Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ μαντ ντογκ : Tα πιο φτηνά είναι τα λαθραία. Πιάσε έναν (οποιονδήποτε) Ρώσο και ζήτα του που θα βρεις κονέ.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στριφτό και πάλι στριφτό. Υπάρχουν και κάτι αιγυπτιακές μάρκες που τις βρίσκεις σε πακιστανοισλαμικά καπνοπωλία οι οποίες είναι πάμθηνες, αλλά αν το κάπνισμα είναι μια φορά επικίνδυνο με αυτές γίνεται extreme sport.

Δημοσ.

Στριφτό και πάλι στριφτό. Υπάρχουν και κάτι αιγυπτιακές μάρκες που τις βρίσκεις σε πακιστανοισλαμικά καπνοπωλία οι οποίες είναι πάμθηνες, αλλά αν το κάπνισμα είναι μια φορά επικίνδυνο με αυτές γίνεται extreme sport.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γι αυτους που κανουν καπνο:

Βρειτε κοννε απο αιτωλοακαρνανια πλευρα, οι παραγωγοι κρατανε, ανεκαθεν, για ''ιδια'' χρήση καπνο απο τη παραγωγή τους (που ειναι και οτι πιο αγνο θα βρειτε) που τελευταια εχουν αρχισει να πουλανε σε τιμες 8-9 ευρω το ΚΙΛΟ (~1000 στριφτα)

Δημοσ.

Το πιο φτηνό πακέτο που ξέρω (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τιμή τον τελευταίο μήνα) είναι το paul mall κοκκινο με 24 τσιγάρα στα 3ευρώ. -> 0.125€/τσιγάρο

Για τα στριφτά τώρα με έναν 20άρι καπνό βγαίνουν 40τσιγάρα. δλδ με υπολογισμό με φίλτρα και χαρτιά 0.105€ το τσιγάρο.

Αλλά ντάξει δεν συγκρίνεται εννοείται το 2ο με το 1ο...

*εκτός ότι δεν έχω κοννε δεν ξέρω κατά πόσο να τα εμπιστευτώ...

Δημοσ.

Βρειτε κοννε απο αιτωλοακαρνανια πλευρα' date=' οι παραγωγοι κρατανε, ανεκαθεν, για ''ιδια'' χρήση καπνο απο τη παραγωγή τους (που ειναι και οτι πιο αγνο θα βρειτε) που τελευταια εχουν αρχισει να πουλανε σε τιμες 8-9 ευρω το ΚΙΛΟ (~1000 στριφτα)[/quote']

Άντε να βρεις την άκρη όμως κ άντε να στρίβειΣ μετά.

Ας ψάξουμε για παλ μαλλ άρα αφού λέτε ότι τα ληντερ δεν καπνιζονται..Εγώ από μαλμπορο το έριξα σε στυβεσαντ κόκκινο (και ενδιάμεσα ηλεκτρονικό) αλλά κ αυτά τσίμπησαν αν κ 24αρι

Δημοσ.

Βρειτε κοννε απο αιτωλοακαρνανια πλευρα' date=' οι παραγωγοι κρατανε, ανεκαθεν, για ''ιδια'' χρήση καπνο απο τη παραγωγή τους (που ειναι και οτι πιο αγνο θα βρειτε) που τελευταια εχουν αρχισει να πουλανε σε τιμες 8-9 ευρω το ΚΙΛΟ (~1000 στριφτα)[/quote']

Και μετα σε βλέπω να τα τρως στους γιατρους.... Όσες φορές έκανα έβγαζα καπνό απο παντού ... Χωρις πλάκα βεβαια αξιζει αρκει να τον συνηθισεις πραγμα δυσκολο για εμενα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...