nickpulse Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Εχω ενα desktop pc και ενα laptop συνδεδεμένα σε wireless router - Linksys συνοδευόμενο απο το Νetwork Magic Pro Trial όμως. 1oν : Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει και να ρυθμίζει το bandwidth που τραβάει κάθε υπολογιστής ξεχωριστά? 2ον : Μπορώ να αξιοποιήσω αυτή τη σύνδεση ώστε να έχω network για ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των 2 υπολογιστών (χωρίς δηλαδή τη μεσολάβηση κάποιου επιπλέον network bridge) , πχ για ανταλλαγή αρχείων, sharing ή ακόμα και remote control ?? Δώστε παρακαλώ και προτάσεις με αντίστοιχα software για την κάθε περίπτωση Συγνώμη είμαι αρχάριος στα networks και ίσως να λέω και μπαρούφες Desktop OS : XP pro Laptop OS : Vista Eυχαριστώ
panospc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Για το πρώτο που ζητάς, το NetLimiter κάνει τη δουλειά που θέλεις
panospc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Για το πρώτο που ζητάς, το NetLimiter κάνει τη δουλειά που θέλεις
vkak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Και για το δεύτερο δε χρειάζεται κάποιο software. Αν είναι και τα δύο pc στο workgrpoup θα μπορείς από το ένα να δεις το δίσκο του άλλου γράφοντας στην address bar του windows explorer \\<όνομα άλλου pc>\<γράμμα δίσκου>$, π.χ. \\pc1\c$
vkak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Και για το δεύτερο δε χρειάζεται κάποιο software. Αν είναι και τα δύο pc στο workgrpoup θα μπορείς από το ένα να δεις το δίσκο του άλλου γράφοντας στην address bar του windows explorer \\<όνομα άλλου pc>\<γράμμα δίσκου>$, π.χ. \\pc1\c$
Stelis90 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καταρχάς, εάν δεν έχεις ήδη στήσει το δίκτυο θα σε ξενερώσω λέγοντας σου ότι με η διαφορά των λειτουργικών στα μηχανάκια σου ίσως(κατά πάσα πιθανότητα) θα σε κουράσει μέχρι να βρεις άκρη(και ίσως και να μη βρεις)... Δε θα σου πω παραπάνω γιατί δε ξέρω από δίκτυα, μια φορά είχα κάνει ένα δίκτυο μεταξύ xp, και από εμπειρία θα σου πω πως εάν θες να μεταφέρεις μέσω του δίκτύου σου μεγάλους όγκους δεδομένων, θα κουραστείς, από τις μικρές ταχύτητες μεταφοράς. Η εμπειρία που είχα εάν θυμάμαι καλά ήταν με 100άρι router, το ένα μηχανάκι με καλώδιο το άλλο ασύρματα(οπώτε πάμε κατευθίαν 56άρι)....όπως καταλαβαίνεις τα ζώα μου αργά....Βέβαια, σε κάτι παιχνιδάκια τύπου age of mythology εάν εξαιρέσεις κατι μικροκοληματάκια είχε αρκετή πλάκα η όλη εμπειρία. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.