Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 το insomnia app (android) μου πεταει ακυρα σε χρονο θεματα...παρολα αυτα μ κεντρισε τη περιεργεια..μια δεκαετια αργοτερα συν ενα χρονο,μπορουμε ν εχουμε μπλουζακια??? ツ Insomniⓐ App!☜ Eιχα παραγγείλει ονλαιν απο ενα μαγαζι πριν 3-4 χρόνια, ωραία logo μέτρια όμως πχοιοτητα στα μπλουζάκια.
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 11 χρονια topic! Ι γος δερ μπιφορ δε λόκ!
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Eιχα παραγγείλει ονλαιν απο ενα μαγαζι πριν 3-4 χρόνια, ωραία logo μέτρια όμως πχοιοτητα στα μπλουζάκια. εβγαινε η σταμπα ή ξεθωριαζε?
tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μαπα το original μπλουζακι τελικα, εχει αρχισει ηδη να ξεθωριαζει...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εβγαινε η σταμπα ή ξεθωριαζε? Η σταμπα μια χαρα ήταν αλλά το μπλουζακι δεν ηταν και η καλυτερη ποιοτητα οπότε ο γιακάς αρχισε να ανοιγει μετα απο λίγο καιρο.
panosno1com Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δε το εκανα για να τρολάρω,απλα το insomnia app μου δειχνει παμπαλαια θεματα και αυτο μου κεντρισε τη περιεργεια να ρωτησω ! Ειχα δει που ειχε ο poulinos ενα μπλουζακι γι αυτο ρωταω! κ. Διαχειριστα φτιαχνονται ακομη μπλουζακια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.