Προς το περιεχόμενο

Τι τρεχει με το e-shop.gr?

christar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το tigerdιrect το έχει 1 Νοεμβρίου και από την archos λένε τέλος Οκτώβρη οπότε μαλλον δεν παραλαμβάνουμε 28-29.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει και εγώ το archos 101 από το e-shop στα €359.

Τους πήρα τηλέφωνο και ισχύουν τα εξής:

1. Η τιμή παραμένει αυτή που ήταν, όταν το παράγγειλες και όχι αυτή που γράφει τώρα στο site [€375]. Αν παρ' όλα αυτά κάνουν καμιά λαμογιά, θα το πάρουν πίσω.

2. Η παράδοση πάει για τις 3/11.

Δημοσ.

Tι στιγμή που βλέπεται την προσφορά, σηκώστε το τηλέφωνο και παραγείλτε, μην περιμένετε την δευτέρα παρουσία.

Εγώ έχω παραγγείλει προϊόντα στο -20% της αξίας τους με αυτόν τον τρόπο. Και για καθυστέρηση παραγγελίας, έχασα άλλα που ήθελα να πάρω και τώρα έχουν 100ε πάνω.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕSHOP, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; έχουν μερικά κομμάτια στην αποθήκη περιορισμένης ποσότητας και όταν τελειώσουν πάπαλα. Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου αλλα και απο τα καταστήματα ΝΑΙ μπορεί να τελειώσουν σε μερικές ώρες. Η επόμενη τιμή του ίδιου προϊόντος μετά θα είναι μεγαλύτερη!

Και στο πλαίσιο το έπαθε ένας φίλος τον Ιούλιο. Είχε τρελά καλές τιμές στα HP με 600 ευρό. Καθυστέρησε νομίζοντας οτι έχει χρόνο και μετά απο λίγες μέρες το λαπτοπ αυτό έκανε 685!

Ο χρόνος είναι χρήμα με 2 λόγια, και όποιος προλάβει τον κύριο είδε!

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ----------

Όσο για τις καθυστερήσεις παραλαβής δεν φταίνε τα καταστήματα αλλα οι προμηθευτές.

Δημοσ.

Εγω ειχα παραγγειλει απο το e - shop ενα προιον στις αρχες του μηνα με παραδοση 1 με 2 ημερες " ελεγε " περασαν 20 και τιποτα . Το κακο ειναι οτι με πηγαιναν απο Δευτερα σε Τεταρτη και απο Τεταρτη σε Παρασκευη .

" Δεν τηρουσε ο προθηδευτης τις ημερομηνιες "ειπαν .

Το παραδοξο ειναι οτι ειχα κοιταξει και στο πλαισιο πριν το παραγγειλω και δεν το ειχαν καν , στην συνεχεια απο τα μεσα του μηνα το πλαισιο το ειχε παραλαβει και το e - shop ... απο Δευτερα σε Παρασκευη . Τελικα μου ειπαν οτι θα το εχουν στις 28 του μηνα .

Φυσικα ακυρωσα την παραγγελεια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...