Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κανεις που να κλειδωνει στα 24mbs;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω κλειδωνο στα 24500 και οταν κατεβαζω ενα αρχειο απο rapidshare ας πουμε με premium λογαριασμο κατεβαζω με 2,3-2,4 mb το δευτερολεπτο...

speedtest και αλλα τετοια site μου βγαζουνε οτι να ναι.....

τα συμπερασματα δικα σας

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε αυτος πρεπει να μενει μεσα στον ΟΤΕ!!

Κανονικα δε πρεπει να πληρωνουμε για αυτο που παιρνουμε; Η κοπελα μου στη κομοτηνη κλειδωνει στα 11 και πληρωνει για 24. Μλκ δεν ειναι;

• Super Moderators
Δημοσ.

στο Ολυμπιακό Χωριό μένει, απλά έχουν αρκετά mini-dslams μέσα οπότε η αποστάσεις είναι πολύ μικρές...

πληρώνει για ΕΩΣ 24mbit όχι για 24mbit, υπομονή για το VDSL που η συντρηπτική πλειοψηφία θα κλειδώνει 30 & 50mbit downstream..

Δημοσ.
το μέγιστο είναι εκεί που κλειδώνει ο Vatos_Locos, 24576kbps αν δεν κάνω λάθος

Ειναι ανυπαντρος αυτος ; Αν ειναι κανε καμμια κατασταση :-)

Δημοσ.

Και ειμαι και σε fast..... που σημαινει οτι τουλαχιστον 1mbit το εχω χασει. Οταν πρωτοκουμπωσα συχρονιζα 17mbit. πολυ δουλεια σε πολυ χρονο για να το φερω ετσι παιδες

Δημοσ.
Και ειμαι και σε fast..... που σημαινει οτι τουλαχιστον 1mbit το εχω χασει. Οταν πρωτοκουμπωσα συχρονιζα 17mbit. πολυ δουλεια σε πολυ χρονο για να το φερω ετσι παιδες

Ρε φιλε,οταν λες το χεις "πειραξει" κ μετα απο πολυ χρονο τι εννοεις??

εγω κλειδωνω στα 22,608 κ εχω

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 12,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,0 / 7,0

ποσο μπορω να παω δηλαδη??

Δημοσ.

αλλαγη καλωδιων και πολυ καλα splitters. Εννοειτε οτι η καλωδιωση μου εφαγε ολο το χρονο. Και μερικα ρουτερς παντως βοηθανε πολυ στο υψηλο κλειδωμα.

Δημοσ.
αλλαγη καλωδιων και πολυ καλα splitters. Εννοειτε οτι η καλωδιωση μου εφαγε ολο το χρονο. Και μερικα ρουτερς παντως βοηθανε πολυ στο υψηλο κλειδωμα.

Για τι κοστος μιλαμε??Την καλωδιωση την εκανες εξωτερικα ή εσωτερικα ??

Δημοσ.
15600kbs/8= 1950kB=1,95mB

το δια 8 ειναι για το μεικτο διοτι στην πραξη θα εχεις και τα Headers που δεν μετρανε στο κατεβασμα.

Βασικα αυτο που λεει στις ρυθμισεις του ρουτερ δεν ειναι σωστο. Εμενα μου λεει οτι κλειδωνω στα 18261, αλλα το σωστο ειναι αυτο που μου βγαζει το speedtest, δλδ στα 15600, καθως με 1,8 - 1,9 κατεβαζω και οχι με 2,2.

σωστος εισαι στα 18261 και ειναι το σωστο.δεν θα το κανεις /8 γιατι ειναι και τα headers.περιπου /9 /10 ειναι το καθαρο.

Το δικτυο να ειναι φορτωμενο εδω και 2 χρονια συνεχομενα, το κοβω λιγακι δυσκολο. Τωρα για τεχνικα προβληματα δε ξερω.

Ισως με ενα καλυτερο ρουτερ να επιανα μια μεγαλυτερη ταχυτητα. Τι πιστευετε;

μπορει και ναι μπορει και οχι .αναλογως με τι εισαι ηδη τωρα.

το μεγιστο ειναι αυτο που πετυχαινεις μεσα στο κτιριο του οτε οταν τεσταρεις απευθειας πανω στην ρεγκλετα του Provider με attenatuon 0 αφου δεν εισαι ουτε στα 10 μετρα απο το dslam:P

απλα δεν ειναι μονο η καλωδιωση.αν η γραμμη σου ειναι χαλια εξω η καλωδιωση δεν θα σε σωσει.για να το δεις αυτο πρεπει να κανεις τεστ στον κατανεμητη να δεις ποσο κλειδωνεις για να μην ριξεις λεφτα χωρις νοημα.

Δημοσ.
15600kbs/8= 1950kB=1,95mB

το δια 8 ειναι για το μεικτο διοτι στην πραξη θα εχεις και τα Headers που δεν μετρανε στο κατεβασμα.

Βασικα αυτο που λεει στις ρυθμισεις του ρουτερ δεν ειναι σωστο. Εμενα μου λεει οτι κλειδωνω στα 18261, αλλα το σωστο ειναι αυτο που μου βγαζει το speedtest, δλδ στα 15600, καθως με 1,8 - 1,9 κατεβαζω και οχι με 2,2.

σωστος εισαι στα 18261 και ειναι το σωστο.δεν θα το κανεις /8 γιατι ειναι και τα headers.περιπου /9 /10 ειναι το καθαρο.

Το δικτυο να ειναι φορτωμενο εδω και 2 χρονια συνεχομενα, το κοβω λιγακι δυσκολο. Τωρα για τεχνικα προβληματα δε ξερω.

Ισως με ενα καλυτερο ρουτερ να επιανα μια μεγαλυτερη ταχυτητα. Τι πιστευετε;

μπορει και ναι μπορει και οχι .αναλογως με τι εισαι ηδη τωρα.

το μεγιστο ειναι αυτο που πετυχαινεις μεσα στο κτιριο του οτε οταν τεσταρεις απευθειας πανω στην ρεγκλετα του Provider με attenatuon 0 αφου δεν εισαι ουτε στα 10 μετρα απο το dslam:P

απλα δεν ειναι μονο η καλωδιωση.αν η γραμμη σου ειναι χαλια εξω η καλωδιωση δεν θα σε σωσει.για να το δεις αυτο πρεπει να κανεις τεστ στον κατανεμητη να δεις ποσο κλειδωνεις για να μην ριξεις λεφτα χωρις νοημα.

Δημοσ.

Παιδιά,με αφορμή την συζήτηση θα σας πω την δική μου ιστορία : Μένω Ζωγράφου Αττικής,καμμιά 400αριά μέτρα από τον οτε,belkin το router,τεχνολογίας ADSL2+ και ΄΄κλειδώνω΄΄ στα 13-15 Mbps.Σε όλα τα speedtest που κυκλοφορούν δεν έχω δει πάνω από 8,5.Και όμως κατεβάζω με rapid από 1,2-1,9 ,ανάλογα τις ώρες.Έχω κατεβάσει όμως και με 2,48 Mbps στιγμιαία με τον μέσο όρο του download εκείνο το βράδυ στα 2,35.τα συμπεράσματα δικά σας....Απο κει και πέρα πιστεύω πως είναι ουτοπική η συζήτηση από την στιγμή που τα καλώδια είναι από χαλκό,ένα μέταλλο το οποίο επηρρεάζεται από την φύση (ξηρασία,βροχή,υγρασία κτλ.)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν γίνεται να συγχρονίζει (aka κλειδώνει) το router στα 13-15Μbps και να κατεβάζεις πάνω από 1.5MB/sec...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...