Προς το περιεχόμενο

πως ξεβιδώνω αυτη τι βίδα στο file server μου;

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βλεποντας τις φωτος σου εχω την αίσθηση ότι είναι αλλεν

υ.γ βρηκα και αλλη ΄φώτο για την ακρίβεια είναι ακριβώς ίδια με την 4η μετρώντας απο δεξια

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/Inbus-sruby.jpg/800px-Inbus-sruby.jpg

allen ειναι αυτη στη φοτο. θα βρεις σε μπρελοκ με διαφορα μεγεθη ειναι αρκετα φθηνα.

εγω οταν χρειαστει να ανοιξω καμια περιεργη βιδα που δεν εχω κλειδι, βαζω ενα δισκακι στο ντρεμελ της τραβαω μια χαρακιά και την ανοιγω με ενα ισιο κατσαβιδι.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω οταν χρειαστει να ανοιξω καμια περιεργη βιδα που δεν εχω κλειδι, βαζω ενα δισκακι στο ντρεμελ της τραβαω μια χαρακιά και την ανοιγω με ενα ισιο κατσαβιδι.

Γνωστη πατεντα,σωστος.

Αν ομως ειναι καταχωνιασμενη η βιδα,γινονται πολυ δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.
Γνωστη πατεντα,σωστος.

Αν ομως ειναι καταχωνιασμενη η βιδα,γινονται πολυ δυσκολα τα πραγματα.

ειμαι ακριβως αυτη η περιπτωση

Δημοσ.
Το τρυπανι δεν το γλυτωνεις δηλαδη?

θα φανει σημερα το απογευμα που θα γυρισω σπιτι, εχω και κατι αλλα κατσαβίδια να δοκιμασω

με τρυπανι ομως πως θα ξελουριασω τοσο μικρη βίδα;

θα το $@#$#@ξω το μηχανιμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιεις ενα πολυ ψηλο τρυπανακι να κανεις μια μικρη τρυπα ,και μετα βαζεις ενα μεγαλυτερο τρυπανακι γυρνωντας αριστεροστροφα.Ετσι,ισως λυσει ,ειδαλλως εχεις μπλεξει θελεις κολαουζα και υπομονη.Ειναι πολυ μικρες αυτες οι βιδες και θα παιδευτεις.

Αλλα απο την αλλη ,εχουμε λυσει βιδες απο laptop οι οποιες ειναι πολυ πιο ψηλες.

Θελει αγωνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...