Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει το φλασάκι - Ανάκτηση δεδομένων

Jorge79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Έχει ο αδερφός μου ένα φλασάκι το οποίο από χθες το βράδυ έπαψε να το αναγνωρίζει το laptop του. Το έβαλα και στο δικό μου pc, τίποτα. Σαν να μην το βάζω στην θύρα. Το περίεργο είναι ότι μετά από λίγο είναι σχετικά ζεστό, σαν να δουλεύει. Δοκίμασα και με κάποιο linux livecd, αλλά ούτε έτσι είχα αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει μέσα αρχεία τα οποία δεν πρόλαβε να τα μεταφέρει στο laptop και τα χρειάζεται για την δουλειά του.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Να του πω να απευθυνθεί σε κάποια εταιρία ανάκτησης δεδομένων (πχ. Datalabs);

Δημοσ.

To να χαλάσει ένα φλασάκι στα καλά καθούμενα δεν είναι καθόλου απίθανο. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης, αλλά νομίζω ότι απλά κάτι χάλασε στα ηλεκτρονικά του, αφού ούτε το live CD το βλέπει. Αν υπάρχει περιθώριο για τσουχτερές χρεώσεις, ας απευθυνθεί σε κάποια εταιρία ανάκτησης όπως είπες, η οποία ούτως ή άλλως πρώτα θα τον ενημερώσει για το ύψος της αμοιβής τους.

Δημοσ.

Αν τα έχει απλώς "παίξει" ο controller της συσκευής τότε κατά 99% θα σου ανακτήσουν όλα τα δεδομένα. Αν έχει πειραχτεί η μνήμη τότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι είναι ανακτήσιμο.

Δημοσ.

Αν τα έχει απλώς "παίξει" ο controller της συσκευής τότε κατά 99% θα σου ανακτήσουν όλα τα δεδομένα. Αν έχει πειραχτεί η μνήμη τότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι είναι ανακτήσιμο.

Δημοσ.

...σε γενικές γραμμές ναι, έχουν. Πώς όχι άλλωστε, όταν αντικείμενό τους δεν είναι κατά βάση η ανάκτηση τσοντών από δίσκους των μέσων 16άρηδων χρηστών Η/Υ, αλλά σοβαρά και πολύτιμα επαγγελματικά δεδομένα. Εξ' ου και οι "σοβαρές" χρεώσεις τους.

Ίδια άμεση πείρα παρ' ολ' αυτά δεν έχω - αλλά και δε χρειάζεται για να επιβεβαιώσω καθ' αυτό τον τρόπο.

Ενημερωτικά, η πιο παλιά/γνωστή που ξέρω να υπάρχει, είναι η http://www.tictac.gr

Δημοσ.

...σε γενικές γραμμές ναι, έχουν. Πώς όχι άλλωστε, όταν αντικείμενό τους δεν είναι κατά βάση η ανάκτηση τσοντών από δίσκους των μέσων 16άρηδων χρηστών Η/Υ, αλλά σοβαρά και πολύτιμα επαγγελματικά δεδομένα. Εξ' ου και οι "σοβαρές" χρεώσεις τους.

Ίδια άμεση πείρα παρ' ολ' αυτά δεν έχω - αλλά και δε χρειάζεται για να επιβεβαιώσω καθ' αυτό τον τρόπο.

Ενημερωτικά, η πιο παλιά/γνωστή που ξέρω να υπάρχει, είναι η http://www.tictac.gr

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Θα του πω να κάνει μια πρώτη κρούση αύριο να δούμε τι παίζει και από τιμές και θα δούμε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Θα του πω να κάνει μια πρώτη κρούση αύριο να δούμε τι παίζει και από τιμές και θα δούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...