρχουν και οι converters για τέτοια πράγματα!
giorgos147 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Χα ωραίο κολπάκι! Δεν ήξερα ότι κάνει και αριθμητικες μετατροπές ο γούγλης(εννοώ πέρα από το να μας λέει πχ πόσα ΜΒ είναι 1 Γίγα κλπ) Επίσης υπάρχουν και οι converters για τέτοια πράγματα! Γενικά, έχει πολλές δυνατότητες Π.χ. από Δολάρια σε Ευρώ: x Dollars to Euros Δείτε και το Wolfram Alpha.
insomnian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Tελικα το WMM δεν παει μεχρι 4474... Mηπως ξερετε καναν τροπο ή καποιο απλο προγραμμα να κανω τη δουλεια μου?
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το DVDshrink παλιά που χρησιμοποιούσα, του έβαζες μέσα ένα δισκάκι DVD που τύχαινε πχ να είναι dual layer και το συμπίεζε (με την αναγκαία απώλεια ποιότητας) για να γραφτεί σε DVD μονής στρώσης. Αν θυμάμαι καλά εκτός από DVD σαν πηγή μπορούσες να βάλεις και μεμονωμένα αρχεία.Δοκίμασέ το... Επίσης νομίζω και με το ConvertXtoDVD κάνεις το ίδιο
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια παίζει ρόλο σε τι format είναι το βιντεάκι. Αν είναι πχ HD δε λέει να συμπιέσεις μ ένα απ τα DVD-προγράμματα (δεν ξέρω καν αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά λέμε).
insomnian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον θα παρω 8ρια dvd-r να ξεπερδευω στα γρηγορα Ποιες μαρκες ειναι αξιοπιστες?
SOWHAT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ προτιμώ ΤDK αλλά όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο... απλά μου έχει κολλήσει από παλιά που είχαμε κασσέτες ότι είναι καλή εταιρεία... Πρόβλημα απώλειας δεδομένων δεν έχω αντιμετωπίσει, αλλά η σοφή συμβουλή είναι πάντα τα ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.