Προς το περιεχόμενο

Τι τρεχει με το e-shop.gr?

christar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο παρακολουθω τις τιμες των φορητων και περισσοτερο των sony vaio. Ειχα καταληξει σε εναν απο το συγκεκριμενο καταστημα ,αλλα περιμενα την παραλαβη τους στις 14/10.

Μπαινω στην σελιδα τους την ημερα της παραλαβης και στην διαθεσιμοτητα βλεπω οτι η παραλαβη τελικα μετατεθηκε για τις 18/10. Λιγο το κακο σκεφτομαι και περιμενω για τις 18. Στις 17 /10 τσεκαρω το συγκεκριμενο προιον, αλλα πουθενα! Ενα μηνα σχεδον ειχε την καλυτερη προσφορα με 715 ευρω ( core i3, 500gb σκληρο και 4gb μνημη) αλλα μονο στα χαρτια!

Θα μπορουσε καποιος να θεωρησει οτι ηταν τυχαιο, αλλα και το ARCHOS 101 INTERNET TABLET 8GB που ετυχε να μου κινησει την περιεργεια, ενω η παραλαβη του ηταν για 20/10 στα 299 ευρω, τωρα ειναι για τις 27/10 στα 325 ευρω!

Για να μην αναφερω ποσες φορες στο crazy sundays εχουν ξεκινησει προσφορες οπου το ειδος απο την αρχη δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα.

Κατα τα αλλα ΜΗΝΑΣ LAPTOP ΣΤΟ E-SHOP.GR!!!!!!:-D:-D:-D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι εννοεις μονο στα χαρτια? Τον παρηγγειλες και δε σου το δωσανε? Οι τιμες δεν ειναι παντα σταθερες και πολλες φορες οταν ενα προιον το (προ)παραγγελνεις εχεις καλυτερη τιμη απο οταν ερθει μαζικα σε στοκ.

Δημοσ.

Eννοω οτι δεν ηταν ποτε σε διαθεσιμοτητα και πριν την τελευταια ημερομηνια που εννοειτε οτι θα παραλαμβανανε, το βγαλανε απο το site! Οπως λενε και οι ιδιοι ειναι μηνας laptop και γεμισανε το site φορητους με εξαιρετικες τιμες, οι οποιοι δεν ηταν ποτε διαθεσιμοι...

Δημοσ.

Ε οκ αλλα αν τον ειχες κανει παραγγελια θα τον επαιρνες με +10 μερες καθυστερηση πες. Δεν εγινε τιποτα. Εδω αλλα site εμφανιζουνε "προσφορα" αντικειμενα που δεν μπορεις να τα παραγγειλεις. Στο eshop 99% εαν παραγγειλεις κατι θα το παραλαβεις κιολας. Τωρα εαν τον ειχες αγορασει και σου χαλουσε και ειχες θεμα rma με eshop εκει ναι εχουν τεραστιο θεμα!

Δημοσ.

Τιποτα δεν συμβαινει, κλασικη ελληνικη επιχειραματικοτητα. Business as usual οπως θα ελεγε και ο πρωθυπουργος μας.

Δημοσ.

Chris πρεπει να παραγγειλεις πρωτα! Εγω ειχα παραγγελει και ενω εβλεπα τα ιδια με σενα με ειδοποιησαν και παρελαβα κανονικα οταν μου ειχαν πει οτι θα το παρω.

Οι μεταφορες ημερομηνιων ειναι για οσους δεν εχουν παραγγειλει.Μετακινηση δεν γινεται αν οι παραλαβες καποιων προιοντων τους ειναι μεγαλυτερη απο την ζητηση.Μολις ομως τελειωσουν παλι το site τους δειχνει οτι δεν εχουν ερθει ακομη η οτι ειναι εξαντλημενα.

Δημοσ.

Το vaio που ανεφερα στην αρχη, υπηρχε 2 φορες, μια σε ασπρο και μια σε καφε. Με το ασπρο καταλαβαινω οτι εγινε χαμος. Μα τοσο χαμος εγινε για το καφε χρωμα?

Ας πουμε οτι ομως οτι εχω αδικο... Ποσες φορες εχει ξεκινησει το crazy sundays με ειδος που δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.

Το vaio που ανεφερα στην αρχη, υπηρχε 2 φορες, μια σε ασπρο και μια σε καφε. Με το ασπρο καταλαβαινω οτι εγινε χαμος. Μα τοσο χαμος εγινε για το καφε χρωμα?

Ας πουμε οτι ομως οτι εχω αδικο... Ποσες φορες εχει ξεκινησει το crazy sundays με ειδος που δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.

έχω προπαραγγείλει το archos 101 8gb στα 309 ευρώ και τώρα ανέβασαν την τιμή.

Λογικά στα 309 δεν πρέπει να το πάρω;

Εχω εκτυπώσει την επιβεβαίωση παραγγελίας που γράφει ξεκάθαρα 309 ευρώ.

Δημοσ.

έχω προπαραγγείλει το archos 101 8gb στα 309 ευρώ και τώρα ανέβασαν την τιμή.

Λογικά στα 309 δεν πρέπει να το πάρω;

Εχω εκτυπώσει την επιβεβαίωση παραγγελίας που γράφει ξεκάθαρα 309 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...