Προς το περιεχόμενο

Κοριός!

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα με ενδιεφερε να ξερω τι υπαρχει στην αγορα, για κοριούς(παρακολουθηση), αλλα με συγκεκριμενες προδιαγραφες, που απο ενα προχειρο ψαξιμο σε sites με gadgets, δεν εχω βρει να υπαρχουν. Φυσικα, να προσθεσω οτι επειδη μιλαμε για ερασιτεχνικη χρηση, θελω χαμηλο κοστος.

Θα ηθελα λοιπον κατι που να καταγραφει ολη μερα, επι βδομάδες, και να μην τα μεταδίδει πουθενα! Αυτο σημαινει οτι σαν ενδιαφερομενος θα εχω προσβαση στον χώρο που βρισκεται και σε διαφορες στιγμες θα μπορω να το παιρνω και να ακουω τις ηχογραφησεις.

Φυσικα, ειναι ενα θεμα το πως-που μπορουν να αποθηκευονται τοσες ωρες εγγραφης(ίσως να ειναι voice over? -να μην γραφει οταν υπαρχει ησυχια?), και απο την αλλη η αυτονομία-μπαταρια, δηλαδη πχ. να κρατα με μια 9volt μπαταρια επι βδομαδες.

Υπαρχει κατι σχετικο, γνωριζετε κατι?

Δημοσ.

Κάμερες-στυλό,ή κάμερες-μπρελόκ,ή παίρνεις τα σωθικά τους και τα βάζεις σε ένα (π.χ.) λούτρινο ή άλλο κουκλάκι και τα τροφοδοτείς με συστοιχία μπαταριών,αν πιάνουν τα χέρια σου.

Η καμερούλα τους είναι κεφάλι καρφίτσας...

e-bay,chinavasion,etc....

Δημοσ.
Δεν μπορείς να ξέρεις αν προσπαθεί να κρατήσει την οικογενειακή του γαλήνη,σωστά;(νταντάδες κλπ).

Πάλι παράνομο είναι. Όχι ότι, σε περιπτώσεις πχ σαν αυτήν που αναφέρεις, δεν θα το κάναμε...Έτερον εκάτερον.

Δημοσ.

Άμα βλέπεις το μικρούλι σου με φοβισμένο βλέμμα την ώρα που φεύγει η νταντά,θα σούλεγα που θα την έγραφες τη νομιμότητα...

Ναι,είναι παράνομο,όλοι μας το ξέρουμε,όπως και η παρουσίασή του σαν πειστήριο/αποδείξεις επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα...

Δημοσ.
Κάμερες-στυλό,ή κάμερες-μπρελόκ,ή παίρνεις τα σωθικά τους και τα βάζεις σε ένα (π.χ.) λούτρινο ή άλλο κουκλάκι και τα τροφοδοτείς με συστοιχία μπαταριών,αν πιάνουν τα χέρια σου.

Η καμερούλα τους είναι κεφάλι καρφίτσας...

e-bay,chinavasion,etc....

Αμ δεν πιανουν τα χερια μου....

Καλη λυση βεβαια φαινεται αυτη που λες.

Αλλα πως, πχ, με ενα στυλο με καμερα, αντι να εχει τις μικρες μπαταριουλες, εγω θα συνδεσω με συρμα απλα τους ακροδεκτες με τη συστοιχια, και αυτο θα παιξει???

Τοσο απλα? Δεν ξερω με τα βολτ, κλπ τι παιζει.

Δημοσ.
Αμ δεν πιανουν τα χερια μου....

Καλη λυση βεβαια φαινεται αυτη που λες.

Αλλα πως, πχ, με ενα στυλο με καμερα, αντι να εχει τις μικρες μπαταριουλες, εγω θα συνδεσω με συρμα απλα τους ακροδεκτες με τη συστοιχια, και αυτο θα παιξει???

Τοσο απλα? Δεν ξερω με τα βολτ, κλπ τι παιζει.

Από USB φορτίζει,υπολόγισε 4.5V.Τρεις επαναφορτιζόμενες μικρές και στρουμπουλές και εφ' όσον οι συσκευές που σου προτείνω "δονούνται" με την κίνηση ή τον ήχο,θα σε φτάσουν για κανα τρίμηνο.

Τώρα,όσο για το πως θα τις τοποθετήσεις,πολυμετρώντας τους ακροδέκτες του USB-charger θα δεις πώς παίζει η τάση (πολικότητα),πού δηλαδή είναι το θετικό/αρνητικό,χαλάς ένα καλωδιάκι και βάζοντάς το στον πωπούλη του,έχεις τα καλώδια χύμα να πάνε στη συστοιχία των μπαταριών...

Πουλάνε και κάτι πακέτα τσιγάρα,κάτι αναπτήρες,διάφορα τελοσπάντων,αλλά αν θες χρονική διάρκεια θα χρειαστείς χωρητικό τητα (όγκο),οπότε πρέπει να τα τροποποιήσεις μόνος σου.

Συνήθως έχουν κάτι κιτρινιάρικους codecs,αλλά αποδίδονται σωστά με τους standalone soft players (Vlc,TheKM κλπ...).Για τη ...συγκομιδή μιλάω.

Δημοσ.

Θες μονο ηχο η και εικονα ?

Αν εχεις pc στο χωρο με ενα μικροφωνακι και ενα προγραμματακι καταγραφης ηχου οταν υπαρχει θορυβος κανεις τη δουλεια σου

Δημοσ.
Δεν μπορείς να ξέρεις αν προσπαθεί να κρατήσει την οικογενειακή του γαλήνη,σωστά;(νταντάδες κλπ).

αμα φοβασε τις ντανταδες στο σπιτι βαλε καμερες ασφαλειας και τελειωσε.

αυτο που θελει να κανει ο φιλος με τους κοριους ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

παρεπιπτοντως, η παρανομη παρακολουθηση ΔΕΝ γινεται δεκτη σε κανενα δικαστήριο.

Δημοσ.

Παρανομη παρακολουθηση ειναι να θες να ξερεις τι συμβαινει μεσα στο σπιτι του; Δηλαδη υπαρχει νομικη ιδεολογια που λεει οτι για να εχεις καμερες ασφαλειας στο σπιτι θα πρεπει να παρεις αδεια απο ολους τους επισκεπτες σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...