kate23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Γεια παιδια! Θελω να κανω ενα tattoo και μενω Θεσσαλονικη τωρα πια. Εχει κανει κανεις για να μου προτεινει καποιο μαγαζι? Thanx in advance
Whiteyez Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Nico στη Ναυαρίνου. http://www.tattoo.gr/el/
kate23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Thanx θα παω οταν μπορεσω για να ρωτησω τιμες και τετοια... Να σου πω, δικο μου σχεδιο μπορω να παω ε?
Whiteyez Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ε φυσικά και μπορείς, btw υπάρχουν και άλλα μαγαζιά με tatoo εκεί γύρο ρίξε μια ματιά.
kate23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οκ 8α το κοιταξω! Απλα ειναι πολυ μικρο και φοβαμαι μηπως μου πουν οτι δεν μπορουν. Εσυ εχεις κανει? Αν ναι, που? (αν επιτρεπεται) Μου εχουν πει οτι συγκεκριμενα σημεια πονανε πιο πολυ απο αλλα. Εγω θελω να το κανω στο χερι μου, εδω και ολοι μου λενε οτι εκει ποναει πολυ. Ισχυει?
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 http://www.tattooligans.com/home.html Aν θελεις χρώμα νομιζώ οτι το tattooligans ειναι κορυφη.
Whiteyez Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οκ 8α το κοιταξω! Απλα ειναι πολυ μικρο και φοβαμαι μηπως μου πουν οτι δεν μπορουν.Εσυ εχεις κανει? Αν ναι, που? (αν επιτρεπεται) Μου εχουν πει οτι συγκεκριμενα σημεια πονανε πιο πολυ απο αλλα. Εγω θελω να το κανω στο χερι μου, εδω και ολοι μου λενε οτι εκει ποναει πολυ. Ισχυει? Δέν έχω κάνει εγώ, έχει κάνει ο αδερφός μου 2 στο nico παλαιότερα (μπράτσο και ωμοπλάτη). Λογικό κάποια μέρη του σώματος να πονάνε λίγο περισσότερο.
kate23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν θελω με χρωμα. Ειναι πολυ απλο και μικρο αυτο που θελω. Εσεις παιδια εχετε κανει? Chrisxxx δικο σου ειναι αυτο???
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Όχι αλλα σύντομα θα παω να γίνω ταπετσαρία Ολα τα σχέδια είναι στο σαιτ που εβαλα παραπανω.
Kasrith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν θελω με χρωμα. Ειναι πολυ απλο και μικρο αυτο που θελω. Εσεις παιδια εχετε κανει? Chrisxxx δικο σου ειναι αυτο??? Και χωρις χρωμα, πιστευω οι ταττουλιγκανς ειναι τοπ. Εχουν παρει παγκοσμια βραβεια, οποτε δν ειναι μονο τοπ της Θεσσαλονικης
jasper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 κορυφη καλά ε σούπερ είναι αυτό πολύ ωραίο σχέδιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.