Προς το περιεχόμενο

Ποσα ΜΒs ειναι ενα DVD?

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συμπυκνωσω ενα βιντεο 5 περιπου giga στα 4.37giga, ωστε να το μεταφερω μετα στο dvd. Θα κανω τη συμπυκνωση με το Windows Movie Maker το οποιο ομως μετραει σε ΜΒ... Πόσα MBs ειναι τα 4.37GB?

Δημοσ.

Θελω σιγουρο και ακριβες νουμερο για να τιγκαρω το dvd χωρις να το καταστρεψω. Οι μεταφορες θα ειναι μαζικες.

Το ξερω οτι 1gb=1024 mb αλλα δεν ειναι αρκετο, θελω ασφαλες νουμερο, πόσα ΜΒ ειναι ενα 1 dvd-rom?

Δημοσ.
Γράφεις απλά x to x.(αν κατάλαβες τι εννοώ)

Χα ωραίο κολπάκι! Δεν ήξερα ότι κάνει και αριθμητικες μετατροπές ο γούγλης(εννοώ πέρα από το να μας λέει πχ πόσα ΜΒ είναι 1 Γίγα κλπ)

Επίσης υπάρχουν και οι converters για τέτοια πράγματα!B)

Δημοσ.
Χα ωραίο κολπάκι! Δεν ήξερα ότι κάνει και αριθμητικες μετατροπές ο γούγλης(εννοώ πέρα από το να μας λέει πχ πόσα ΜΒ είναι 1 Γίγα κλπ)

Επίσης υπάρχουν και οι converters για τέτοια πράγματα!B)

Γενικά, έχει πολλές δυνατότητες :-)

Π.χ. από Δολάρια σε Ευρώ: x Dollars to Euros

Δείτε και το Wolfram Alpha.

Δημοσ.

Το DVDshrink παλιά που χρησιμοποιούσα, του έβαζες μέσα ένα δισκάκι DVD που τύχαινε πχ να είναι dual layer και το συμπίεζε (με την αναγκαία απώλεια ποιότητας) για να γραφτεί σε DVD μονής στρώσης.

Αν θυμάμαι καλά εκτός από DVD σαν πηγή μπορούσες να βάλεις και μεμονωμένα αρχεία.Δοκίμασέ το...

Επίσης νομίζω και με το ConvertXtoDVD κάνεις το ίδιο

Δημοσ.

Βέβαια παίζει ρόλο σε τι format είναι το βιντεάκι. Αν είναι πχ HD δε λέει να συμπιέσεις μ ένα απ τα DVD-προγράμματα (δεν ξέρω καν αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά λέμε).

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ ΤDK αλλά όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο... απλά μου έχει κολλήσει από παλιά που είχαμε κασσέτες ότι είναι καλή εταιρεία... Πρόβλημα απώλειας δεδομένων δεν έχω αντιμετωπίσει, αλλά η σοφή συμβουλή είναι πάντα τα ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...