marvelakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα wooden dummy με καλη κατασκευη,εχω δει στο olumpus στο παλιαο φαληρο αθλια κατασκευη κ αλη μια στην σχολη του μπρεμπου 750e(ανυπαρκτη τιμη) γνωριζει κανεις που αλου μπορω να βρω? η αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω κορμο ξυλου απο εργοστασιο να μου φτιαξει ενας καλος ξυλουργος που εχω,εχω σχεδια κ διαμετρους κ ολα οσα χρειαζοντε ... υ.γ παρακαλω οχι χαβαλες κ αστεια οποιος γνωριζει ας με βοηθησει ... ευχαρηστω
marvelakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 τοσα ατομα δεν ξερει κανεις κανα εργοστασιο για κορμους ? θα τρελαθω την ελλαδα μου μεσα
PavelX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν πηγαίνεις σε μια σχολή Wing Chun να ρωτήσεις από πού την πήραν; Αν σε προλάβω, θα ρωτήσω την Δευτέρα και θα σου πω.
kaiowas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ενας φιλος που χει εργοστασιο επεξεργασιας ξυλου στην Θεσ/νικη εκανε μονος του wooden dummy κατεβαζοντας σχεδια απο το Ιντερνετς. Κορμο ξυλου δεν ειναι και πολυ δυσκολο να βρεις αν εχεις ξυλουργο να στην κανει την δουλεια. Κανενα γνωστο που να εχει τζακι και να αγοραζει ξυλα δεν εχεις? Ο προμηθευτης του θα μπορει να σου φερει τον κορμο που θελεις και σε λογικη τιμη. Και ναι οι τιμες στην αγορα του dummy ειναι εξωφρενικες. Δεν το χουν παρει ακομα χαμπαρι οι κινεζοι να κανουν καμια εισαγωγη μαζι με ολα τα gadget που πουλανε.
marvelakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 μια σχολη δινει wooden dummy στα 750e πριν 1-2 χρονια την εδινε 1.000e δεν παιζει να δωσω 750e για ενα κοτσουρο 1.60 m εχω ρωτησει ξυλουργο για το που θα βρω κορμο κ μου λεει δεν κανοιυνε εισαγωγη κορμου στην ελλαδα. σχεδια κ εγω εχω να την φτιαχω κατεβασμενα απο το Internet αλα για ακομα καλυτερα εχω παρει κ εχω μετρεησει την κουκλα του δασκαλου μου που την εκανε μονος του η οποια ειναι κ η καλυτερη που εχω δει μακρια χερια κ μεγαλο κορμος 1.80 . γιαυτο κ τωρα ψαχνομαι για κορμο.
4thgeneration92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γνωρίζω πως έχει περάσει καιρός από την δημιουργία του ποστ, αλλά μπορεί κάποιος ακόμα να ψάχνει. οριστε η σελίδα του facebook: https://www.facebook.com/pages/Wooden-Dummy-Gr/180278915343731 και εδώ μπορείτε να δείτε το εύρος των τιμών: http://www.eastwood.gr/#!wing-chun-dummy-nunchaku-etc/cgw7 ο πωλητής είναι ο ίδιος (οικογενειακή επιχείρηση).τους συνιστω ανεπιφύλακτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα