MIKermit Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδες... Κ το νεο ερωτημα ειναι να περιμενω λιγο το HTC η να αξοποιησω εδω κ τωρα την επιδοτηση με το samsung...?? (εννοειται κ οποιαδηποτε αλλη προταση στα ιδια "κυβικα" ευπροσδεκτη...)
Nightstrike Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να το είχαμε δει κιόλας το Desire HD να σου λέγαμε και μία πιο ολοκληρωμένη απάντηση... Από specs είναι στα ίδια κυβικά όπως λες, προσωπικά μου αρέσει το design της HTC αλλά δεν νομίζω να έχει καλύτερη οθόνη από του Galaxy S. H samsung με χαλάει στο ότι δεν έκανε το update στο froyo πιο γρήγορα, ενώ από την άλλη η HTC θα κάνει ωραία Updates στο sence με το desire hd. Κάμερα έχει καλύτερη κατά 3 mp + flash η HTC, τείνω λοιπόν προς το desire hd. Μερικές ιδέες, μπας και βοηθάνε, αλλά σίγουρα άμα δεν δεις δεν είσαι σίγουρος!!
MIKermit Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Για το HD σιγουρα δεν εχουμε δειγματα παρα μονο απο τα specs (για αυτο εχω ξεκινησει να το ψαχνω) κ με βαση βεβαια κ το προηγουμενο το desire!! Η οθονη του samsung ειναι τοσο καλη σε σχεση με τα αλλα...?? Επισης αυτο που με κανει να προτιμησω HTC ειναι οτι περναει αμεσα ολα τα update...!!
oldnew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Καθε ενα έχει συν και πλην. Δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. Galaxy s: Γρηγοροτερος έπεξεργαστης (ας είναι στα ίδια MHz) , Πολύ γρηγορότερη κάρτα γραφικών. Εώς και 3χ ταχύτερη του htc. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτο, έτσι θυμάμαι. Οθόνη super amoled που ειδικά στα χρώματα είναι κορυφή, και γενικά το έχουν αγοράσει πόλοι αποκλειστικά γι αυτο το λόγο, μιας και ειδικά η πρώτη εντύπωση που σου δίνει αυτή η οθόνη σε μαγεύει, και ας έχει και μείον. Htc: μεγαλύτερη οθόνη , και μάλιστα ουσιαστικά σε ίδιο μέγεθος κινητού, μιας και κάνει καλύτερη εκμεταλευση του χώρου. Κάμερα + φλας που αναφέρθηκε παραπάνω. Η οθόνη αν και γενικά είναι χειρότερη, και δεν έχει αυτή τη ζωντάνια του galaxy, έχει και θετικά. Η amoled έχει χειρότερη ευκρίνεια. ουσιαστικά δεν είναι 840χ480 αλλά κάπου 700χ350 περίπου. Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πολύ καλύτερο design (αυτο φυσικά είναι υποκειμενικό αλλά είμαι σίγουρος η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί.) Πιθανότατα ο επεξεργαστης καταναλώνει λιγότερο μιας και φτιάχνεται σε χαμηλότερα νανομετρα, πολύ περισσότερη υποστήριξη (ανεπίσημες αναβαθμησεις λειτουργικού συνεχώς, επίσημη υποστήριξη πολύ καλύτερη κλπ). Είναι γνωστο οτι το galaxy περιμένει την 2.2 έκδοση όταν πολύ παλαιότερα htc την έχουν πάρει εδώ και καιρό. Και τώρα που βγήκε και επισήμως απο τη samsung, βλέπει τη μισή μνήμη! Για γέλια είναι αυτο.. Επίσης έχει καλύτερο software , το sence. Αυτο απο μόνο του για πόλους είναι λόγος αγοράς ενώ αλοι βάζουν κάποιο άλλο 3ου κατασκευαστή μιας και της samsung δεν είναι και οτι καλύτερο. Κατα βάθος όλοι ζηλεύουν το sence όμως, ητε το παραδέχονται ητε οχι. Για καινούργια συσκευή, μαλλον θα έπαιρνα το htc. Αν όμως κάποιος κοιτάζει και το κόστος, μεταχειρισμένο, ουσιαστικά του κουτιου πουλάνε πόλοι το galaxy ακόμα και 370 ευρώ. Σε αυτή την τιμή το δηλημα είναι πολύ μεγαλύτερο. Σε καθε περίπτωση είναι και τα 2 κορυφαία και οποίο και να επιλέξει κανείς δεν νομίζω να το μετανιώσει. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πάντως για τις amoled είναι μονο από την μια πλευρά η μειωση. Δηλαδή είναι κάτι σαν 700x480 δεν το θυμάμαι καλά το νούμερο Sent from my HTC Desire using Tapatalk
oldnew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πάντως για τις amoled είναι μονο από την μια πλευρά η μειωση. Δηλαδή είναι κάτι σαν 700x480 δεν το θυμάμαι καλά το νούμερο Sent from my HTC Desire using Tapatalk Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση απο όσο θυμάμαι. Όντως 700 κάτι πχ 720 αλλά νομίζω χάνει λίγο και στην άλλη αλλά λιγότερο πχ αντί για 480 παει κάπου 420 , πριν το κατέβασα πολύ Sent from my iPhone using Insomnia
Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση απο όσο θυμάμαι. Όντως 700 κάτι πχ 720 αλλά νομίζω χάνει λίγο και στην άλλη αλλά λιγότερο πχ αντί για 480 παει κάπου 420 , πριν το κατέβασα πολύ Sent from my iPhone using Insomnia Πάντως έχει πέσει πάααααρα πολύ συζήτηση πάνω σε αυτό, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στην πραγματικότητα δεν έχει λιγότερα pixels αλλά λιγότερα subpixels διότι κάποια subpixels είναι μεγαλύτερα και πιάνουν την θέση 2. Τα παραδοσιακά pixels έναν κάναβο 1χ3 subpixels ενώ η amoled 1x2 (εναλλάσσονται τα χρώματα πράσινο-μπλε και πράσινο-κόκκινο) . Σε έναν κάναβο με 4χ4 Pixels, ,μία lcd θα έχει 12χ4 subpixels ενώ μία amoled 8x4 εξού και το 33% μικρότερο που λένε. τελικά είναι δηλαδή 533χ480 ή για να το πούμε σωστότερα είναι 800χ480 αλλά κάθε Pixel έχει ένα λιγότερο subpixel. Προσωπικά νομίζω ότι παίζει πιο πολύ ρόλο ψυχολογικό αφού σε κανονική χρήση φαίνεται μια χαρά. Εάν ήταν 6 inches 800χ480 θα έπαιζε σίγουρα μεγάλο ρόλο. source Update 2010.02.23: I had the plea sure of meet ing Candice Brown Elliott, Founder and CEO of Nouvoyance, Joel Pollack, Sr. VP of Strategic Sales and Marketing, and Tony Botzas, Director of System Apps and Engineering on February 3rd. I came out of the 2 1/2-hour meet ing impressed and con vinced that the 3.7-inch PenTile Matrix OLED dis play used in the Nexus One does indeed have a resolution that is equivalent to a 3.7-inch TFT LCD with a 800×480 pixel for mat using red, green, blue 3×1 striped sub-pixels.
MIKermit Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Οποτε περιμενω να δω κ το HTC απο κοντα...!! Κατι μου λεει οτι θα με πεισει...:rolleyes:
oldnew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δείτε και αυτο: Htc Hd σπάει όλα τα ρεκόρ ταχύτητας http://techblog.gr/mobile/htc-desire-hd-quadrant-results-3095/ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Βασικά ο επεξεργαστής είναι πάνω κάτω στα ίδια με διαφορά μόνο στην κάρτα γραφικών. Δεν φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το απλό desire. Κατά τα άλλα έχουμε σε όλα είναι καλύτερο το galaxy αλλά το HD έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά LCD, λιγότερη μνήμη "rom" αλλά το software support της HTC δεν έχει σχέση με της samsung, είμαι σίγουρος ότι θα είναι από τα πρώτα που θα πάρουν το gingerbread.
Nomedor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Βασικά ο επεξεργαστής είναι πάνω κάτω στα ίδια με διαφορά μόνο στην κάρτα γραφικών. Δεν φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το απλό desire. Κατά τα άλλα έχουμε σε όλα είναι καλύτερο το galaxy αλλά το HD έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά LCD, λιγότερη μνήμη "rom" αλλά το software support της HTC δεν έχει σχέση με της samsung, είμαι σίγουρος ότι θα είναι από τα πρώτα που θα πάρουν το gingerbread.
MIKermit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σημερα εμαθα, οτι ενω το περιμεναν την προηγουμενη εβδομαδα στα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τελικα δεν εχει ανοιξει ακομα ο κωδικος οποτε δεν ξερουν αν θα το εχουν ουτε αυτη την εβδομαδα...!! Γιατι απο μερα σε μερα το πανε ολα τα καταστηματα κ δεν ειναι φυσιολογικο, οποτε κατι εχει παει στραβα κ δεν εχει κυκλοφορησει ακομα!!! Εχει κανεις καμια πληροφορια...??
MIKermit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σημερα εμαθα, οτι ενω το περιμεναν την προηγουμενη εβδομαδα στα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τελικα δεν εχει ανοιξει ακομα ο κωδικος οποτε δεν ξερουν αν θα το εχουν ουτε αυτη την εβδομαδα...!! Γιατι απο μερα σε μερα το πανε ολα τα καταστηματα κ δεν ειναι φυσιολογικο, οποτε κατι εχει παει στραβα κ δεν εχει κυκλοφορησει ακομα!!! Εχει κανεις καμια πληροφορια...??
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μα πώς αλλιώς θα σπρώξουν τα εναπομείναντα Desire και HD2;! Το Desire HD το περιμένω και εγώ εδώ και καιρό. Αν δεν είναι από κοντά όπως το φαντάζομαι, με βλέπω για iPhone 4.
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μα πώς αλλιώς θα σπρώξουν τα εναπομείναντα Desire και HD2;! Το Desire HD το περιμένω και εγώ εδώ και καιρό. Αν δεν είναι από κοντά όπως το φαντάζομαι, με βλέπω για iPhone 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.