Προς το περιεχόμενο

Tattoo στη Θεσσαλονικη

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια! Θελω να κανω ενα tattoo και μενω Θεσσαλονικη τωρα πια. Εχει κανει κανεις για να μου προτεινει καποιο μαγαζι? :-)

Thanx in advance

Δημοσ.

Thanx θα παω οταν μπορεσω για να ρωτησω τιμες και τετοια... Να σου πω, δικο μου σχεδιο μπορω να παω ε?

Δημοσ.

Οκ 8α το κοιταξω! :-) Απλα ειναι πολυ μικρο και φοβαμαι μηπως μου πουν οτι δεν μπορουν.

Εσυ εχεις κανει? Αν ναι, που? (αν επιτρεπεται) Μου εχουν πει οτι συγκεκριμενα σημεια πονανε πιο πολυ απο αλλα. Εγω θελω να το κανω στο χερι μου, εδω

handn.png

και ολοι μου λενε οτι εκει ποναει πολυ. Ισχυει?

Δημοσ.
Οκ 8α το κοιταξω! :-) Απλα ειναι πολυ μικρο και φοβαμαι μηπως μου πουν οτι δεν μπορουν.

Εσυ εχεις κανει? Αν ναι, που? (αν επιτρεπεται) Μου εχουν πει οτι συγκεκριμενα σημεια πονανε πιο πολυ απο αλλα. Εγω θελω να το κανω στο χερι μου, εδω

handn.png

και ολοι μου λενε οτι εκει ποναει πολυ. Ισχυει?

Δέν έχω κάνει εγώ, έχει κάνει ο αδερφός μου 2 στο nico παλαιότερα (μπράτσο και ωμοπλάτη). Λογικό κάποια μέρη του σώματος να πονάνε λίγο περισσότερο.

Δημοσ.

Οχι δεν θελω με χρωμα. Ειναι πολυ απλο και μικρο αυτο που θελω. Εσεις παιδια εχετε κανει? Chrisxxx δικο σου ειναι αυτο???

Δημοσ.
Οχι δεν θελω με χρωμα. Ειναι πολυ απλο και μικρο αυτο που θελω. Εσεις παιδια εχετε κανει? Chrisxxx δικο σου ειναι αυτο???

Και χωρις χρωμα, πιστευω οι ταττουλιγκανς ειναι τοπ. Εχουν παρει παγκοσμια βραβεια, οποτε δν ειναι μονο τοπ της Θεσσαλονικης :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...