Προς το περιεχόμενο

Δεν εκκινεί ο Η/Υ

manolism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Στα καλά καθούμενα λοιπόν ανοίγω το πρωί τον Η/Υ- ντέσκτοπ μου και τίποτα..Τι εννοώ τίποτα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τροφοδοσίας ρεύματος αφού ανοίγωντας το tower λειτουργούν όλα τα ανεμιστηράκια, το λαμπάκι της μητρικής κτλ αλλά στην οθόνη δεν απεικονίζεται τίποτα παρά μόνο μαυρίλα και μπαίνει άμεσα σε safe mode κατανάλωσης ρεύματος δηλαδή standby, ούτε καν δηλαδή μπορώ να μπώ στα bios. Η οθόνη δεν είναι καμμένη αφού τη σύνδεσα με το λάπτοπ μου κ όλα καλά.

Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει;

Δημοσ.

Δοκίμασα και το cmos jumper και την αφαίρεση cmos battery, την έβγαλα και τη ξαναέβαλα αμέσως βέβαια, αλλά τίποτα..

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Δημοσ.

Χμμ μπαααα θα δω μήπως καβατζώσω από κανα φίλο..Πιθανολογείς πάντως πως πρέπει να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Αθάνατη geforce 6600 μάλλον τα τίναξε τα πέταλα χαχα

Δημοσ.

Εμμ ναι - είναι ένας καλό υποψήφιος η κάρτα γραφικών. Μέχρι να βρεις μία άλλη, Βάλε - βγάλε μνήμες - δοκίμασε και με μία μόνο. Ξανατοποθέτησε και την 6600 μήπως δεν πατάει καλά...

Αν δουλέψει με την κάρτα του φίλου, you got your answer, ψάχνεσαι για μια καινούργια που να ταιριάζει και οργανώνεις μια σεμνή τελετή για την παλιά :P

Δημοσ.
Εμμ ναι - είναι ένας καλό υποψήφιος η κάρτα γραφικών. Μέχρι να βρεις μία άλλη, Βάλε - βγάλε μνήμες - δοκίμασε και με μία μόνο. Ξανατοποθέτησε και την 6600 μήπως δεν πατάει καλά...

Αν δουλέψει με την κάρτα του φίλου, you got your answer, ψάχνεσαι για μια καινούργια που να ταιριάζει και οργανώνεις μια σεμνή τελετή για την παλιά :P

Και πριν αρχίσεις να ακουμπάς μνήμες κλπ πρώτα ακούμπα τα χέρια σου σε κανένα μέταλλο να φύγει απο πάνω σου τυχόν στατικός μην έχουμε κανένα νέο κάψιμο ;)

Δημοσ.
Και πριν αρχίσεις να ακουμπάς μνήμες κλπ πρώτα ακούμπα τα χέρια σου σε κανένα μέταλλο να φύγει απο πάνω σου τυχόν στατικός μην έχουμε κανένα νέο κάψιμο ;)

static-electricity-hair.jpg

Δημοσ.

κοιτα αυτο το προβλημα το συναντησα σε 3 πελατες μου τελευταια βδομαδα.

το προβλημα ξερεις που ηταν?? ΠΟΥΘΕΝΑ!

τα εκανα βιδες και τα ξαναεβαλα και δουλεψανε.

το ενα μαλιστα δε δουλευε για μιση ωρα, σκετο mobo+cou+ram και οταν το αφησα και το ξαναδοκιμασα μετα απο καμια ωρα, αναψε κανονικα!

κατι παιζεται με τα ρευματα και κρατανε μικρο ρευμα οι πυκνωτες.

αν μπορεις καντο βιδες και αστο για καμια ωρα ολα μονα τους και ξαναδοκιμασε.

ενα κολπο που δοκιμαζουν πολλοι, ειναι να το βγαλεις απο τη πριζα και να πατησεις μερικες φορες το power on για να αδειασουν οι πυκνωτες.

κουφο αλλα το εχω δει παρα πολλες φορες.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε aledjo!

Όντως ακούγεται ψιλοκουφό αλλά ψιλοκουφό είναι και το να το κλείνω μια χαρά ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα κ ενω δουλευει ρολόι, το επόμενο πρωί να χει νεκρώσει.. Θα το δοκιμάσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...