Προς το περιεχόμενο

Αγνωστη Συσκευή USB

Stelis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Εχω ενα Laptop, Sony Vaio VGN-AW21Z και έχω το παρακάτω πρόβλημα.

Ηθελα να συνδέσω το κινητό της μάνας μου ενα Motorola z4, για να περάσω τις επαφές της στο pc και έπειτα απο το pc στο νέο της κινητό.

Χρειάστηκε να περάσω μια-δυο εφαρμογούλες για να το αναγνωρίσει, αλλά μόλις το έκανα, άρχισε να μου πετάει συννεφάκι στο οποίο έλεγε "Αγνωστη συσκευή USB" ανά 10 δευτερόλεπτα...Δε στάθηκα πολύ στο θέμα καθότι το pc φορούσε τα windows που δίνει ο κατασκευαστής και είχα στο μυαλό μου εδώ και παααρα πολύ καιρό να του κάνω ενα format για να στρώσει.

Εκανα λοιπόν το format και πέρασα απο windows (s)vista home premium x86, στα πιο νέα windows 7 ultimate x64....

Το πρόβλημα όμως με την άγνωστη συσκευή usb και τα συνεφάκια παραμένει και μετά το format.

Καμια usb δε λειτουργεί, ούτε ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, ούτε η cam, ούτε η magic gate...

Στο device manager έχω 3 συσκευές άγνωστες. Η πρώτη είναι μόνη της πάνω πάνω με κωδικό σφάλματος 28, ενώ οι άλλες 2 είναι στην κατηγορία των usb με κωδικό σφάλματος 43....

Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να αντιμετωπισω αυτό το πρόβλημα που πρώτη φορά συναντώ.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Supermod

Δημοσ.

http://esupport.sony.com/EN/VAIO

Πάνε εδώ και κάνε ότι μπορείς για να βρεις όλους τους οδηγούς για το vaio σου,αν έπειτα έχεις ακόμα προβλήματα πάλι εδώ είμαστε.

Για το μοντέλο που λες βγάζει δύο μηχανήματα οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα ποιο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Αρχικά, σε ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση σου στο πρόβλημα μου.:-)

Στο site που μου έστειλες δεν υπάρχει το μοντέλο μου.

Τους έχω βρεί όμως τους drivers και όλα όσα είχε πάνω το laptop προεγκατεστημένα,

σε άλλο site της sony.;)

Ολη μέρα ασχολούμαι με αυτό το θέμα και δε μπορώ να βγάλω άκρη...

Ολες οι λογικές μέθοδοι δεν κάνουν τπτ, και ρωτάω, μετά απο format ότι και να είχε δεν θα έπρεπε να διωρθωθει????????:cry::cry::cry:

Εχω αρχίσει να απογοητεύομαι και δε θέλω να το στείλω ''βόλτα''...:X:X:X

.....:fear:

Δημοσ.
Καμια usb δε λειτουργεί, ούτε ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, ούτε η cam, ούτε η magic gate...

Αν ισχύ αυτό ακόμα,δεν τους πέρασες τους driver.

Δημοσ.

Τα έχω κάνει "όλα"....Μέχρι και το Driver Genius έχω περάσει και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση driver για καμία συσκευή....

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware?? Να κάηκε ξαφνικά τπτ???

Θα ξενερώσω αφάααααανταστα.....Καινούριο μηχάνημα....

Να δοκιμάσω το windows update???

Δημοσ.
Τα έχω κάνει "όλα"....Μέχρι και το Driver Genius έχω περάσει και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση driver για καμία συσκευή....

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware?? Να κάηκε ξαφνικά τπτ???

Θα ξενερώσω αφάααααανταστα.....Καινούριο μηχάνημα....

Να δοκιμάσω το windows update???

Δεν κάηκε τίποτα από την στιγμή που σου βγάζει άγνωστες συσκευές στον πίνακα ελέγχου σημαίνει ότι δεν έχουνε περαστεί οι drivers.

Σιγουρέψου ότι η sony έχει βγάλει οδηγούς για τα windows 7 κανόνισε να βρεις ένα restore dvd windows 7 για το laptop.

Όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο έπρεπε να περάσεις τους οδηγούς από το cd που το συνοδεύουν και όχι άλλες τρίτες εφαρμογές.

Δημοσ.

Παιδιά, δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά εαν ήταν το windows update ή που το έβγαλα από την πρίζα και του αφαίρεσα την μπαταρία για ένα χρονικό διάστημα, πάντως το πρόβλημα λύθηκε!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Σας ευχαριστώ παρα πολύ που ήσασταν πρόθυμοι να με βοηθήσετε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...