kostasdg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας φιλοι, Συγχωρειστε με διοτι δεν ξερω αν ανεβασα στην σωστη θεση το προβλημα μου με την Registry (Ξερω ομως οτι θα το διορθωσετε εσεις). Ενα προγραμμα του γιου μου κατα την εγκατασταση μπηκε στο: C: windows/system 32/cmd.exe και μπλοκαρισε την επικοινωνια με το internet . Τι μπορω να κανω προτου καταφυγω στο σπαστικο format. Σας ευχαριστω Κωστας
skrats Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ενα προγραμμα του γιου μου κατα την εγκατασταση μπηκε στο: C: windows/system 32/cmd.exe και μπλοκαρισε την επικοινωνια με το internet . Κώστα δώσε περισσότερες πληροφορίες.... τι ακριβώς εννοείς μπλοκάρισε την επικοινωνία με το ίντερνετ; Ξαναπέρασες τις ρυθμίσεις ; Συνδέεσε σε μόντεμ-ρούτερ; Τι λειτουργικό έχεις;
kostasdg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κώστα δώσε περισσότερες πληροφορίες.... τι ακριβώς εννοείς μπλοκάρισε την επικοινωνία με το ίντερνετ; Ξαναπέρασες τις ρυθμίσεις ; Συνδέεσε σε μόντεμ-ρούτερ; Τι λειτουργικό έχεις; Εχω ασυρματο δικτυο με δυο Η/Υ.Μπηκα στις συνδεσεις ,τα εκανα απο την αρχη.Το αντιστοιχο εικονιδιο μου δειχνει oτι ειμαι συνδεδεμενος (εχω τα Vista). Στον αλλο Η/Υ ολα δουλευουν καλα ,και απο αυτον σου γραφω. ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:06 ---------- Εχω ασυρματο δικτυο με δυο Η/Υ.Μπηκα στις συνδεσεις ,τα εκανα απο την αρχη.Το αντιστοιχο εικονιδιο μου δειχνει oτι ειμαι συνδεδεμενος (εχω τα Vista).Στον αλλο Η/Υ ολα δουλευουν καλα ,και απο αυτον σου γραφω. Δεν δουλευει ο Inernet explorer ,google chrome.
skrats Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 IP παίρνεις αυτόματα στο PC ή είχες δηλώσει στατική; πήγαινε στο cmd και τρέξτο σαν Administrator (διαχειριστής). Αν σε αφήνει και δουλεύει, κάνε Ping στο ρούτερ σου.
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε και μια επαναφορά συστήματος....
kostasdg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε και μια επαναφορά συστήματος.... Δοκιμασα επαναφορα =τιποτα ---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ---------- IP παίρνεις αυτόματα στο PC ή είχες δηλώσει στατική; πήγαινε στο cmd και τρέξτο σαν Administrator (διαχειριστής). Αν σε αφήνει και δουλεύει, κάνε Ping στο ρούτερ σου. Παιρνω αυτοματα ΙΡ ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ---------- Ποιο πρόγραμμα έβαλε; και τα δυο
skrats Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 σε safe mode μπαίνεις; κάνε μια προσπάθεια να απεγκαταστήσεις οτιδήποτε εγκαταστάθηκε απο το παιδί. Επίσης τρέξε την εντολή sfc /scannow απο το run (εκτέλεση).
kostasdg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 σε safe mode μπαίνεις; κάνε μια προσπάθεια να απεγκαταστήσεις οτιδήποτε εγκαταστάθηκε απο το παιδί. Επίσης τρέξε την εντολή sfc /scannow απο το run (εκτέλεση). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Λυθηκε το προβλημα μετα απο την απεγκατασταση (delete)του παιχνιδιου απο τον σκληρο δισκο C και το αρχειο εφαρμογων. Και παλι σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.